Е200 Компресор с Г.И.
Започната от barty, 02 апр 2012 - 19:16:16
38 мнения по тази тема
Публикувано 02 април 2012 - 19:16
Здравейте колеги,
Тъй като информацията за коли "Компресор" с Г.И. не е достатъчно изчерпателна, или поне не и отзивите за това какво става след монтаж на Г.И., си позволявам да напиша мойте впечатления:
Години наред карах на бензин и недоумявах как някой ще си купи Мерцедес Компресор и ще сложи газ?
Дори съм писал в темата на един колега че е луд да сложи газ на Ц-класа Компресор.
Но, но времената се менят и ето ме и мен с Е200 Компресор..... покарах 3 - 4 месеца но цената от 2.70лв/литър бензин ме принудиха да сложа Г.И.
От днес съм с Г.И. Ланди Ренцо, монтиран в София, в Маргела при Ицо, за скромната сума от 1500лв.
С нетърпение исках да видя резултата, или по-скоро очаквах да видя как съм си преебал колата!
Нищо подобно!
Колата работи супер, върви 1:1 с бензина, набира до 200 км/ч без проблемно!
Така че, твърдо казвам "Да ,на кадърно монтираният газов инжекцион".
В следващите дни ще пиша как е разхода
Тъй като информацията за коли "Компресор" с Г.И. не е достатъчно изчерпателна, или поне не и отзивите за това какво става след монтаж на Г.И., си позволявам да напиша мойте впечатления:
Години наред карах на бензин и недоумявах как някой ще си купи Мерцедес Компресор и ще сложи газ?
Дори съм писал в темата на един колега че е луд да сложи газ на Ц-класа Компресор.
Но, но времената се менят и ето ме и мен с Е200 Компресор..... покарах 3 - 4 месеца но цената от 2.70лв/литър бензин ме принудиха да сложа Г.И.
От днес съм с Г.И. Ланди Ренцо, монтиран в София, в Маргела при Ицо, за скромната сума от 1500лв.
С нетърпение исках да видя резултата, или по-скоро очаквах да видя как съм си преебал колата!
Нищо подобно!
Колата работи супер, върви 1:1 с бензина, набира до 200 км/ч без проблемно!
Така че, твърдо казвам "Да ,на кадърно монтираният газов инжекцион".
В следващите дни ще пиша как е разхода
Публикувано 02 април 2012 - 20:13
Публикувано 02 април 2012 - 20:19
Така че няма страшно.Има много по-сложни машини с газ.
Публикувано 02 април 2012 - 20:42
Колега напиши малко подробности, какъв тип ти е газовата бутилка и т.н., че и аз съм се ориентирал към газа. Ако има и колеги от форума, които се занимават с газифициране също да кажат по нещо. Има ли сервизи в София с възможност за монтаж на изплащане на две или три вноски.
Луд умора нема, само се поти
Лошото е, че чукундурите се размножават. От чукундур пак става чукундур. Цвекло не може да стане
Първият белег на интелигентността е мързелът. Мързелът е клапан, който те предпазва да не правиш нещо неподготвен.
Лошото е, че чукундурите се размножават. От чукундур пак става чукундур. Цвекло не може да стане
Първият белег на интелигентността е мързелът. Мързелът е клапан, който те предпазва да не правиш нещо неподготвен.
Публикувано 02 април 2012 - 21:04
Има, да, но никой не пише как е след монтажа
Бутилката е стандартна, 40 литра
Направих проверка по някои газаджии, и повечето ме насочиха към Ицо в Маргел.
Сигурно има и други добри газаджии....
Бутилката е стандартна, 40 литра
Направих проверка по някои газаджии, и повечето ме насочиха към Ицо в Маргел.
Сигурно има и други добри газаджии....
Този пост е редактиран от barty: 02 април 2012 - 21:06
Публикувано 02 април 2012 - 21:09
монтаж на изплащане
Обади се когато се наканиш, ще те заведа при точните хора.
...района е Горубляне
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 02 април 2012 - 21:35
И аз вече се замислям от днеска, но 1500 ми се виждат твъъъърде много пари.
http://www.CarProfi-BG.com/
Монтаж и поддръжка на газови инжекциони; зареждане и ремонт на автоклиматици!
Най-атрактивните цени в София!
Монтаж и поддръжка на газови инжекциони; зареждане и ремонт на автоклиматици!
Най-атрактивните цени в София!
Публикувано 02 април 2012 - 21:52
Мерси Бай Василе утре ще ти звънна по някое време.0898413417 ми е номераОбади се когато се наканиш, ще те заведа при точните хора.
...района е Горубляне
Луд умора нема, само се поти
Публикувано 03 април 2012 - 01:04
И аз вече се замислям от днеска, но 1500 ми се виждат твъъъърде много пари.
Има хубави и за по-малко
Публикувано 03 април 2012 - 10:33
Ето пак с недомлъвки, ами кажете конкретни неща: къде, колко пари, как е с газта, каква е уредбата и т.н., т.е. по-подробна информация!
Влизат хора във форума и търсят информация - конкретна! А няма такава!
Този специалист в Илиянци не го знам колко разбира, но само смотолеви нещо от рода " Уредбата е хикс микс ....." за 1000лв и е супер.
Виж, тези в Горна Баня си казаха: на компресора само Ланди или БРЦ, най-добре при Ицо в Маргела
Т.е. казвайки мнение да бъде по-подробно.
Влизат хора във форума и търсят информация - конкретна! А няма такава!
Този специалист в Илиянци не го знам колко разбира, но само смотолеви нещо от рода " Уредбата е хикс микс ....." за 1000лв и е супер.
Виж, тези в Горна Баня си казаха: на компресора само Ланди или БРЦ, най-добре при Ицо в Маргела
Т.е. казвайки мнение да бъде по-подробно.
Публикувано 03 април 2012 - 11:08
Колеги здравейте.
Видях писанията Ви и реших да помогна малко. Аз съм с Г.И. на МЛ320, не знам каква марка е и не ме интересува, защото според мен не е толкова важна марката, колкото това как ще работи колата и там където я слагам да има гаранция. Сложиха ми я едни приятели, които държа да отбележа, че те произвеждат тези Г.И (изпарители, рейки, компове и тн.) и ги изпращат на фирми в Италия и в Испания (от скоро). Хората са от БСМ, искам само да кажа, че съм супер доволен, както от Г.И., така и от отношението на хората. Момчето, което се занимава със софтуера го е разраборил за много големи компании и е много в час с тези неща. Само ще ви дам пример с на брат ми колата, която е Рено ВелСатис 3.5- 6 цилиндров и е 2005г (доста рядка). Както сами се сещате колата има толкова електроника, колкото ние всичките да си съберем колите няма да има пак толкова. В началото питахме къде ли не, за да му сложат Г.И. и на всякъде като чуеха за колата и се отказваха. Отидохме при тези хора, те се съгласиха след като направиха специялен софтуер за нея и я монтираха, настроиха и сега колата е пушка за цена от 1600 лв., но за 6 цилиндров мотор с два изпарителя и бързи рейки. На мен за МЛа ми взеха 1350 лв.
Ако някой иска мога да го свържа с хората, дават 2 години гаранция при правилна експлоатация. Намират се в гр. София.
П.П. Надявам се да съм помогнал и да съм бил изчерпателен
Видях писанията Ви и реших да помогна малко. Аз съм с Г.И. на МЛ320, не знам каква марка е и не ме интересува, защото според мен не е толкова важна марката, колкото това как ще работи колата и там където я слагам да има гаранция. Сложиха ми я едни приятели, които държа да отбележа, че те произвеждат тези Г.И (изпарители, рейки, компове и тн.) и ги изпращат на фирми в Италия и в Испания (от скоро). Хората са от БСМ, искам само да кажа, че съм супер доволен, както от Г.И., така и от отношението на хората. Момчето, което се занимава със софтуера го е разраборил за много големи компании и е много в час с тези неща. Само ще ви дам пример с на брат ми колата, която е Рено ВелСатис 3.5- 6 цилиндров и е 2005г (доста рядка). Както сами се сещате колата има толкова електроника, колкото ние всичките да си съберем колите няма да има пак толкова. В началото питахме къде ли не, за да му сложат Г.И. и на всякъде като чуеха за колата и се отказваха. Отидохме при тези хора, те се съгласиха след като направиха специялен софтуер за нея и я монтираха, настроиха и сега колата е пушка за цена от 1600 лв., но за 6 цилиндров мотор с два изпарителя и бързи рейки. На мен за МЛа ми взеха 1350 лв.
Ако някой иска мога да го свържа с хората, дават 2 години гаранция при правилна експлоатация. Намират се в гр. София.
П.П. Надявам се да съм помогнал и да съм бил изчерпателен
Публикувано 03 април 2012 - 12:53
Ицо Танев е представител на много сериозна компания. Познаваме се, малко серт човек е, но определено има опит и си уважава и гаранции и претенции.
Но все пак Ланди не са евтини уредби, затова и няма много инфо за тях споделено. Обикновено хората като са доволни, не пишат нищо.
Най-голямото пищене започва като нещата се сговнясат
Затова и толкова рядко се чуват Ланди.
Но все пак Ланди не са евтини уредби, затова и няма много инфо за тях споделено. Обикновено хората като са доволни, не пишат нищо.
Най-голямото пищене започва като нещата се сговнясат
Затова и толкова рядко се чуват Ланди.
Публикувано 03 април 2012 - 12:56
Както сами се сещате колата има толкова електроника, колкото ние всичките да си съберем колите няма да има пак толкова....
Щом казваш
Публикувано 03 април 2012 - 13:07
Аз бих препоръчал Любо който работи в Мак Аудио Сервиза
Един от най добрите газаджии които познавам , а покрай проекта който довършвам в момента вярвай ми запознах с много кадърни и некадърни хора
Любо е един от първите газаджий на Елена Газ .. когато Елена Газ бяха много голяма сила , но се махна от там и сега е в този гореспоменат сервиз от мен
Намира се на Kаблешков и България .. или по точен адрес Ралевица и Пирин до Автомивката която е на бул.България
Важното е , че знае какво прави и го прави с удоволствие
Мога да пратя телефона му на ЛС / личния - затова и не го пиша в темата / на всеки желаещ
Бих препоръчал и Ицо Танев
До него стигнах през Лилофф и наистина научих / разбрах много от този човек което ми беше от полза
Без да ме познава и тн ми даде съвет по телефона
Относно работата му нищо лошо не съм чул
Един от най добрите газаджии които познавам , а покрай проекта който довършвам в момента вярвай ми запознах с много кадърни и некадърни хора
Любо е един от първите газаджий на Елена Газ .. когато Елена Газ бяха много голяма сила , но се махна от там и сега е в този гореспоменат сервиз от мен
Намира се на Kаблешков и България .. или по точен адрес Ралевица и Пирин до Автомивката която е на бул.България
Важното е , че знае какво прави и го прави с удоволствие
Мога да пратя телефона му на ЛС / личния - затова и не го пиша в темата / на всеки желаещ
Бих препоръчал и Ицо Танев
До него стигнах през Лилофф и наистина научих / разбрах много от този човек което ми беше от полза
Без да ме познава и тн ми даде съвет по телефона
Относно работата му нищо лошо не съм чул
Този пост е редактиран от Наско: 03 април 2012 - 13:10
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 03 април 2012 - 14:41
Добре да кажа и аз за моето ГИ.
BRC е марката на моята уредба. Слагана е през 2007г. на опел корса 90к.с. но изпарителя е за до 200к.с. С тази уредба направих 100000км на корсата след което продадох корсата, но си свалих ГИ и сега я монтираха на Ц200к 192к.с. и с цедката вече съм минал 12000км. И на двете коли ми сложиха много къдърно ГИ и не съм имал проблеми с нея освен смяна на филтри, и когато беше на корсата ходих към 3-4 пъти за настройка, понеже не държеше обороти.
На цедката разхода градско е 11.5-12.5(засичан многократно на една и съща бензиностанция)
Извънградско 7,5л. - 8л. - 9л. - 10л. /100км (зависи от стила на каране)
BRC е марката на моята уредба. Слагана е през 2007г. на опел корса 90к.с. но изпарителя е за до 200к.с. С тази уредба направих 100000км на корсата след което продадох корсата, но си свалих ГИ и сега я монтираха на Ц200к 192к.с. и с цедката вече съм минал 12000км. И на двете коли ми сложиха много къдърно ГИ и не съм имал проблеми с нея освен смяна на филтри, и когато беше на корсата ходих към 3-4 пъти за настройка, понеже не държеше обороти.
На цедката разхода градско е 11.5-12.5(засичан многократно на една и съща бензиностанция)
Извънградско 7,5л. - 8л. - 9л. - 10л. /100км (зависи от стила на каране)
Този пост е редактиран от rado32: 03 април 2012 - 14:42
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни