Публикувано 30 юни 2012 - 22:03
Убеден съм, че поне 1000 човека през последните 6 месеца спряха да идват на срещите, защото съм им редактирал мненията, за да могат да се четат по-лесно.
Защо вярваш, че точно теб те гледат под лупа. Редактирам постоянно мнения на много и различни хора тук. Някои пишат без един препинателен знак. Други пишат на латиница. Трети пишат неграмотно. Четвърти пишат шарено и после не може да се чете. За мен всичките попадат в една и съща категория - не могат да пишат като хората. Затова им редактирам това, което са написали. Аз лично цъкам плюс на почти всички вицове на Росен, но това не означава, че одобрявам начина по който пише.
Преди време имаше и спор относно това, проблем ли е неграмотното писане, което е пълен абсурд за мен. Имаше хора, които вместо з пишеха э - нали изглеждало по същия начин. Обяснявах, сто пъти, че след това - този текст става неоткриваем с търсачката. Ама на някои хора не им дреме.
Това по никакъв начин не ограничава нечии права и свободи. Напротив - начинът по който се държат "няколкото човека, който са гледани под лупа" ограничава правата и свободите на останалите във форума. Свободата на един може да се разпростира до там, до където не засяга свободата на останалите. И в момента в който лошото форматиране на текста пречи на стотиците четящи във форума да четат, защото един смята, че него така го кефи - да, модерирам го. Нито съм се скрил, нито съм отрекъл, че го правя, дори написах и защо го правя.
Ако смяташ, че модерирането на bold е една подходяща причина да сменим ръководството на целия клуб, аз съм съгласен, да свикаме Общо събрание още на 30 юли и да си подам оставката, защото вече ми писна да се спори за някакви глупости.