Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Истерия!

• Заключена тема Тази тема е заключена
7 мнения по тази тема

#1 Вай Басо

Вай Басо

Бамбашка!

• Потребители на форума
  • 5604 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    W124 220E/E220 тотално рециклиран 2011г

http://forums.mbclub.bg/topic/31677-/
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 09 юни 2012 - 20:46

Предварително се извинявам на управата на сайта! Не целя кавга!

Искам да се види и да се знае от всички докъде може да стигне един човек в заблудата си.

Човече, спри да ме плюеш! Бъди мъж и спри да изкривяваш истината!

http://www.tuning.bg...__fromsearch__1

Моля модераторите да заключат темата за да не се стига до глупост, а ако преценят че не съм прав, при положение че всеки ден съм тук и нямам право да покажа какво се случва и кое ми тежи,....да изтрият темата.

Смятам че е обезпокоително, макар и случващо се на друго място и реших че е правилно да го споделя!

С уважение и молба за разбиране:

Бай Васил.

Този пост е редактиран от Вай Басо: 09 юни 2012 - 21:06

• 0

Вари го,печи го,бенца си е Бенц!

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!

#2 alipi

alipi

Майстор

• Потребители на форума
  • 2185 Мнения:
  • Град:селяндурин от класа

Публикувано 09 юни 2012 - 21:33

Изкривяване на истината????

Човече,как ти докарах колата и как си я взех???

Докарах ти кола с проблем в охлаждащата система,без проблем по електрическата.

Взимам си колата без проблем в охлаждащата система,но с проблем в електрическата. :dontknow

А,и никъде не съм упоменал за кой става въпрос в оная тема.Щом си се разпознал,значи истината е някъде там,по средата.

Поздрави,жив и здрав,и престани да искаш от другите да бъдат мъже.Самият ти бъди такъв.
Лека вечер и не мисля да се занимавам повече с твоята особа. :)

Този пост е редактиран от alipi: 09 юни 2012 - 21:38

• 0
Не хапи този,който може да те изяде.

#3 Вай Басо

Вай Басо

Бамбашка!

• Потребители на форума
  • 5604 Мнения:
  • Автомобил:

ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 09 юни 2012 - 21:40

Хммммм!!!

Те хората не са кьорави!
  • 0

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!

#4 Васил Колев

Васил Колев

Чирак

• Потребители на форума
  • 124 Мнения:
  • Град:Пловдив
  • Автомобил:
    Мерцедес

Публикувано 09 юни 2012 - 21:49

Не знам за другите хора ама аз не толелирам хора, които говорят зад гърба на другите,,,Не знам какъв ви е конфликта ,,,а и не ме интересува .Но Бай ти Васил според мене е прав !Това че не иска да сподели къде е проблема на въпросната кола-не значи че е нагласено от него както го представя колегата.Макар че и той(Алипи) е прав за себе си по свой начин.Все пак е дал колата да се оправи ,а не да се върне счупена..Отношенията са ваши- мнението е мое:"Тоя Бай Васил...ли е ?Къв е????Е душа човек и помага с каквото може и на който може'",,,,Не е прав колегата Алипи да го разнася из форумите.ТОЧКА.....
  • 1

#5 Вай Басо

Вай Басо

Бамбашка!

• Потребители на форума
  • 5604 Мнения:
  • Автомобил:

ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 09 юни 2012 - 22:11

Благодаря адаш! Не съм пуснал темата да става кавга!

В другата съм уточнил и тук ще уточня, готов съм на честен диалог! Мъжки диалог! Лаф без изкривявания и шикалкавене!

Колата му дойде като чайник но си тръгна с ранен АСР защото гръмна! Но си тръгна незагряваща! Без да има нужда да отварям мотора. Тя дойде за мотор! Павльо дойде при мен с думите:

Може ли да оправиме колата? Рекох, що какво и е? Каза че е за мотор! Искаше да е мотор! Луда работа! Рекох: Искам да опитам нещо друго. за мен не е мотор. Смених му водната помпа и му блокирах виското, щото ми донесе виско което не работеше. Колата се оправи! Обаче проблема е друууг! За мен проблема е в това че за негов лош късмет, трябваше да продължиме с ремонтите и вече щеше да му стране неудобно че пак Бай му Васил трябва да отдели време и внимание.

еС класите имат този проблем, след престой някой от тях не палят. При него се случи същото. Предупредих го да не я върти щото ще стане беля! Колата работи безпроблемно докато затресе и изгасна. Казах, недей не я мъчи...но...той си знае неговото.

Аз съм чист пред Господ, исках да му помогна! Но сега като много знае, ще си купи други части ! Не че никой не може да оправи колата! Тук страхотно преиначава!

Няма кой да се неме да разцепи и да се ангажира с ремонт на механичната част на дросела от чиято точност зависи прецизноста на плъзгача на електрониката ? Пак му давам жокери!

А и под навеса му го казах

Лъже като циганин! ...и не се учудвам защо го отбягват по сервизите. Ташкън човек е а съще временно е с деликатна душа! Никога не съм му мислил лошото! Но сега да се оправя!

Този пост е редактиран от Вай Басо: 09 юни 2012 - 22:31

• 0

#6 Lambo_Rambo

Lambo_Rambo

Майстор

• Потребители на форума
  • 1647 Мнения:
  • Град:Варна/София
  • Автомобил:
    W201 190 '88 3.2 daily
    W201 190 '88 5.0 project car

Публикувано 09 юни 2012 - 22:13

Аз до колкото разбрах от няколкото теми които изчетох колата ти в началото като си отишъл да си я вземаш след ремонта е работела добре, или по-скоро нормално. После като се появи проблема, и бай Васо ти каза че може да я оправи, защо не му я остави? И тогава, ако не ти я беше оправил, поне сега щеше да имаш основание да го нареждаш по форумите.. Бай Васил е човек на честта и никога няма да тръгне да прави лошо на хората, още по-малко пък безпричинно.. Пак ти казвам, с уважението на пишлегар дето ти е на половината на годините, дано си оправиш колата, но не ти прави чест това което правиш в тези теми. Каквото си е между вас не мисля, че трябва да става обществено достояние.

И още един въпрос - защо отиде при бай Васил, а не да кажем в друг реномиран сервиз на мерцедес, или в балкан стар? И понеже подозирам каква е причината, от сега ще кажа, че дори бай Васил да е сгафил, в което съм сигурен че не е така, в крайна сметка избора си е бил твой да отидеш при него, и малко или много сам си си виновен..
  • 2
Follow your own star...

#7 Lambo_Rambo

Lambo_Rambo

Майстор

• Потребители на форума
  • 1647 Мнения:
  • Град:Варна/София
  • Автомобил:
    W201 190 '88 3.2 daily
    W201 190 '88 5.0 project car

Публикувано 09 юни 2012 - 22:35

Това звучи много тъпо и нелогично!

Май още ти трябва време да пораснеш.

п.п.
Ела да ти боядисам колата и после ти ще си виновен,загряваш ли?!

Не обвинявам Байко в нещо,продсто ми е интересен чисто технически проблема.

Кое да загрявам? Да, аз ще съм си виновен, само че аз мога да откажа заплащане, въпреки че когато където съм си оставял колата, винаги съм предплащал. В случая човека е отишъл за безплатен ремонт на колата му, по приятелски, както се каза не веднъж, за пари не са говорили, и бай Васо пари не е искал..

Стана ми интересно, каква е процедурата ако боядисаш една кола и клиента не е доволен, и примерно откаже заплащане? Ей така за протокола, понеже реши да отвориш темата за да ми покажеш че съм в грешка.. Очевидно темата е за проверени и случайни сервизи/майстори, при теб какво само приятели ли идват, или и случайни хора, които са от квартала или са попаднали на табелата на твоя сервиз? Ако дойде случаен човек и не е доволен, дали човека ще тръгне да те псува по форумите, или първо ще се упрекне че не е отишъл в проверен/доверен сервиз?.. В случая явно сме свидетели на първото де..

Този пост е редактиран от Lambo_Rambo: 09 юни 2012 - 22:39

• 0
Follow your own star...

#8 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7499 Мнения:
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 09 юни 2012 - 23:46

Вай Басо, понеже сам си предложил, темата да се заключи, за да няма излишно напрежение, което не е от полза нито за теб, нито за Алипи, нито за модераторите във форума, нито за читателите - прецених да направя именно това.

НО, понеже в темата имаше и полезна информация за механичните ремонти на съответните дросели - също така прецених, че ще бъде полезно тази информация да се отдели в самостоятелна тема, така е и това направих: Ремонт на механичната част на дросела

Ще замоля отделената тема да си остане само за ремонта на дросели!
  • 6

Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Бабини деветиниclk.babailiica.comнаргиле

2 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 2 гости, 0 анонимни