Бай Васил & Gangsta Man - огромно благодаря
Започната от NEpoNEpo, 10 юни 2012 - 21:29:17
14 мнения по тази тема
Публикувано 10 юни 2012 - 21:29
Не познавах Бай Васил или Gangsta Man преди 2 седмици, но това не попречи и на двамата да се ангажират с мен и да ми намерят така мечтаната 124ка. Просто казах на бай Васил, че идвам в София да си търся кола и дали може да ми помогне ... той не само ме разкарваше наляво надясно, но и в крайна сметка ми намери кола, а и ме запозна с Gangsta Man, който също ми помогна супер много. И двамата е оказаха страшни пичове и изключително много им благодаря. Все още не мога да повярвам как 2ма човека се ангажираха с това да ми помогнат толкова много и то при положение, че не се познаваме.
Няма да ви разказвам какво се случи в процеса на търсене и как си намерих колата, защото това си остава между нас тримата но само ще ви кажа, че хора като тия двамата вече почти не съществуват в България. Вече съм горд собственик на W124 Е220 от 94' с кожен салон, автомат и всички други чудесии. Снимки ще кача едва след като я понапудря малко, а и съвсем скоро возилото пак ще навести гаража на Бай Васил, за да мърка както си трябва.
Благодаря ви пичове!
Няма да ви разказвам какво се случи в процеса на търсене и как си намерих колата, защото това си остава между нас тримата но само ще ви кажа, че хора като тия двамата вече почти не съществуват в България. Вече съм горд собственик на W124 Е220 от 94' с кожен салон, автомат и всички други чудесии. Снимки ще кача едва след като я понапудря малко, а и съвсем скоро возилото пак ще навести гаража на Бай Васил, за да мърка както си трябва.
Благодаря ви пичове!
Публикувано 11 юни 2012 - 10:27
Със здраве да си я караш Марти, много късмет да ти носи !!!!!!!!!!!!!!!
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 11 юни 2012 - 11:31
Честита да ти е и много безаварийни
А за Бай Васо и Гангстера - Гоуеми са!
А за Бай Васо и Гангстера - Гоуеми са!
1886г. - първият двигател с вътрешно горене и първият автомобил с двигател,
1887г. - първата кола със скоростна кутия,
1888г. - първата кола пусната в масово производство,
1901г. - първата кола с вентилатор за охлаждане на двигателя,саморегулиращ се съединител,
подредба на скоростите, която се използва и до днес, маслен радиатор,
1906г. - първата кола с 6-цилиндров състезателен двигател,
1908г. - подобрява рекорда за максимална скорост по суша,
1921г. - първата кола със спирачки на предните колела, първата туристическа кола с турбо,
1926г. - първата кола със спирачки на четирите колела,
1933г. - първата кола с многоточково окачване,
1934г. - първата "Сребърна стрела", първата аеродинамична кола пусната в масово производство,
1937г. - първата дизелова туристическа кола,
1954г. - първата туристическа кола с инжекционно впръскване на горивото, първото Гранд При Mercedes-Benz,
1957г. - първата безопасна туристическа кола,
1959г. - първата кола със зони за деформация при катастрофа,
1960г. - първата кола със "скрити" чистачки за по-добра аеродинамика,
1965г. - първият креш тест, първата кола с предпазни колани,
1968г. - първата кола с телескопична кормилна колона,
1970г. - първата дизелова кола поставила рекорд за максимална скорост
1974г. - първата кола с триточкови предпазни колани....
... 2011г. - първият камион такси - Mercedes-Benz Actros.
1887г. - първата кола със скоростна кутия,
1888г. - първата кола пусната в масово производство,
1901г. - първата кола с вентилатор за охлаждане на двигателя,саморегулиращ се съединител,
подредба на скоростите, която се използва и до днес, маслен радиатор,
1906г. - първата кола с 6-цилиндров състезателен двигател,
1908г. - подобрява рекорда за максимална скорост по суша,
1921г. - първата кола със спирачки на предните колела, първата туристическа кола с турбо,
1926г. - първата кола със спирачки на четирите колела,
1933г. - първата кола с многоточково окачване,
1934г. - първата "Сребърна стрела", първата аеродинамична кола пусната в масово производство,
1937г. - първата дизелова туристическа кола,
1954г. - първата туристическа кола с инжекционно впръскване на горивото, първото Гранд При Mercedes-Benz,
1957г. - първата безопасна туристическа кола,
1959г. - първата кола със зони за деформация при катастрофа,
1960г. - първата кола със "скрити" чистачки за по-добра аеродинамика,
1965г. - първият креш тест, първата кола с предпазни колани,
1968г. - първата кола с телескопична кормилна колона,
1970г. - първата дизелова кола поставила рекорд за максимална скорост
1974г. - първата кола с триточкови предпазни колани....
... 2011г. - първият камион такси - Mercedes-Benz Actros.
Публикувано 11 юни 2012 - 12:14
Пич със здраве да си я караш и много безаварийни
Качи някоя друга снимчица
Качи някоя друга снимчица
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 11 юни 2012 - 23:48
Марти с кеф да си я джиткаш
А пък сега и джантоците ги правим чистак-бързак
А пък сега и джантоците ги правим чистак-бързак
By Batev
Публикувано 12 юни 2012 - 08:14
220, кожа, автомат..................много добро попадение, колега - да ти е честита!
От Витоша по-високо нема, от Искаро по-дълбоко нема и от Мерцедес по-убаво нема...............древна шопска мъдрост!
Публикувано 12 юни 2012 - 09:34
Честито на собственика Само безаварийни километри.
Публикувано 17 юни 2012 - 20:46
достойна тема, браво на колегите - ето по такъв начин се дефинира обществото на този форум - браво! бай Васил и на мен ми е отговарял на какви ли не въпроси и винаги е в час с нещата - то си му личи и по личния му бенц ))
Публикувано 18 юни 2012 - 10:30
Както казаха по-горе колегите, бай Васо и Илиянчо са ГоУеми, то е ясно.
Публикувано 18 юни 2012 - 14:44
И аз с двете си ръце подкрепям тезата за гоУемите
Публикувано 18 юни 2012 - 19:24
Добре дошъл при 124ките.
Супер кола, иска малко подръжка но на време!!!
И гарантира хиляди киломерти КЕФ ( а като знаеме кеф цена няма )
УСПЕХ :
ПОЗДАРВИ :
Супер кола, иска малко подръжка но на време!!!
И гарантира хиляди киломерти КЕФ ( а като знаеме кеф цена няма )
УСПЕХ :
ПОЗДАРВИ :
Публикувано 23 юни 2012 - 19:25
Много много много искрени БЛАГОДАРНОСТИ , на БАЙ ВАСИЛ , истински и народен човек.
140-ката скъса ремъка , заради шайбата на водната помпа , просто му казах , ремонтирай колата , все едно е твоя и той ми каза Трифка , няма да те оставя на пътя.
Отдели от свободното си време да ми помогне , заедно със един прекрасен балканджия , който му помага . Искрени благодарности и на 2мата !
Бай Василе , спечели един истински приятел , евала брат !
140-ката скъса ремъка , заради шайбата на водната помпа , просто му казах , ремонтирай колата , все едно е твоя и той ми каза Трифка , няма да те оставя на пътя.
Отдели от свободното си време да ми помогне , заедно със един прекрасен балканджия , който му помага . Искрени благодарности и на 2мата !
Бай Василе , спечели един истински приятел , евала брат !
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 23 юни 2012 - 22:49
Много аресвам тая приказка Трифка и пак ще я ползвам:
Да сме живи и здрави да си другаруваме!
А бай Весо Господ ни го прати, само хубави неща да му се случват! Мина ли пак от там, ще му подаря един хубав инструмент, инструмент който всеки ден ще ползва по няколко пъти.... и всеки път като върши работа с него, ще вика... Еееееее, живи здрави тия момчета...... и те тека.
За пореден път се уверявам че по по- малките населени места, гадостта и сметкаджийството почти липсват.
Знаеш кво вика....... нищо момчета, 5 кинта само за стругаря. М?!
бай Весо, ше пия една бира за негово здраве!
Да сме живи и здрави да си другаруваме!
А бай Весо Господ ни го прати, само хубави неща да му се случват! Мина ли пак от там, ще му подаря един хубав инструмент, инструмент който всеки ден ще ползва по няколко пъти.... и всеки път като върши работа с него, ще вика... Еееееее, живи здрави тия момчета...... и те тека.
За пореден път се уверявам че по по- малките населени места, гадостта и сметкаджийството почти липсват.
Знаеш кво вика....... нищо момчета, 5 кинта само за стругаря. М?!
бай Весо, ше пия една бира за негово здраве!
Този пост е редактиран от Вай Басо: 23 юни 2012 - 22:50
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 23 ноември 2014 - 19:03
Искам да изкажа огромното си възхищение от Бай Васил.Това се оказа човекът който ми върна вярата че все още са останали тук в България истински хора.Такава коректност и отношение към любимата марка не бях срещал.Абсолютен перфекционист в работата си.Отидох с проблем в автомата и получих много повече от перфектна работа и отношение към любимата марка.Да ни е жив здрав още дълги години да ни помага за колите.За Бай Васил от мен едно голямо Благодаря.
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни