Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Тема, която НЕ СЕ МОДЕРИРА!

• Заключена тема Тази тема е заключена
51 мнения по тази тема

#46 Наско

Наско

Джантата

• Потребители на форума
  • 4931 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    Mercedes Benz w202 C180
    Mercedes Benz w245 B150
    Mercedes Benz w164 AMG
    All Sold
    Now W163 M113

Публикувано 03 юли 2012 - 12:37

викаш лъга хората, продава им боклуци с 400% печалба, хората разбраха че ги лъжеш и са си недоволен че нема бизнес....

мизерна държава сме...

500 процента :)

Никой не съм лъгал :) Казвах им , че стават само за драскотини от камъчета . те реално само за това стават и бяха доволни :)

Дерюгите ги запълваха без никакъв проблем .. за 20 лева толкова .. с тея пари няма как да пребоядисаш детайла или да оправиш лака цялостно както в случая :)

TopShop "бутнаха" хиляди бройки на 70 лева 2те - там беше голямата врътка :)

От темата на КокоVmaxa

предните накладки ferodo ds performance - 452лв

http://www.ebay.co.u...#ht_2500wt_1199 - 380 лева с доставка до БГ :)

Всеки продава на печалба била тя 10 , 20 , 50 , 100 , 500 , 1000 процента .. незнам някой търговец да работи на загуба :)

Всичко е въпрос да си " на точното място , в точното време " и да си пласираш стоката по възможно най добрия начин :)

Поздрави

Hooligan edit:
Да разбирам ли, че ги продаваш на загуба?!? Аз както и да го смятам, излизат 392.40 лв. с шипинга до нас в Лондон.
От там още поне 15 паунда шипинг до БГ. и то какво става, по добре да ги взема с 10 лв. по скъпо но да ги имам веднага и да имам възможност да ги върна/сменя ако не станат...

А да, ти нали си "търговец" тука къде ти е печалбата?!? Аз виждам само загуба :)))

И понеже ти сам парадираш из форума, че си търговец, от днес нататък се запознай с правилата за търговци във форума, пусни си ПЛАТЕНА обява в раздела за това и спри да си предлагаш услугите във всяка тема!
До сега си затваряхме очите, но ти прекали!
Поздрави
... нищо лично!
  • 0
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче

#47 Наско

Наско

Джантата

• Потребители на форума
  • 4931 Мнения:
  • Автомобил:
    Mercedes Benz w202 C180
    Mercedes Benz w245 B150
    Mercedes Benz w164 AMG
    All Sold
    Now W163 M113

Публикувано 03 юли 2012 - 14:33

Hooligan edit:
Да разбирам ли, че ги продаваш на загуба?!? Аз както и да го смятам, излизат 392.40 лв. с шипинга до нас в Лондон.
От там още поне 15 паунда шипинг до БГ. и то какво става, по добре да ги взема с 10 лв. по скъпо но да ги имам веднага и да имам възможност да ги върна/сменя ако не станат...

А да, ти нали си "търговец" тука къде ти е печалбата?!? Аз виждам само загуба :)))

И понеже ти сам парадираш из форума, че си търговец, от днес нататък се запознай с правилата за търговци във форума, пусни си ПЛАТЕНА обява в раздела за това и спри да си предлагаш услугите във всяка тема!
До сега си затваряхме очите, но ти прекали!
Поздрави
... нищо лично!

Знам , че след модератор не се едитва затова го пиша тук в ново мнение , ако сметнеш го премести в горното :)

Разбирай го както искаш :) Щом виждаш загуба - значи е загуба , а потребителя е уцелил адската ама адската далавера и видиш ли аз колко много съм се вътрил :)

ОК , ще се запозная с правилата и ще се свържа с управата , ако реша , че таксите ме устройват :)

Ако съм допуснал грешка - извинявам се от тук нататък няма да се повтори , а повтори ли се готов съм да си понеса наказанието :)

За личното щом казваш , че не е , аз ще ти повярвам , както ти ще ми повярваш , че работя на адската загуба и сме квит :)

Едит : Прав си за чакането - много е неприятно ама се налага .. проблема е , че ако не станат пак трябва да се чака докато ги вънрна и взема новия комплект .. времето си лети :)

Този пост е редактиран от Наско: 03 юли 2012 - 14:37

• 0

#48 Hooligan

Hooligan

Майстор

• Потребители на форума
  • 1553 Мнения:
  • Автомобил:
    1. M-Class (W164) 350 CDI Facelift
    2. CLK-Class (W208) - Продаден
    3. C-Class (W203) - Продаден
    4. C-Class (W202) - Продаден
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 03 юли 2012 - 14:42

Нямаше нужда да ми отговаряш! Извади си поука от написаното от мен и помисли, имали някой друг, който да пише на всяка втора тема, че си предлага услугите?!?
Аз съм купувал неща за приятели от форума, но някой разбрал ли е?!? Ако си решил да правиш услуга на някой, не е това начина! А ако правиш "бизнес" вече е съвсем друго...
Защо моите приятели си пускат платени обяви като предлагат нещо комерсиално във форума, аз не мога ли да си затворя очите за тях, е така, по приятелски?!?
Нямаш 20 лв. на месец за да поддържаш една обява ли?!? Направо е смешно, всяка втора тема която отворя, си написал, че ще го внесеш... е айде няма нужда...

И да, не е нищо лично, който и да беше, щях да му направя забележка. Лично беше, когато ни продаде оная ...., дето ти беше дадена да ни почерпиш... помниш ли? ;)

btw, не ми отговаряй повече, за мен темата е приключена, ти си вади изводите както искаш.
Няма нужда от драми, просто за напред се съобразявай малко, защото форума не е трибуна за такива "сделки"
  • 0

Ignore list: fiveq, Наско, krasch

#49 Наско

Наско

Джантата

• Потребители на форума
  • 4931 Мнения:
  • Автомобил:
    Mercedes Benz w202 C180
    Mercedes Benz w245 B150
    Mercedes Benz w164 AMG
    All Sold
    Now W163 M113

Публикувано 03 юли 2012 - 15:21

Да , прав си - няма , няма и да има .. хората се съобразяват , а аз не се бях съобразил

Няма да се повтори

Извинявам се
  • 0

#50 vencislav

vencislav

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 1547 Мнения:
  • Автомобил:
    インフィニティ

Публикувано 03 юли 2012 - 15:23

Аз пък си предсавях че тази тема ще добие такава популярност, такава посещаемост
и такъв небивал интерес че нема да мое се запре .
Чак си и представях как предлагам темата да е със специален абонамент от 10лв
и само който е платил да има достъп до free zone, без модератори, администратори
и секви други стари и куци Йоди, дет им се налага да се подпират на некви тояжки .
Чак си и педставях как УС разпределя постъпленията от темата за всякакви благотворителни
мероприятия все едно разпределя БВП на Холандия .

Да ама не .

Имаме си Чат тема и тя ни е тамън, кой танцувал, танцувал, играчи явно няма .
  • 0

#51 Moderator

Moderator

Модератор на МБКБ

• Модератори
  • 23 Мнения:
  • Град:София / Варна

Публикувано 03 юли 2012 - 15:56

Да, така излиза, което е чудесно!
Благодарим за оправданото доверие. Явно не е трудно всички да се държим възпитано и да не съсипваме нещо, което се гради с толкова много труд от всички Вас и нас.

Темата се заключва, защото такава тема е обидна за Официалният форум на Марката в България. Беше необходимото зло, за да стигнем до възпитано държание между всички ни.

От този момент нататък бихме били изключително благодарни да не се налага да отваряме потребителски профили и да пипаме разни календари и отметки по тях. Това е просто напомняне, че има правила и те са, за да ни е комфортно на всички!

Явно конспирации, комунизъм, репресии и темподобни няма при нас, а и да има, са само в главите на хората дето си ги приказват. Надяваме се да се отърсят от тях и да продължим всички да развиваме Клуба и Форума.

Амин.
  • 8
- Secret, shall I tell you? Grand Master of Jedi Order am I. Won this job in a raffle I did, think you? 'How did you know, how did you know, Master Yoda?' Master Yoda knows these things. His job it is.

#52 Hooligan

Hooligan

Майстор

• Потребители на форума
  • 1553 Мнения:
  • Автомобил:
    1. M-Class (W164) 350 CDI Facelift
    2. CLK-Class (W208) - Продаден
    3. C-Class (W203) - Продаден
    4. C-Class (W202) - Продаден
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 03 юли 2012 - 16:21

Да , прав си - няма , няма и да има .. хората се съобразяват , а аз не се бях съобразил

Няма да се повтори

Извинявам се

Е това е мъжка приказка вече!
Браво!
  • 0

Ignore list: fiveq, Наско, krasch

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни