Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Помощ при покупка на ЦЛК.

• Please log in to reply
61 мнения по тази тема

#31 USA

USA

Чирак

• Потребители на форума
  • 173 Мнения:
  • Град:Бургас
  • Интереси:Риболов,Компютри,Фитнес
  • Автомобил:
    CLK 200 1998

Публикувано 29 март 2012 - 07:49

И мойта се продава.КОжата на волана я махнах скоро понеже се разкъса.Още не съм сложил.Имах обява в мобиле но е изтекла.Имам много теми за колата.Ако проявиш интерес ми пиши.От Бургас съм.Другата седмица ще ходя в СОфия.
  • 0
LAS VEGAS

#32 rado32

rado32

Майстор

• Потребители на форума
  • 1197 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    W203 C280 4matic 2006г. 231к.с.
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 29 март 2012 - 10:24

Извинявам се но само да попитам това момоче(или по горе беше казано жена то няма значение) качвало ли се е на цлк и по точно карала ли е такава кола изобщо . Мое мнение е че ЦЛК200К не е най-добрия избор в случая , за какво и е на жена двуврат мерцедес даже и компресор , ще и бърка в джоба двоино повече от автомобилите които бяха изброени в другата тема и ще и бъде двапъти по-неудобен. Жена ми кара кола с две врати , от втория ден ми досажда за четриврата или джип, нали се сещаш и за малкия шрифт и тн. Обичам мерцедесите за мен бих си го взел , но за жена никога.

Не се е качвала никога в такава кола.Какво точно имаш впредвид че ще и бърка двойно в джоба? За 2-те врати съм съгласен наистина с теб и тя не иска 2 врати но така ли иначе се примири и на ибиза 2 врати, така че явно няма да и е проблем. Тя попринцип се вози сама през седмицата и най- много Събота и Неделя ако си ходи на вилата да вземе майка си с нея, така че задните седалки почти няма да се ползват ако имаш това вредвид като неудобна кола. За разхода на гориво и излиза по-евтино от изброените коли в другата тема, но ако сравняваме дизел-газ.
Тя се притеснява само от това, че цлк-то и е много дълго и няма да може да паркира, но мисля, че с един партроник ще оправим нещата.
  • 0
Публикувано изображение

#33 rado32

rado32

Майстор

• Потребители на форума
  • 1197 Мнения:
  • Автомобил:
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 29 март 2012 - 10:38

На тази с претапицирания (двойно) волан само на мен ли ми се струва, че мерника и е китайски и ръждясал? Не, че това е критерий, но просто ми стана интересно... :)
Аз също съм на мнението на asennikolov, че ще ви бърка в джоба, но ти имаш същата кола (само че четиривратия вариант), така че сигурно си знаеш най-добре. :) Успех с търсенето. Цените са паднали доста в сравнение с миналата година.

Точно защото имам същата кола и затова и препоръчвам именно този двигател. Наистина ако се вземе някоя с много дефекти после излиза много скъпо, но аз съдя по-моята на която до сега не съм и правил нищо сериозно. Имаше си теч на масло от скоростите и дифа, но на дифа му сменихме маслото и почистихме отдушника и всичко е 6, а на скоростите един семеринг и един 0-пръстен и тя заспа. Двигателя си работи чудесно и не съм имал проблеми с него, харчи ми 12-13 градско и 8-9 извънградско(газ)
Абе и тя вече е много объркана и не знае какво иска. Беше се запалила много по-ибизите, но остана разочарована и за 2 дена мина през Мерцедес, пежо бмв и т.н. но м/у тези 3-те мисля че мерцедеса е водещ.
  • 0
Публикувано изображение

#34 Алфонсо

Алфонсо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2773 Мнения:
  • Автомобил:
    Mercedes-Benz C124- 92г 200CE -продаден
    Mercedes-Benz W210-97г E200 Avantgarde- продаден
    Mercedes-Benz C208- 99г CLK200 Kompressor-продаден
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 29 март 2012 - 10:46

Абе и тя вече е много объркана и не знае какво иска. Беше се запалила много по-ибизите, но остана разочарована и за 2 дена мина през Мерцедес, пежо бмв и т.н. но м/у тези 3-те мисля че мерцедеса е водещ.

