Багажник, Възглавнички
Започната от Iliazimbilev, 02 апр 2012 - 13:03:50
8 мнения по тази тема
Публикувано 02 април 2012 - 13:03
Колеги, не ми се отваря багажника електронно, не ми падат и възглавничкитер когато натиснеш копчето. Пробвах с няколко помпи но проблема си е същият. Маркучите също са си наред пробвах като размених местата с една от вратите и се отвори без проблем. Всичко останало по централното си работи. Моля помогнете че ми писна вече да отварям с ключ! Е270 е колата . Благодаря за вниманието!
Публикувано 04 април 2012 - 14:45
Стига сте зяпали темата дайте някое предложение моля
Публикувано 04 април 2012 - 17:06
нито един ключар не разгада загадката
затова реших да попитам компетентни хора като вас
затова реших да попитам компетентни хора като вас
Публикувано 04 април 2012 - 19:06
Колега, като чета, май по-скоро никой не ти е разгадал писанията ти тук. Поне аз не мога.
Може би заради това нямаш отговори.....дай повече жокери.
Може би заради това нямаш отговори.....дай повече жокери.
Публикувано 04 април 2012 - 19:56
Значи багажника на се отваря електронно с ключа. Не се отваря и от копчето вътре, само с резервния ключ мога да го отворя тоет металния. Задните облегалки и те не падат като натиснеш копчето . Първо мислех че е от вакум помпата . Пробвахме с няколко помпи , но не се получи все същата работа . Маркучите също са си наред не и от тях вероятно е от тоците знам ли ? бушоните и те са здрави . Всичко останало по централното си работи . Вратите и резервоара си се заключват масажорът и той си работи !
Публикувано 04 април 2012 - 20:39
Здрасти,
сега е по-добре. Понеже бързо реагира, аз прочетох в немските форуми за подобен проблем. Възможни причини:
- силно затваряне на багажника и блокаж. промени позициите на пружините, които затвярат багажника.
- мръсотия в маркучите - трябва им продухване
- нагорели/прекъснати кабели от осветлението на багажника. трябва да са 3
- корозирал бушон (под задните седалки се намирал) - понякога минава с изваждане и повторно поставяне
Пиши, какво е помогнало при теб.
сега е по-добре. Понеже бързо реагира, аз прочетох в немските форуми за подобен проблем. Възможни причини:
- силно затваряне на багажника и блокаж. промени позициите на пружините, които затвярат багажника.
- мръсотия в маркучите - трябва им продухване
- нагорели/прекъснати кабели от осветлението на багажника. трябва да са 3
- корозирал бушон (под задните седалки се намирал) - понякога минава с изваждане и повторно поставяне
Пиши, какво е помогнало при теб.
Публикувано 04 април 2012 - 20:58
Значи прожините са наред, осветление си има , няма корозия , макучите са чисти сложих макуча за багажника на мястото на задната врата и сие отвори махал съм бушона няколко пъти но пак същото а кажи ми сега каква е тая каръшка работа Явно е някой кабел
Публикувано 05 април 2012 - 06:09
Двете неща на са взаимно свързани според мен.
Подглавниците падат при запален двигател.Когато натиснеш копчето ,то отваря клапан и така отваря вакуум линията към мотора.И след като има вакуум подглавниците падат.
Аки има някакви промени при 210-ката моля да ме извините.При другите модели е така.
Подглавниците падат при запален двигател.Когато натиснеш копчето ,то отваря клапан и така отваря вакуум линията към мотора.И след като има вакуум подглавниците падат.
Аки има някакви промени при 210-ката моля да ме извините.При другите модели е така.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни