Бисери
Започната от kdl, 28 апр 2012 - 23:08:06
86 мнения по тази тема
Публикувано 28 април 2012 - 23:08
Ами... да си направим една тема с бисери. Мятайте по един "цитат" с автора и мнението, и ако искате и темата, от която идва.
Идеята е да се забавляваме, т.е. обидни постове няма да се толерират.
Ако някой се чувства засегнат, пуснете "репорт", и веднага щом го видим, ще се маха.
Идеята е да се забавляваме, т.е. обидни постове няма да се толерират.
Ако някой се чувства засегнат, пуснете "репорт", и веднага щом го видим, ще се маха.
Публикувано 29 април 2012 - 10:12
Ххахаах екстра темичка
''Мани бейби аз съм БИЗНЕСМЕН'' автор Хонн Конг песента се казва ''Шменти Капели'' ( много познат израз на повечето съфорумци)
''БАБАДАУУУУУУ''.........за автора без коментар
''Брат ми бие цяла София,а аз бия брат ми'' отново автора е Хонн Конг.
П.С И много други, които ще ги допълвам като се сещам
''Мани бейби аз съм БИЗНЕСМЕН'' автор Хонн Конг песента се казва ''Шменти Капели'' ( много познат израз на повечето съфорумци)
''БАБАДАУУУУУУ''.........за автора без коментар
''Брат ми бие цяла София,а аз бия брат ми'' отново автора е Хонн Конг.
П.С И много други, които ще ги допълвам като се сещам
Този пост е редактиран от Gangsta Man: 29 април 2012 - 10:12
By Batev
Публикувано 29 април 2012 - 23:02
Това, че е маниак и гледа всичко да му е наред има извесна доза нерешителност и рязкост при вземането на решения.
А , че толкова се вглежда в нещата и гледа , всичко да му е от 6+нагоре , значи , че до известна степен го е страх да не сгреши , а човек греши , когато остави емоциите и чувствата да го контролират
Дори уледотворението , след като е постигнал дадена цел със дълго проучване , пак не го задоволява , защото той знае , че е имал възможност да го направи по друг начин или да постъпи по друг начин , след това мисълта му е съсредоточена само и единствено върху този детайл .
Тук идват и много човешки и много икономически фактори , който влияят върху взимането на решение ( как , защо , кога ).
Лилофче , не конкретно за тебе , но това са си мой далаверки който си мисля , че са правилни.
Това мнение ми е любимото на Трифон...15 пъти го четох и пак не разбрах на 100 % какво иска да каже..
Публикувано 29 април 2012 - 23:04
Бил е гладен.
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 29 април 2012 - 23:11
Ама , то не че са грешки , просто дори и професора по психология не можа да ме разбере и асистентката и тя не можа да ме разбере
Ками , ми прочети го , още и още и ако не го разбираш , аз мога да го напиша и по друг начин :p
Ками , ми прочети го , още и още и ако не го разбираш , аз мога да го напиша и по друг начин :p
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 29 април 2012 - 23:15
А знаете ли как таралежите правят любов ?
......ВНИМАТЕЛНО........
Е па как......я си представи ако стрина Тарля не си е почистила триъгълника...........
By Batev
Публикувано 29 април 2012 - 23:17
Публикувано 12 август 2009 - 09:14
Ся, Насе, отиваш по тъмно до някой супермаркет и без да те забележат с едно макетно ножче бързо сваляш някоя реклама дет та кефи! Преди това изгаси прожекторите, да ни тъ видът. После бягай бързо.
КРАНК: Ти щот не си опитвал бира със сладолет, мноооо си одят мнооооо ама трябва да си им фен.
Ся, Насе, отиваш по тъмно до някой супермаркет и без да те забележат с едно макетно ножче бързо сваляш някоя реклама дет та кефи! Преди това изгаси прожекторите, да ни тъ видът. После бягай бързо.
КРАНК: Ти щот не си опитвал бира със сладолет, мноооо си одят мнооооо ама трябва да си им фен.