Една позната така си купува кола от октомври месец, а парите ги има -8 хил, обиколи освен цяла София и половин България но при женското мислене водещи критерии са много странни неща, като една година разлика в датата на производство, цвят на салона, на самата кола и т.н. с такива претенции за кола се ходи само в магазина.
Успех с избора :D
  • 0

#35 rado32

rado32

Майстор

• Потребители на форума
  • 1197 Мнения:
  • Автомобил:
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 29 март 2012 - 10:53

с такива претенции за кола се ходи само в магазина.
Успех с избора :D

И аз така и казах! :D
  • 0
Публикувано изображение

#36 Алфонсо

Алфонсо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2773 Мнения:
  • Автомобил:
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 29 март 2012 - 11:00

И аз така и казах! :D

Toчно поради наличието на такива претенции, не ми се вярва скоро да имате попадение, но дано съм лош пророк и да не позня. Успех на нея и търпение и спокойствие на теб :D
  • 0

#37 rado32

rado32

Майстор

• Потребители на форума
  • 1197 Мнения:
  • Автомобил:
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 29 март 2012 - 11:04

Toчно поради наличието на такива претенции, не ми се вярва скоро да имате попадение, но дано съм лош пророк и да не позня. Успех на нея и търпение и спокойствие на теб :D

Аз бих обикалял и 1г. с нея да си избира кола само и само да намери това което иска, но за съжаление имам и куп други неща на главата и малко трудно съчетавам работата ми с обикалянето по разни автокъщи, квартали на София и градове на България. :(

Този пост е редактиран от rado32: 29 март 2012 - 11:05

• 0
Публикувано изображение

#38 asennikolov

asennikolov

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 150 Мнения:
  • Град:Дупница
  • Автомобил:
    W202,W208,W211,W463
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 29 март 2012 - 15:50

Не се е качвала никога в такава кола.Какво точно имаш впредвид че ще и бърка двойно в джоба? За 2-те врати съм съгласен наистина с теб и тя не иска 2 врати но така ли иначе се примири и на ибиза 2 врати, така че явно няма да и е проблем. Тя попринцип се вози сама през седмицата и най- много Събота и Неделя ако си ходи на вилата да вземе майка си с нея, така че задните седалки почти няма да се ползват ако имаш това вредвид като неудобна кола. За разхода на гориво и излиза по-евтино от изброените коли в другата тема, но ако сравняваме дизел-газ.
Тя се притеснява само от това, че цлк-то и е много дълго и няма да може да паркира, но мисля, че с един партроник ще оправим нещата.

Имам впредвид ,че колата трябва да се избира от човека които ще я кара, а "консултантът" с него трябва да огледа забележките по определения екземпляр, и да наблегне на болните места на определения модел (такъв без типични слабости няма). Примерно http://www.cars.bg/u628792 тази кола е много по- удобна , като позиция на седене , габарити и тн. за жена това са важни неща , на газ ще гори доста по малко от компресора и ще върви колкото е необходимо (не е реклама на VW лично аз не искам да ги виждам заедно с всички техни производни но така стоят нещата).
пп. дайте и да покара малко CLK и някоя такава...по-малка., и тя ще ти го каже същото ... успех.
  • 0

#39 Алфонсо

Алфонсо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2773 Мнения:
  • Автомобил:
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 29 март 2012 - 16:13

Имам впредвид ,че колата трябва да се избира от човека които ще я кара, а "консултантът" с него трябва да огледа забележките по определения екземпляр, и да наблегне на болните места на определения модел (такъв без типични слабости няма). Примерно http://www.cars.bg/u628792 тази кола е много по- удобна , като позиция на седене , габарити и тн. за жена това са важни неща , на газ ще гори доста по малко от компресора и ще върви колкото е необходимо (не е реклама на VW лично аз не искам да ги виждам заедно с всички техни производни но така стоят нещата).
пп. дайте и да покара малко CLK и някоя такава...по-малка., и тя ще ти го каже същото ... успех.

E ти пък нищо не каза :slap
Сеат къв ще да е и която и ще година, да е по-удобен за седене от мерцедес?!?!?! Това твърдение е несериозно :nono

сеатчето е една евтина, пластмасова еднодневка, която вече си е изпяла песента, няма нито вървенето, нито возията нито пътното поведение на мерцедеса.
Честно. гледам имаш и караш мерцедес, не ти ли се е случвало, след като караш друг автомобил, особено такъв малък, с гадни тънки малки и твърди седалки, та след това като седнеш в мерцедеса, да изпитваш чувството на отмора, все едно си почиваш в седалката.
  • 0

#40 eMs1

eMs1

Майстор

• Потребители на форума
  • 809 Мнения:
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 29 март 2012 - 16:25

......................
Честно. гледам имаш и караш мерцедес, не ти ли се е случвало, след като караш друг автомобил, особено такъв малък, с гадни тънки малки и твърди седалки, та след това като седнеш в мерцедеса, да изпитваш чувството на отмора, все едно си почиваш в седалката.

