викаш лъга хората, продава им боклуци с 400% печалба, хората разбраха че ги лъжеш и са си недоволен че нема бизнес....
мизерна държава сме...
500 процента
Никой не съм лъгал Казвах им , че стават само за драскотини от камъчета . те реално само за това стават и бяха доволни
Дерюгите ги запълваха без никакъв проблем .. за 20 лева толкова .. с тея пари няма как да пребоядисаш детайла или да оправиш лака цялостно както в случая
TopShop "бутнаха" хиляди бройки на 70 лева 2те - там беше голямата врътка
От темата на КокоVmaxa
предните накладки ferodo ds performance - 452лв
http://www.ebay.co.u...#ht_2500wt_1199 - 380 лева с доставка до БГ
Всеки продава на печалба била тя 10 , 20 , 50 , 100 , 500 , 1000 процента .. незнам някой търговец да работи на загуба
Всичко е въпрос да си " на точното място , в точното време " и да си пласираш стоката по възможно най добрия начин
Поздрави
Hooligan edit:
Да разбирам ли, че ги продаваш на загуба?!? Аз както и да го смятам, излизат 392.40 лв. с шипинга до нас в Лондон.
От там още поне 15 паунда шипинг до БГ. и то какво става, по добре да ги взема с 10 лв. по скъпо но да ги имам веднага и да имам възможност да ги върна/сменя ако не станат...
А да, ти нали си "търговец" тука къде ти е печалбата?!? Аз виждам само загуба ))
И понеже ти сам парадираш из форума, че си търговец, от днес нататък се запознай с правилата за търговци във форума, пусни си ПЛАТЕНА обява в раздела за това и спри да си предлагаш услугите във всяка тема!
До сега си затваряхме очите, но ти прекали!
Поздрави
... нищо лично!