Е добре, че съм седнал, иначе щях да падна на земята...Тия и извънземните обороти с каски, стават само за старт от светофар и да се закараш до спирката на автобуса, за друго не!!!
Бисери
Започната от kdl, 28 апр 2012 - 23:08:06
86 мнения по тази тема
Публикувано 04 май 2012 - 23:17
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 04 май 2012 - 23:50
Много ги мразя Голфовете,винаги ги правя с някакво нежелание,все едно не заслужават.
Преди време размазах един Голф 2 равномерно отпред и отзад и много ми беше готино да го гледам какъв готин бимбаец стана.
Луд умора нема, само се поти
Лошото е, че чукундурите се размножават. От чукундур пак става чукундур. Цвекло не може да стане
Първият белег на интелигентността е мързелът. Мързелът е клапан, който те предпазва да не правиш нещо неподготвен.
Лошото е, че чукундурите се размножават. От чукундур пак става чукундур. Цвекло не може да стане
Първият белег на интелигентността е мързелът. Мързелът е клапан, който те предпазва да не правиш нещо неподготвен.
Публикувано 05 май 2012 - 08:20
Насте, маани тия времена. Тоя дранголник, каквото и време да даде, все е загубено!
Публикувано 07 май 2012 - 18:57
Хаа, да...това е яко..
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 09 май 2012 - 21:57
Някоя вечер, докато спиш, Irobot-а ще се приближи до теб и ще те удуши
Според мен ще го обръсне.
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 09 май 2012 - 22:10
По повод тема ' Пазете мотористите'
Колеги, кажете като се поизчерпе темата, че да пусна нова - "ПАЗИ ПЕШЕХОДЕЦА".
Да ги нахраним и тях. Така и така сме почнали.
Този пост е редактиран от бай Васил: 09 май 2012 - 22:11
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 09 май 2012 - 22:24
Oт тук: http://forums.mbclub...B0/page__st__45
Това е като за куплет на Генгста мен
Това е като за куплет на Генгста мен
А аз съм свидетел. как един камион мина на милимунда от спрял мотомилиционер и................и маторо наземи и органо по корем .
Дано не е прищипал малкият орган при падането...
Публикувано 09 май 2012 - 22:44
... случвало ми се е, преди да сложат мрежата да видя мъж да пресича отгоре на Цариградско на спирката на х-л Плиска, носейки голям телевизор!
Публикувано 09 май 2012 - 23:39
Из тема 'Джак и вятърът на промяната'
Фил,
Жените са хубави.Късмет и успех, братле. Сигурен съм че ще останеш доволен.
Публикувано 21 май 2012 - 11:28
яяя глейте Чауш Фатих как се е съсредоточил в дупченето, какво не ви харесва? Висококвалифицирад турски кадър прави дупка...
http://forums.mbclub...attach_id=18868
От тук: http://forums.mbclub...и-марка-milano/
Публикувано 10 юни 2012 - 23:56
Рошя като го снима камера, спира, слиза, набира кат и пуска тела на камерата на спикър.
Досега камера не ме е снимала,мноого съм грозен и нещат да ме снимат.
Публикувано 11 юни 2012 - 14:21
Eдин от най-великите постове, който съм чел напоследък
http://forums.mbclub...26/page__st__90да я бутам пурата ми никога няма да я бутам е моята е чист бензин никога не е имала газ и няма да има !!! разхода ми е извън градско на Е 13,14 а градско 17,18 а на S ми е извън 15,16 а градско 20+ и аз не я кродкам но баща ми да аз на S като изклуча двойното на 1-ва 85-90 км/ч правя мисля че е с 4 скорости а бащата казва 5 което много не ми се вярва ,а да може 5 с задна
опп не двойното а блокажа извинявам се поправям се
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни