Здравейте,
Може ли да ми препоръчате сервиз/човек за печка webasto. От Балкан стар ми казаха за rheamp. Обадих се, но вече не се занимавали с ремонт на този модел печки.
Ако знаете дайте име и телефон за София
Мерси.
Сервиз за печка Webasto
Започната от Tonic, 06 юни 2012 - 09:04:48
4 мнения по тази тема
Публикувано 06 юни 2012 - 09:04
Публикувано 23 юни 2012 - 16:21
Колега,ако не се лъжа,официалният сервиз на Вебасто в момента се намира във Враждебна-точно срещу летището.На Ботевградско шосе посока изход има бензиностанция ОМВ-Враждебна и точно срещу нея пресичайки шосето има пресечка за влизане във Вр.Влизаш в кварталът и от лявата ти страна ти се пада представителството.Като стигнеш бензиностанцията,погледни вляво,виж пресечката и продължи напред за да направиш обратен завой.Тел. на предст.нямам.
Публикувано 24 юни 2012 - 08:31
Какво и е на печката, бензинова ли е, дизелова ли е, от кои години е?
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 03 декември 2012 - 22:28
Здравейте,
Наскоро ми се наложи да се обадя на Сервиза Вебасто във Враждебна и се оказа, че вече имали уговорка с Балкан стар всички проблеми, свързани с печки на мерцедес да минават първо през сервиз на Балкан стар.
В случай, че някой знае нещо по въпроса, може да го сподели.
(пробламът, за който им се обадих е за печка на W202 CDI)
Поздрави!
Наскоро ми се наложи да се обадя на Сервиза Вебасто във Враждебна и се оказа, че вече имали уговорка с Балкан стар всички проблеми, свързани с печки на мерцедес да минават първо през сервиз на Балкан стар.
В случай, че някой знае нещо по въпроса, може да го сподели.
(пробламът, за който им се обадих е за печка на W202 CDI)
Поздрави!
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни