Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Помощ при покупка на ЦЛК.

• Please log in to reply
61 мнения по тази тема

#1 rado32

rado32

Майстор

• Потребители на форума
  • 1197 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    W203 C280 4matic 2006г. 231к.с.
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 28 март 2012 - 11:30

Здравей те колеги.
Някои от колегите вече знаете, че търся кола за моя приятелка.(казва се Ками)
Тя беше лудо влюбена в Сеат Ибиза от 2002-2003г. но от 10-дневното ни търсене не можахме да намерим нищо читаво.
Аз още в началото исках да я кача на някой Мерцедес, но тя не та не. Били и големи пък не искала с 2/3 врати, но тъй като не можахме да намерим ибиза с 4/5 врати минах ме на ибиза 2/3 врати, обаче и ибиза 2/3 врати не можахме да намерим.
Докато обикаляхме къде ли не по София и другите градове аз все и показвах ЦЛК, но тя все не та не, но явно вече на последната изморена от каране ибиза, която гледахме и писна от тях и ми каза да и потърса цлк до 6500-7000лв ако може да е със газ и регистрирана.
Молбата ми е ако може да ми помогнете да и намера нещо читаво за тези пари, пък живот и здраве ако си вземе ЦЛК, веднага и правя регистрация във форума и вече ще си имаме 2 Камита. :)
Нали трябва да уголемяваме клуба пък и още едно момиче няма да ни е никак в излишак :)
Ето какво гледах вече:
1.Тази за която писах в чат-темата че ще ходя да я гледам не излезе много читава.
2. http://nfs.mobile.bg...6996&f1=details
Тази беше доста запазена вътре, но отвън си имаше леки забележки, както се вижда на снимката бронята се разминава при десния фар, абе много не я гледах отвън понеже преди това го накарах да запали и запали с много въртене, не държеше обороти, не можеше да се изфорсира, прекъсваше абе ужас направо. Питах продавача какво става с перфектната му кола( по негови думи) и той каза, че сигурно е мокра още, понеже скоро са я мили. Пожелах му лек ден и си тръгнах.
3. http://nfs.mobile.bg...4684&f1=details
И тази имаше забележки по-външния вид. Всички ъгли и на 2-те бронии бяха ожулени.Вътре също беше доста захабена. Не съм я палил, защото не ми хвана око състоянието и, но ако не се намери нищо може да ходи да се види по-обстойно. Все пак си има 3-ключа и е с кожа.

Тези 3-те съм гледал до сега. Давай те предложения ако може.
Може и нещо до 5500-6000лв без газова и регистрация.

Този пост е редактиран от rado32: 28 март 2012 - 11:31

• 1
Публикувано изображение

#2 rado32

rado32

Майстор

• Потребители на форума
  • 1197 Мнения:
  • Автомобил:
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 28 март 2012 - 11:56

1. http://nfs.mobile.bg...7632&f1=details
Мнения за този?
2. Ето го и този, за който ви питах в чат-темата.
Вече е променил прехвалките на колата(ама пак си е прехвалена) и други снимки е сложил
http://nfs.mobile.bg...1828&f1=details
3. Този заводски не е 225к.с. нали? мнения?
http://nfs.mobile.bg...8197&f1=details
4. И този?
http://nfs.mobile.bg...2289&f1=details
5. Мнения?
http://nfs.mobile.bg...4714&f1=details

Този пост е редактиран от rado32: 28 март 2012 - 12:08

• 0
Публикувано изображение

#3 mvasilev

mvasilev

Чирак

• Потребители на форума
  • 94 Мнения:
  • Град:Пловдив
  • Автомобил:
    Mercedes W210 E200,1996 Classic
    Mercedes 124,200E

Публикувано 28 март 2012 - 12:34

Колега, честно да ти кажа и аз ги оглеждам CLK-тата, но пък това което ми хваща окото и наистина си заслужава е към 9 000. За 6-7 000 мисля, че ще трябва да направиш компромис колата да не е перфектна.
Това си е лично мое мнение. Никоя от посочените коли не грабва вниманието според мен- единият с претапициран волан и тези километри където ги дават все на по 120-130 000км. са ми нереални за 15 годишна кола.
  • 0

#4 rado32

rado32

Майстор

• Потребители на форума
  • 1197 Мнения:
  • Автомобил:
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 28 март 2012 - 15:45

http://nfs.mobile.bg...2289&f1=details
Колеги звънях на това момче. Твърди, че колата е много хубава без забележки по салон двигател, скорости и т.н..
Попитах го може ли да се направи диагностика, отговори ми, че няма никакви проблеми, че ще ми предостъпи и канал да я видя отдоло за ръжди,течове на масло от скорости и диф и не се плашил от каквато и да е било проверка по-колата.
Има ли навит колега, който иска да дойде с мен Ками и диагностика до Пазарджик да я видим.

Този пост е редактиран от rado32: 28 март 2012 - 15:48

• 0
Публикувано изображение

#5 alipi

alipi

Майстор

• Потребители на форума
  • 2185 Мнения:
  • Град:селяндурин от класа

Публикувано 28 март 2012 - 15:53

Радо,един съвет от мене.
Не се заглеждай по коли с претапицирани волани,скоростни лостове и измити двигатели.
Сега сигурно ще бъда оплют,но да си имаш едно на ум.
  • 0
Не хапи този,който може да те изяде.

#6 kdl

kdl

clockwork orange

• Замразено членство
  • 8412 Мнения:
  • Автомобил:
    Turbo Quattro
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 28 март 2012 - 16:10

Освен, ако не е моя кола ;)
Не искаш ли едно БМВ?
  • 0

Audi_A4_avatar.gif

#7 machine

machine

Напреднал

• Потребители на форума
  • 503 Мнения:
  • Автомобил:
    W210
    E 290 TD
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 28 март 2012 - 17:58

Най-много ми допадна номер 3, номер 5 също не е лош, а за номер 1-хубав е,обаче има ръжда, която ще оправиш, но самата боя ми се струва изтормозена от полиране.
До Алипи:
за претапицираните волани и скоростни лостове-съгласен съм, но при положение, че не е направено качествено. Съгласен съм, подчертавам това.
За измитите двигатели-ей тук не съм съгласен. Знам защо критикуваш тяхното миене-не можеш да видиш течове или "скрити дефекти"-и си прав, от тази гледна точка, но не може всичко в колата да ми е изрядно и като отворя капака, прах и мръсотия ;)
  • 0

#8 Алфонсо

Алфонсо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2773 Мнения:
  • Автомобил:
    Mercedes-Benz C124- 92г 200CE -продаден
    Mercedes-Benz W210-97г E200 Avantgarde- продаден
    Mercedes-Benz C208- 99г CLK200 Kompressor-продаден
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 28 март 2012 - 18:04

Не не не, не виждам нищо, което да грабва от пръв поглед, но в крайна сметка вие си знаете :)

Започвам ги отзад напред:

-Номер 5- тази кола НЕ Е фейслифт съответно и годината е грешна, преправяна е личи си по 1000 неща.
С газовия инжекцион (провери какъв е и дали има сервиз в БГ за тая марка газови) 127-те хиляди км. ми се струват леко нереални. Воланът изглежда е оригиналният, но салонът не е кожен :(
Останалото изглежда наред, ако всичко и е здраво и работи добре, като че ли най си заслужава от всички.
-Номер 4- тоя ми е фаворит :rofl Колата е фейслифт, компресор, газ , но същевременно я дава за без пари, затъмнена, почернена, намазана, абе гангстерска история. Изпълнението е "Елеганс", вътре оригинално е с махагонови апликации, имай в предвид, че всичко отвътре е облепено с карбоново фолио ;) Няма кожа :( Съмнително евтина, но от друга страна Пазарджик е близко, може да се разходите.

-Номер 3... хубава джанта да, определено, освен това е и автомат, с КОЖА и климатроНИК, абе заслужава си да се погледне. Не е 225 коня, поне не заводски, има следи от нескопосан тунинг- ауспух, скоростен лост, спирачни апарати. Дупница е още по-близо, разходете се дотам да го погледнете, много по-добре е от пазарджишкия. Ако свали някой лев и двигателя, климатика и автомата са в ред може да помислите.

