Искам мнения за Е320 4матик бензин 2000 година 224коня
Started by besenn_sotadjia, 14 Apr 2012 - 10:33:34
27 replies to this topic
Posted 15 April 2012 - 09:31
Разбрах те Тоцата,благодаря тия дни мойта я пускам за продаване и ще ходя на място да я видя тая е-класа и дано ми вьрже с нея.Мерси на всички колеги.
Posted 15 April 2012 - 13:43
В тази автокъща могат даже да изкупят твойта и да доплати за новата
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Posted 15 April 2012 - 14:04
Наско в смисьл бартер ли имаш предвид,да направим с тях или.... ако тва го има като опция още по-добре
Posted 15 April 2012 - 14:14
Да, тип бартер.
Обикновено обаче ще оценят твоята кола доста ниско, ако бързаш става, но ако си намериш купувач може и да спазариш по-висока цена.
Все пак те са търговци и си смятат евентуална печалба от препродаването на твоята. Не ти пречи обаче да пробваш, да ти предложат оферта.
Обикновено обаче ще оценят твоята кола доста ниско, ако бързаш става, но ако си намериш купувач може и да спазариш по-висока цена.
Все пак те са търговци и си смятат евентуална печалба от препродаването на твоята. Не ти пречи обаче да пробваш, да ти предложат оферта.
Edited by drjivago, 15 April 2012 - 14:14 .
Posted 15 April 2012 - 14:21
Мерси за информацията,аз я пуснах вече за продаване,така че не бьрзам,те ще я искат за без пари,точно защото са тьрговци
Posted 15 April 2012 - 17:47
Дам , точно бартер
Много зависи от колата която продаваш и колата която искаш да купиш
не винаги са толкова големи търгаши - колкото се говори , че са
Много зависи от колата която продаваш и колата която искаш да купиш
не винаги са толкова големи търгаши - колкото се говори , че са
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Posted 15 April 2012 - 18:29
Разбрах те,но подарьк точно на тия няма да им правя,мойта кола е в безупречно сьстояние и ще и искам добри пари,пьк като не се навият ще мислим други варианти.Мерси все пак.Айде лека вечер,че сьм на бачкане.
Posted 16 April 2012 - 14:49
Колега колата изглежда много свежа . Обърни внимание на километрите , не ми се струват реални . Както казаха колегите провери бомбетата да не са тръгнали да се късат , всеобщ проблем при 210-ките . Закачи я да и провериш електрониката в Балкан Стар , показва всичко което си пропуснал , ако имаш възможност де . 4матик са с по сложна поддръжка и има специфични неща които другите нямат . Успех с покупката ! На външен вид изглежда отлична !
Benz - 5.5 мотора движи !
Posted 16 April 2012 - 19:34
Мерси колега,задьлжително като настьпи момента да я взимам,я водя при мой майстор,компютьрна диагностика да и прави,да и огледа сьстоянието,двигател и автомат как работят и километрите в Балканстар ще ги видя и така.
Posted 16 April 2012 - 22:54
12 свещи, 12 кабела 6 бобини, 8 литра масло на ск. кутия. Ако можеш да издържиш на поддръжката, ще се кефиш доста в колицата. В БС бензиновият филтър струва около 270 лв, но иначе 57, 100 или 125, зависи от марката и магазина. Успех в начинанието!
Posted 17 April 2012 - 08:14
Колега аз прага на Балкан Стар не го прекрачвам освен,ако наистина няма кьде другаде да ми оправят мерцедеса,колкото до подрьжката имам място от кьдето взимам части с 40% отстьпка,така че подрьжката не ме притеснява,знам и автомата колко масло хваща,така че психически сьм готов
Posted 01 May 2012 - 00:59
Колега,тази 430 4-матик за която говорят колегите по-горе бе моя до преди 2 мес.Поддръжката не е нещо много по различна от на обикновена 320.Имай впредвид,че окачването й е доста по-различно от обикновения модел,части ментета и богат избор на заместители няма и оттам идва оскъпяването.Но не е страшно.А кефа от 4-матика зимата е несравним.Ако е читава-взимай я.
Posted 03 July 2012 - 00:34
Здравейте колеги,
наскоро придобих един МБ модел е320 4матик 2000г комби авангард V6 произведен за Италия и внос от там.
Всичко добре,ама като включиш на задна,от място на по-голям баир или ако излизаш от подемник и предните гуми застанат точно на средата където е синхронизатора на подемника и е като мини легнал полицай не може да откъне.Трябва да дадеш малко напред , да включеш задна,да се засилеш леко и няма проблем, но на баир на зад забрави.
В Пловдив един от най-големите мастори на скоростни кутии ми казват ,че преди да роди така се почва.
Минах си съответно през Балкан Стар за пълна диагностика още преди да я придобия и казаха ,че всичко е ОК.
За всеки случей смених маслата на 2-та диференциала и раздатъчната кутия с оригинални на мерцедес, но нямаше ефект.
МОЛЯ ЗА ПОМОЩ.........
наскоро придобих един МБ модел е320 4матик 2000г комби авангард V6 произведен за Италия и внос от там.
Всичко добре,ама като включиш на задна,от място на по-голям баир или ако излизаш от подемник и предните гуми застанат точно на средата където е синхронизатора на подемника и е като мини легнал полицай не може да откъне.Трябва да дадеш малко напред , да включеш задна,да се засилеш леко и няма проблем, но на баир на зад забрави.
В Пловдив един от най-големите мастори на скоростни кутии ми казват ,че преди да роди така се почва.
Минах си съответно през Балкан Стар за пълна диагностика още преди да я придобия и казаха ,че всичко е ОК.
За всеки случей смених маслата на 2-та диференциала и раздатъчната кутия с оригинални на мерцедес, но нямаше ефект.
МОЛЯ ЗА ПОМОЩ.........
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

View Garage