Искам мнения за Е320 4матик бензин 2000 година 224коня
Започната от besenn_sotadjia, 14 апр 2012 - 10:33:34
27 мнения по тази тема
Публикувано 14 април 2012 - 10:33
Здравейте колеги,понеже вьзнамерявам да си купя Е320 4-матик бензин 224коня 2000година,искам всеки,който може и има желание,да ми помогне с мнение,отностно тоя модел на мерцедес/проблеми,качества и всичко,каквото се сетите/.Иначе в момента карам Ц-200 компресор 99година,но мисля скоро да го продавам,та затова пишете,благодаря предварително.Всичко най-хубаво от мен и весели празници.
Публикувано 14 април 2012 - 12:49
Не съм имал или карал такава кола, но предполаам както разхода, така и поддръжката й ще се високи/скъпи.
Надали някой може да ме убеди колко здрави били Мерцедес - точно тези години със сигурност са лабави като качество.
Надали някой може да ме убеди колко здрави били Мерцедес - точно тези години със сигурност са лабави като качество.
Публикувано 14 април 2012 - 12:57
Колега това с разхода и подрьжката ще го оправим,по-скоро ме интересуваше,точно това дали са здрави мотора,ходова част и най-вече автоматика.Все пак мерси за мнението,аз до колкото знам проблем на Е-класите от тази година е гниенето на ламарините,но тази,която сьм харесал е страшно запазена,поне на снимките.А ти какво караш,кой модел би предпочел или препорьчал?
Публикувано 14 април 2012 - 16:58
Ръжда-ако имаш малко и не е пробивна,се оправя. Проблеми по окачването-биалетки по-често се сменят,друг дефект-ботуша отзад може да е сдам багажа и затова се сещам,по окачването,автомата да си сменя плавно и дифа да не вие. Весели празници и успех
Публикувано 14 април 2012 - 17:07
Благодаря за хубавият отговор пич,тия проблеми ми се струват бели кахьри.Весели и на теб.
Публикувано 14 април 2012 - 17:14
Ботушите на пружините отпред дават ядове, на мен лично от 2 очиларки и на двете се късаха, отзад до сега не съм имал проблеми, биалетките мисля че на 320-ката няма да се сменят толкова често, на мен на 280-ката ги сменям по-рядко от колкото на 200-ката. Атоматика от тая година да не те притеснява, здрав е, както е казал колегата само като я взимаш да внимаваш как превключва, по-големите мотори от време на време дават ядове с някои датчици, примерно на коляновия вал, но всичко е до късмет
... Ако искаш покажи колата ако я има на обява или снимки, повечко съвети може да ти дам лично аз.
Публикувано 14 април 2012 - 17:42
Карам W140, 320, но мотора е редовия, а твоя би трябвало да е V6.
Убеден съм, че с мотора и скоростите няма да има грижи.
Брат ми кара W210, 320CDI, 2001, като цяло не е особено доволен от здравината на ходовата им част (колата му е една от най-добрите и запазени W210, които съм виждал) и от някой индивидуални осбености в сравнение с Е39 (да не прощават баварците, ако греша номера).
Ако е запазена колата, няма да има ядове. Добре е да се погледне изброеното от колегите горе, гниенето!
Убеден съм, че с мотора и скоростите няма да има грижи.
Брат ми кара W210, 320CDI, 2001, като цяло не е особено доволен от здравината на ходовата им част (колата му е една от най-добрите и запазени W210, които съм виждал) и от някой индивидуални осбености в сравнение с Е39 (да не прощават баварците, ако греша номера).
Ако е запазена колата, няма да има ядове. Добре е да се погледне изброеното от колегите горе, гниенето!
Публикувано 14 април 2012 - 18:16
Благодаря за мненията колеги http://nfs.mobile.bg...8078&f1=details Тоцата това е колата,виж линка,ако имаш време и кажи какво мислиш.Не сьм ходил да я гледам на място,но на снимките изглежда много запазена.Иначе мотора е V6,а като вьрвене и мощност как се представя тоя 3.2 4-матик и тоя 4-матик зимата помага ли,никога досега не сьм карал лека кола мерцедес 4х4.Помагаите с мнения,че много ми харесва тоя мечок.
Публикувано 14 април 2012 - 19:03
Моята е 4 matic
Миналата зима ми се наложи да вкарам джипа в сервиза и няколко дни карах колата в снега.
Държи се уникално!
Принципно обичам да карам с изключено ESP и трябва да ти кажа, че и така вървеше без да се носи като луда.
Пробвах на заледен баир, спря и тръгна без да се замисли.
Колата на обявата изглежда добре.
Мисля че няма да сбъркаш.
Миналата зима ми се наложи да вкарам джипа в сервиза и няколко дни карах колата в снега.
Държи се уникално!
Принципно обичам да карам с изключено ESP и трябва да ти кажа, че и така вървеше без да се носи като луда.
Пробвах на заледен баир, спря и тръгна без да се замисли.
Колата на обявата изглежда добре.
Мисля че няма да сбъркаш.
Публикувано 14 април 2012 - 19:14
Колата изглежда екстра.От до сега казаното предполагам проблеми с ръжда няма да имаш защото колата ми се струва абе направо си е внос от Италия.
Както казаха колегите обърни внимание на предните пружини.Скорости и мотор предполагам няма да има ядове но на 4 матика обърни внимание че това ми се струва скъпата екстра в тази кола.
Както казаха колегите обърни внимание на предните пружини.Скорости и мотор предполагам няма да има ядове но на 4 матика обърни внимание че това ми се струва скъпата екстра в тази кола.
Публикувано 14 април 2012 - 19:15
За тези двигатели има писано доста,може да прочетеш.Има една 430-ка на пазара на 4-матиците,защо не се замислиш?
Публикувано 14 април 2012 - 19:28
Благодаря за мненията колеги http://nfs.mobile.bg...8078&f1=details Тоцата това е колата,виж линка,ако имаш време и кажи какво мислиш.Не сьм ходил да я гледам на място,но на снимките изглежда много запазена.Иначе мотора е V6,а като вьрвене и мощност как се представя тоя 3.2 4-матик и тоя 4-матик зимата помага ли,никога досега не сьм карал лека кола мерцедес 4х4.Помагаите с мнения,че много ми харесва тоя мечок.
Добре изглежда, провери на 100% парктроника дали си функционира нормално, както и всички стъкла, климатроника, абе всичко дето ще си гледаш на която и кола да е, от към екстри е доста добре, само ми убягва кожа защо няма, но явно първият собственик не го е влекло... като вървеж тоя двигател е супер, особенно на това купе, V6-ка вади хубав звук и според мен по-добър разход от редовия, както и повече коне. 4-матика е второто поколение, което се води доста издръжливо и с добро държане зимата. Задните гуми ги обичат тея двигатели, особенно ако обичаш да настъпваш
Извън темата, кефи ме как от Софавтото изброяват толкова много екстри, при положение че сигурно половината от тях реално не са никакви екстри за Мерцедес, а стандартно оборудване
ПП: Сега се сетих, ако 320-ката е като 280-ката от към гърнета, и случайно е заминало някое или ще заминава, да знаеш големи ядове са, няма алтернатива освен оригинал...
Този пост е редактиран от Тоцата: 14 април 2012 - 19:32
Публикувано 14 април 2012 - 19:37
Конкретно тая е-класа много ми харесва и направо ми взе акьла,просто защото е адски запазена и има всичко,което ми харесва и от което бих имал нужда като екстри.Иначе колега и 4.3 мотор бих си взел,но мисля постепенно да вдигам мощността,а и тая е в сериозна автокьща и това пак ми дава някаква сигурност,отностно сьстоянието й.А и с мойта w202 Ц-200 компресор тая зима два пьти ме дьрпаха,вьпреки че бях с чисто нови зимни гуми и тоя ASR е пьлна трагедия,затова ми се иска да е точно тоя вариант 4-матик и тия коне,защото определено не искам да падам под 200коня.Пичове,а как мога да разбера дали изобщо функционира тоя 4-матик,какво да гледам отностно изправността на тая екстра,ако някои е по в час да пише?Благодаря на всички за сьпричастността и мненията,живи и здрави и весели празници.Тоцата мерси за изчерпателният отговор,а отностно разхода горе-долу колко е в градски условия без пилене имам предвид и извьнградско?
Публикувано 14 април 2012 - 19:48
Даваш яко газ и то ще си проличи за 4-матика
. 280-ката, V6 ми дава извънградско 10-тина, градско 13-14, всичко е относително... извънградско ми е давала и 17, а градско повече от 15 не е имало, сложи си по литър отгоре и ще ти се получат сметките, не те знам как караш, спокойното каране за мен, може да се счита от други за настъпване.
Верно за 4-матика ще си проличи ако влезнеш с повечко газ в някой завой, с ниска скорост разбира се, нали си карал Ц-ка, мисля че ще го усетиш.
Верно за 4-матика ще си проличи ако влезнеш с повечко газ в някой завой, с ниска скорост разбира се, нали си карал Ц-ка, мисля че ще го усетиш.
Този пост е редактиран от Тоцата: 14 април 2012 - 19:50
Публикувано 14 април 2012 - 21:54
Ако всичко й е наред взимай я-уникално запазена е
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни

Виж ГАРАЖА