Знам го, от там минавам всеки ден за работа
Къде си складирате свалените гуми?
Започната от Metatron, 28 май 2012 - 17:21:42
25 мнения по тази тема
Публикувано 28 май 2012 - 17:47
мен единствено ме притеснява, да не стане "нещо" с гумите
Публикувано 28 май 2012 - 17:54
Честно да ти кажа бих предпочела доверен човек. Може би ще отида при Ванката...
Публикувано 28 май 2012 - 18:01
Честно да ти кажа бих предпочела доверен човек. Може би ще отида при Ванката...
Дидке, ако искаш пусни ги по главния път Е 79, аз ще ги пресрещна на Кулата и ще ги отклоня за Петрич........за твпите гумета място имам

By Batev
Публикувано 28 май 2012 - 18:02
Сега говорих с Ванката. Разбрахме се за събота да му ги закарам.
Целувки и прегръдки на всички!
Ако дойдеш до събота ще ти ги дам на склад, ще те черпя, ще те уредя с нещо свежо и ще те изпратя по живо по здраво!Дидке, ако искаш пусни ги по главния път Е 79, аз ще ги пресрещна на Кулата и ще ги отклоня за Петрич........за твпите гумета място имам
Публикувано 28 май 2012 - 18:05
ще те уредя с нещо свежо
При такива условия забрави за Ванката, ако требе с хеликоиптер ще дойда да ги взема
П.С Опасна си обаче........и никога не съм се съмнявал в теб

By Batev
Публикувано 28 май 2012 - 23:16
Дидка и моите седят при Иван. Освен това има една хитрина - като отидеш да сменяш гумите, не трябва да ги носиш, защото той ти ги сменя. Обаждаш му се един или два дни предварително, той ти ги вади, почиства ги ако има нужда (обикновено са почистени преди прибирането), прави им баланс и т.н. (е ако са на джанти де) и като отидеш ги сменя за нула време.
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 28 май 2012 - 23:50
Moйте ги държа в склада на фирмата ама .. се открехнах наскоро , че при гумаджията е къде - къде по оферта 
20 кинта за 4те гуми и няма да ги мисля и нищо
20 кинта за 4те гуми и няма да ги мисля и нищо
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 29 май 2012 - 14:44
Е, това е жестоко! Ама идеално ме устройваДидка и моите седят при Иван. Освен това има една хитрина - като отидеш да сменяш гумите, не трябва да ги носиш, защото той ти ги сменя. Обаждаш му се един или два дни предварително, той ти ги вади, почиства ги ако има нужда (обикновено са почистени преди прибирането), прави им баланс и т.н. (е ако са на джанти де) и като отидеш ги сменя за нула време.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни

Виж ГАРАЖА