Пластмасов държач за регистрационен номер
Започната от ognyang, 29 мар 2012 - 10:03:21
регистрационен номер W202
13 мнения по тази тема
Публикувано 29 март 2012 - 10:03
Здравейте колеги,
От 2 седмици и аз съм горд собственик на мерцедес c180 w202 t (макар и малко по старичък ), но още вчера се намери някой, който да ми подпре предния номер с теглича си .
Номера малко се огъна но горе долу го поизчуках. Кофтито е че пластмасата, която държи номера е счупена (става въпрос за малкия държач, а не големия)
Дали можете да ми кажете от къде мога да си взема такъв държач в рамките на младост и дървеница... ако е в близост до бизнес парка ще е още по-добре
Ако пък някъде се продава с надпис на клуба ще е чудесно
Бих искал също така да попитам, кой е най-ефикасния начин за доизправяне на номера, че аз хубаво го изправих ама пак ме дразни че е на вълнички някъде .
Благодаря ви предварително!
От 2 седмици и аз съм горд собственик на мерцедес c180 w202 t (макар и малко по старичък ), но още вчера се намери някой, който да ми подпре предния номер с теглича си .
Номера малко се огъна но горе долу го поизчуках. Кофтито е че пластмасата, която държи номера е счупена (става въпрос за малкия държач, а не големия)
Дали можете да ми кажете от къде мога да си взема такъв държач в рамките на младост и дървеница... ако е в близост до бизнес парка ще е още по-добре
Ако пък някъде се продава с надпис на клуба ще е чудесно
Бих искал също така да попитам, кой е най-ефикасния начин за доизправяне на номера, че аз хубаво го изправих ама пак ме дразни че е на вълнички някъде .
Благодаря ви предварително!
Публикувано 29 март 2012 - 10:55
Здравей, самата пластмасова рамка около номера можеш да я вземеш от халетата на КАТ, което си е в Дървеница и няма да ти е далече - там, където регистрират колите.
За клубните пластини - тези рамки, които монтират в КАТ имат процепи отдолу... после от нас можеш да си вземеш пластини, които се закрепят на рамката под номера.
За изкривения номер - няма начин за изправяне, така че съвсем да не останат вълнички. Във форума имаше тема за фирмата, която ги произвежда (май беше в Пловдив, но не е в София). Може да им изпратиш по куриер старата табела и да поръчаш да ти изпратят нова. Потърси темата - там има и цените.
За клубните пластини - тези рамки, които монтират в КАТ имат процепи отдолу... после от нас можеш да си вземеш пластини, които се закрепят на рамката под номера.
За изкривения номер - няма начин за изправяне, така че съвсем да не останат вълнички. Във форума имаше тема за фирмата, която ги произвежда (май беше в Пловдив, но не е в София). Може да им изпратиш по куриер старата табела и да поръчаш да ти изпратят нова. Потърси темата - там има и цените.
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 29 март 2012 - 10:58
Напиши в търсачката ,,клубни пластини,, влизаш в страницата и поръчваш.
Илия ме изпревари.
Илия ме изпревари.
Публикувано 29 март 2012 - 10:59
Нов номер можеш да отидеш и да си поръчаш на ул."Кукуш" Зах.Фабрика.
Става за около 10-15 мин.Докато отидеш до банката да преведеш 26лв. и си готов.
Става за около 10-15 мин.Докато отидеш до банката да преведеш 26лв. и си готов.
Този пост е редактиран от alipi: 29 март 2012 - 11:00
Не хапи този,който може да те изяде.
Публикувано 29 март 2012 - 11:09
Мда - моя е грешката - в София ги правеха номерата, а някой от друг град беше поръчал на Алипи да му вземе табелата от София...
Иначе за клубните пластини - щом си в София и си в района на Бизнес парка - най-добре ела другата сряда на среща на клуба в Студентски град и там ще има пластини.
Иначе за клубните пластини - щом си в София и си в района на Бизнес парка - най-добре ела другата сряда на среща на клуба в Студентски град и там ще има пластини.
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Публикувано 29 март 2012 - 11:33
Супер! Благодаря ви много за информацията!
Относно срещата, така или иначе мислех да дойда на някоя от срещите, така че ще се видим в сряда
Предполагам, че информация за мястото и часа мога да видя в някоя от темите
Относно срещата, така или иначе мислех да дойда на някоя от срещите, така че ще се видим в сряда
Предполагам, че информация за мястото и часа мога да видя в някоя от темите
Публикувано 29 март 2012 - 12:37
Публикувано 29 март 2012 - 13:28
Благодаря за линка
Между другото току що си купих такъв пластмасов държач от едно магазинче в района на бизнес парка.
Линк с карта към мястото - http://www.bgmaps.co...8F6687A93706688
Другата седмица ще отида да си сменя и номера. Някой има ли иинформация дали работят събота?
Между другото току що си купих такъв пластмасов държач от едно магазинче в района на бизнес парка.
Линк с карта към мястото - http://www.bgmaps.co...8F6687A93706688
Другата седмица ще отида да си сменя и номера. Някой има ли иинформация дали работят събота?
Публикувано 29 март 2012 - 13:41
Мда - моя е грешката - в София ги правеха номерата, а някой от друг град беше поръчал на Алипи да му вземе табелата от София...
Аззз
И Хамъра участваше в операцията
Публикувано 29 март 2012 - 13:46
Егаси - значи Пловдив изобщо не е намесен в историята
Публикувано 29 март 2012 - 13:53
Само да отбележа, че съм от Пловдив
Публикувано 29 март 2012 - 17:57
Не,Пловдив не е замесен в историята,само Варна.
Събота не работят защото и банките не работят и няма как да преведеш сумата.
Този пост е редактиран от alipi: 29 март 2012 - 17:58
Не хапи този,който може да те изяде.
Публикувано 29 март 2012 - 20:54
Чак сега виждам темата, иначе имам една такава пластмаса в гаража, която остана от временните номера и съм ти горе-долу в района..
It is nice to be important, but it is more important to be nice.
Публикувано 30 март 2012 - 16:37
Е вече е намесенСамо да отбележа, че съм от Пловдив
Also tagged with one or more of these keywords: регистрационен номер, W202
Модели →
C-класа →
Общи теми за C-класа →
(w202) Добавяне на екстри (изрязване на конзола)Монтиране на бутони,добавяне на екстри,изрязване на конзола Започната от Valentin-OM605960, 08 сеп 2019 w202, конзола, централна и още 6 |
|
|||
Модели →
C-класа →
Проблеми и ремонти →
W202 →
Шум откъм двигателя m111.944 (w202)Стържещ шум от предната част на мотора Започната от Velazkes, 27 яну 2018 стържещ шум, странен шум и още 7 |
|
|||
Модели →
C-класа →
Проблеми и ремонти →
W202 →
Тече вода от таблото?!S202 c180 97г. Започната от M.Daniels, 03 юли 2017 W202, C-class |
|
|||
Модели →
C-класа →
Общи теми за C-класа →
w202 c220 Идея за добър звукгенерация Започната от w202w, 09 юни 2017 amg, w202, c220, генерация, гърне |
|
|||
Модели →
C-класа →
Проблеми и ремонти →
W202 →
W202 C180 гасне 10 секунди след стартЗапочната от Skenderov, 17 май 2017 W202, C180 |
|
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни