http://www.blitz.bg/.../article/138389
Любопитно!
Започната от Вай Басо, 06 май 2012 - 09:04:08
10 мнения по тази тема
Публикувано 06 май 2012 - 09:04
Ей го дедо Васко и логично взетото му мъдро решение за модел и марка!
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 06 май 2012 - 11:30
Мда, мъдростта му се ограничава само до марката ...
Ще гледам да заобикалям Люлин.
Иначе,
на стареца, но като не чува и не вижда, да си наеме шофьор
Ще гледам да заобикалям Люлин.
Иначе,
Публикувано 06 май 2012 - 19:37
Дедо Васко с шофьор? Е па он требе да заложи бабата! 
Аз му пожелавам здраве и късмет!
Аз му пожелавам здраве и късмет!
Този пост е редактиран от бай Васил: 06 май 2012 - 19:38
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 07 май 2012 - 08:39
Аз пък, да заключва колата и да хвърля книжката в камината.......
Публикувано 07 май 2012 - 09:25
Да е жив и здрав
Евала за ентусиазма и желанието
Евала за избора на марката ама .. според мен този човек е опасен за движещите се по пътя без значение дали кара от тях до магазина или до която и да е избрана от него дестинация
Евала за ентусиазма и желанието
Евала за избора на марката ама .. според мен този човек е опасен за движещите се по пътя без значение дали кара от тях до магазина или до която и да е избрана от него дестинация
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 07 май 2012 - 10:12
Според мен този човек не е по опасен от млади хора които се движат по улиците всеки ден.
Който се движи по улиците на София през деня или нощтно време, може да види много по опасни "шофьорчета" от този дядо.
Че не е правилно да се кара интензивно на тези години съм съгласен,но я си представете вие да станете на тези години да сте интензивни шофьори и да ти кажат,я сега давай котумента да ти го взимаме.
Който се движи по улиците на София през деня или нощтно време, може да види много по опасни "шофьорчета" от този дядо.
Че не е правилно да се кара интензивно на тези години съм съгласен,но я си представете вие да станете на тези години да сте интензивни шофьори и да ти кажат,я сега давай котумента да ти го взимаме.
Не хапи този,който може да те изяде.
Публикувано 08 май 2012 - 10:31
Павка, те на мен и в момента искат да ми го вземат
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 08 май 2012 - 16:34
Павка, те на мен и в момента искат да ми го вземат
Е,хубаво ли ти е като искат да ти го вземат?
Не хапи този,който може да те изяде.
Публикувано 08 май 2012 - 18:34
Според мен този човек не е по опасен от млади хора които се движат по улиците всеки ден.
Човече , представям си го и с право ще ми я вземат
Защо ли ?
Защото , ако ме накарат да мина лекарска комисия на тея години с неговите симптоми още първия лекар който ме види ми е казал "Чао"
Просто не е допустимо "Той почти не чува, вижда трудно, а рефлексите му определено не са от най-бързите. От 40 години боледува от жълтеница, а отскоро симптомите са изострени."
Пак казвам .. евала на човечеца , живее му се , духа му е още жив ама това с карането не го приемам
За "шофьорчета" няма какво да кажа , факта е , че ги има и ще ги има
На никой няма да му е хубаво да му я вземат , надали има човек на който ще му хареса ама след като се налага / поради нарушаване на закона , здравословни причини / да я вземат
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 02 юни 2012 - 17:46
Публикувано 13 юни 2012 - 14:23
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни

Виж ГАРАЖА