Което си е така, така си е.
Карам служебен Хюндай и30, на 6 хил. км. е, чисто нова кола, горе-долу в един клас с 203-та.....ами след едно отиване и връщане до Пловдив и се чувствам....уморен, няма база за сравнение, но все пак това си се отразява и в ценообразуването на съответните марки :)
Но за всеки влак си има пътници.....

Този пост е редактиран от eMs1: 29 март 2012 - 16:27

• 0
ex C124 220 '94
ex CL203 200 Kompressor SportCoupe '02
ex W163 270 CDI '03
ex W203 200 Kompressor '01
Публикувано изображение

#41 SAMURAIJACK

SAMURAIJACK

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3037 Мнения:
  • Град:Стара Загора
  • Интереси:Живота, Вселената и Всичко останало
  • Автомобил:
    C 140 CL 500 (weekend car)
    В историята:
    W124 260 E
    W124 E 300
    W126 S 500
    C140 CL500(US)

Публикувано 29 март 2012 - 16:28

Колега ,след като изчетох през колко модела минавате ,смятам ,че най добрият вариант е нещо от тази марка(подобно на това долу).
Няма нужда да хваля здравина и ресурс,,,
Поздрави
http://www.cars.bg/u522713

http://www.mobile.bg/11332614283128895

http://www.mobile.bg/11331881048434018

http://nfs.mobile.bg...2195&f1=details

но лично аз бих купил тази-просто ще си избие парите за отрицателно време
http://www.mobile.bg/11328028704711931
  • 0
MERCEDESBENZCLCoupe C140  1902 4 (1)

#42 asennikolov

asennikolov

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 150 Мнения:
  • Автомобил:
    W202,W208,W211,W463
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 29 март 2012 - 16:28

E ти пък нищо не каза :slap
Сеат къв ще да е и която и ще година, да е по-удобен за седене от мерцедес?!?!?! Това твърдение е несериозно :nono

сеатчето е една евтина, пластмасова еднодневка, която вече си е изпяла песента, няма нито вървенето, нито возията нито пътното поведение на мерцедеса.

Значи искам да ме разбереш правилно съгласен съм със всяка твоя дума със всяка , ама жените не мислят като теб и мен, те си имат там техни си критерии за удобство и тн., тореално и аз няма никога да си взема такава като от линка , ама даи на жена която кара ибиза твоито цлк и слушаи какво ще ти каже - коя е по-удобна ...да не влизаме в полемики...
  • 1

#43 asennikolov

asennikolov

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 150 Мнения:
  • Автомобил:
    W202,W208,W211,W463
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 29 март 2012 - 16:44

Със SAMURAIJACK сме писали заедно , за тези които е изброил той няма да сбъркате , в моя списък TOYOTA винаги е на второ място , но повечето хора ги е страх от японското и затова не го споменавам предлагам ...
  • 1

#44 rado32

rado32

Майстор

• Потребители на форума
  • 1197 Мнения:
  • Автомобил:
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 29 март 2012 - 19:41

Което си е така, така си е.
Карам служебен Хюндай и30, на 6 хил. км. е, чисто нова кола, горе-долу в един клас с 203-та.....ами след едно отиване и връщане до Пловдив и се чувствам....уморен, няма база за сравнение, но все пак това си се отразява и в ценообразуването на съответните марки :)
Но за всеки влак си има пътници.....

+1
  • 0
Публикувано изображение

#45 rado32

rado32

Майстор

• Потребители на форума
  • 1197 Мнения:
  • Автомобил:
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 29 март 2012 - 19:43

Значи искам да ме разбереш правилно съгласен съм със всяка твоя дума със всяка , ама жените не мислят като теб и мен, те си имат там техни си критерии за удобство и тн., тореално и аз няма никога да си взема такава като от линка , ама даи на жена която кара ибиза твоито цлк и слушаи какво ще ти каже - коя е по-удобна ...да не влизаме в полемики...

Е тук вече съм напълно съгласен с теб, но не всички жени са под общ знаменател, но повечето са такива точно както го описа! :)

Този пост е редактиран от rado32: 29 март 2012 - 19:44

• 0
Публикувано изображение

4 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 4 гости, 0 анонимни