Този пост е редактиран от mbthepower: 29 април 2012 - 23:19
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 29 април 2012 - 23:25
Аз не съм казала, че са грешки..Ама , то не че са грешки , просто дори и професора по психология не можа да ме разбере и асистентката и тя не можа да ме разбере
И аз съм завършила уж философския факултет, но не вдянах..
Ти си готов политик трябва да ти кажа..ще им говориш със сините си очички..медено и спокойно, а те ще те слушат и ще кимат..
Публикувано 29 април 2012 - 23:41
Лиловче , извиняваме се с Лил , заради спама
Ками , много хора , като има кажа , че уча Социални дейности и си мислят , че уча поредната икономическа специалност ... който са в академията в Свищов
Социалните дейности , са строго съсредоточени , върху разбирането на всеки един човек и то не група от хора , точно определен случай , става на въпрос , за работа със хора със различни психични отклонения , хора с девиантно поведение и хора за който си представят реалността по различен начин . Малко или много изучаването на философия и психология и методи и основи на социалната работа те променят като личност и ти дават реален поглед върху почти всяка ситуация
Ако няма какво да правиш през свободното си време си поръчай ето тази книга : Седемте навика на високо ефективните хора - Стивън Кови , прекрасен автор просто
Хайде , ето ви един бисер от мене
Ками , много хора , като има кажа , че уча Социални дейности и си мислят , че уча поредната икономическа специалност ... който са в академията в Свищов
Социалните дейности , са строго съсредоточени , върху разбирането на всеки един човек и то не група от хора , точно определен случай , става на въпрос , за работа със хора със различни психични отклонения , хора с девиантно поведение и хора за който си представят реалността по различен начин . Малко или много изучаването на философия и психология и методи и основи на социалната работа те променят като личност и ти дават реален поглед върху почти всяка ситуация
Ако няма какво да правиш през свободното си време си поръчай ето тази книга : Седемте навика на високо ефективните хора - Стивън Кови , прекрасен автор просто
Хайде , ето ви един бисер от мене
Публикувано 30 април 2012 - 10:21
Фил, супер е темата бре. Има преки включвания в ефир даже.
Трифка, няма грижи брат. Набелязал съм си и аз няколко култови поста. Като седна на комп, ще ги магаря.
(ето почвам)
Трифка, няма грижи брат. Набелязал съм си и аз няколко култови поста. Като седна на комп, ще ги магаря.
(ето почвам)
От тук: http://forums.mbclub...post__p__279571ХАхахха Пацкааааа
Колеги искам да споделя с Вас една история по случай лютеничката.
Доста от Вас знаят, че с Пацката редовно си лафим, не заради друго а защото е голям ПИЧ !
Та така докато си лафим аз често му се оплаквам, че се храня само с хляб и лютеничка, щото съм студентче и т.н и т.н.
И в един хубав ден получавам смс от Еконт за пратка.Отивам си аз на Еконта, момчето от Еконта ми казва, че пратката е от Русе.
Аз нямам търпение да я отворя и да видя какво е, щото знам че е изненада.Вземам един нож разопаковам веднага в бързината и какво се показва,,,,,,,един комат хляб и един буркан с лютеничка Нема да Ви казвам как реагираха момчетата от Еконта.Добре, че града ни е малък и се познаваме та поне моабет не излезе, че по Еконта ми пращат хляб и лютеничка
И най важното за Вас лъжа за мен истина.......наистина стана така, че аз вечерях хляб и лютеничка на полеви условия.
И ако не беше именно този комат хляб и лютеничка, щях да припадна от глад
Пацка ГоУеМ си МоЙ
Публикувано 01 май 2012 - 21:21
Моля следващият път, всички социално слаби студенти с v 12, да заповядат на следващия трип да ги возя със i 4 , 2.2 тънкачбутан, до Русе.
By Batev
Публикувано 02 май 2012 - 08:43
добре дошли в България
Абе момци, тука ше ви откраднат желязото от кръвта, вие за некви резервоари питате
Точно ! Нямам думи , само изрази останаха !
Публикувано 04 май 2012 - 11:30
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни