Поставяне на халогени на предната броня
Започната от ionata, 13 май 2012 - 09:27:57
2 мнения по тази тема
Публикувано 13 май 2012 - 09:27
Добър ден колеги! Както е показано в профила ми притежавам Мерцедес МЛ 163. Преди няколко дни видях един подобен на моя, но предната броня беше преработена и бяха поставени халогени. Нещо подобно като на мерцедес мл 55 амг. За да придобиете по-пълна представа съм го снимал. Та, много ми хареса как беше направено, както виждате вкопали са ги и са ги направили да изглеждат, като оригинални. Въпроса ми е, някой има ли представа къде, кой и колко горе-долу ще ми струва това удоволствие, да поставя и на моя такива. Предварително благодаря, ако темата не трябва да е за този раздел, Моля преместете я.
Публикувано 13 май 2012 - 11:05
струва ми се че това е тунинг броня и отворите са изляти. Доста трудно ще се изработи така оригиналната броня.
По-лесен вариант е да с сложиш една фейслифтова с халогени и си готов.
По-лесен вариант е да с сложиш една фейслифтова с халогени и си готов.
Публикувано 13 май 2012 - 11:12
Колега мислих го това с фейс-лифтовата, но малко не ми харесва, моята ми харесва повече, пък и всеки слага фейс-лифтова, сменя фарова и стопове, слага по-малки огледала и казва, че така си е излязъл. На мен не ми се връзва мн мн. Този МЛ - където съм го снимал е в София, в кв. Борово. Чичо ми е видял собственика и го е питал къде са я направили така. Човека каза, че дал колата на някакъв негов приятел и той я ударил. Така и така е трябвало да я оправят, та са й сложили тези халогени, но това било някъде във Варна и самия собственик на автомобила не знае къде, а аз съм го виждал МЛа и преди и не беше с такава броня, даже ако забележите, ще видите, че само бронята е чиста (измита, скоро боядисана) а колата е мръсна. Също така на втора снимка се вижда, че има хартиено тиксо точно под фара, явно е останало от облепянето.
Този пост е редактиран от ionata: 13 май 2012 - 11:15
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни