Jump to content

•  

Photo
- - - - -

Гумено предно каре

• Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 XuMuHuKa

XuMuHuKa

Чирак

• Потребители на форума
  • 67 Posts:
  • Град:София
  • Автомобил:
    Мерцедес 190е 2000куб 90г

Posted 12 June 2012 - 20:49

Здравейте колеги,времето се затопли и започнах да стягам колата,тампони,консумативи,кабели всичко.Дойде ред и на гуменото каре от пред ( за него разбрах , че е за смяна когато закарах колата на ГТП и човека каза че е започнало да се къса ) да ми дадете някакви съвети , има ли нещо специфично което трябва да знам.Също така да ми препоръчате марка.В интернет като ги гледам цените доста варират не знам на какво се дължи това.
Карето като го загледам не е разпокъсано въобще,просто единия болт има малко луфт но все пак да не чакам да стане по-лошо.
Поздрави.
  • 0

#2 Op_op

Op_op

Прохождащ

• Нови потребители
  • 8 Posts:
  • Град:Vraca
  • Автомобил:
    mercedes 190 d<br />

Posted 17 June 2012 - 12:28

чува ли се шум при движение на колата .. при мен май задното е за смяна в движение се чува леко бучене, което след 110-20 се усилва, а на външен и моето изглежда здраво..
  • 0

#3 XuMuHuKa

XuMuHuKa

Чирак

• Потребители на форума
  • 67 Posts:
  • Град:София
  • Автомобил:
    Мерцедес 190е 2000куб 90г

Posted 17 June 2012 - 16:02

Чува се неприятен шум,и леко придърпване когато тругвам от първа скорост и когато сменявам на 2ра.С по висока скорост няма никакви шумове.
  • 1

#4 Biserski

Biserski

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 8 Posts:

Posted 18 July 2012 - 13:34

Слагай по-качествено. Бях сложил едно за 30 лева и след няколко месеца щеше да ме остави на пътя. Смених го с "оригинално" за 80 лева комплект с болтовете и вече две години не е мръднало.Изискването според инструкцията в книгата за ремонти на Мерцедес 190 е надписите на карето да бъдат при монтирането му откъм кардана. Евтиното каре изобщо нямаше такива надписи.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users