-Номер 2.. какво не му хареса, поне на снимки изглежда добре, щом сте я гледали и не ви е харесала, няма нужда от повече коментар.

-Номер 1- Капитолия :blink :nono от там и котка не бих си взел, камо ли кола.

Този пост е редактиран от Алфонсо: 28 март 2012 - 18:28

• 0

#9 Blond

Blond

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 3955 Мнения:
  • Автомобил:
    C124 200E 1992
    S202 220CDI 11.1999
    W211 220CDI 04.2004
    C207 350CDI 06.2009
    W212 220CDI 11.2013
    W213 400d 07.2020

Публикувано 28 март 2012 - 19:05

...

Аз бих казал, че и от Дупница е подобно положението за мен.

На снимка колата МОЖЕ да изглежда много по-различно от наживо.
Освен това кола се гледа само на дневна светлина, никога на свечеряване или на лампа/фенерче.
  • 0

#10 rado32

rado32

Майстор

• Потребители на форума
  • 1197 Мнения:
  • Автомобил:
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 28 март 2012 - 21:19

Не не не, не виждам нищо, което да грабва от пръв поглед, но в крайна сметка вие си знаете :)

Започвам ги отзад напред:

-Номер 5- тази кола НЕ Е фейслифт съответно и годината е грешна, преправяна е личи си по 1000 неща.
С газовия инжекцион (провери какъв е и дали има сервиз в БГ за тая марка газови) 127-те хиляди км. ми се струват леко нереални. Воланът изглежда е оригиналният, но салонът не е кожен :(
Останалото изглежда наред, ако всичко и е здраво и работи добре, като че ли най си заслужава от всички.
-Номер 4- тоя ми е фаворит :rofl Колата е фейслифт, компресор, газ , но същевременно я дава за без пари, затъмнена, почернена, намазана, абе гангстерска история. Изпълнението е "Елеганс", вътре оригинално е с махагонови апликации, имай в предвид, че всичко отвътре е облепено с карбоново фолио ;) Няма кожа :( Съмнително евтина, но от друга страна Пазарджик е близко, може да се разходите.

-Номер 3... хубава джанта да, определено, освен това е и автомат, с КОЖА и климатроНИК, абе заслужава си да се погледне. Не е 225 коня, поне не заводски, има следи от нескопосан тунинг- ауспух, скоростен лост, спирачни апарати. Дупница е още по-близо, разходете се дотам да го погледнете, много по-добре е от пазарджишкия. Ако свали някой лев и двигателя, климатика и автомата са в ред може да помислите.

-Номер 2.. какво не му хареса, поне на снимки изглежда добре, щом сте я гледали и не ви е харесала, няма нужда от повече коментар.

Капитолията и аз я изключвам. Доста и е изморена боята и вече е избило ръжда, както забеляза и "machine".
Номер 2 не че съм я изключил като вариант, но ще е на последно място.(по - късно ще кажа защо)
Номер 3 Точно нескопосания тунинг не ми харесва в нея. Джантите иначе са и добри.
Номер 4 Вече съм се разбрал с Хари да ходим и да я видим. Говорих със собственика 20мин по-телефона. Твърди, че колата е перфектна, няма протрито или скъсано по-салона, волана и ск. лост. Няма течове на масло от никъде и т.н.......
Номер 5 Тя е чак в Бургас така че като стигнем до нея тогава ще я обсъждаме.
  • 0
Публикувано изображение

#11 rado32

rado32

Майстор

• Потребители на форума
  • 1197 Мнения:
  • Автомобил:
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 28 март 2012 - 21:24

Благодаря на всички отзовали се.
Номер 4 най си ме блазни стига да ги нямаше тея черни стъкла и тая черна решетка.
Питах го и за цената. Каза, че му е изпаднала от някаква заложна къща евтино и за това е такава цената. Кара я всеки ден, но си е някакъв препродавач. От Италия е внесена и нямала никакви ръжди.
  • 0
Публикувано изображение

#12 machine

machine

Напреднал

• Потребители на форума
  • 503 Мнения:
  • Автомобил:
    W210
    E 290 TD
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 28 март 2012 - 21:28

Черните стъкла-махаш фолиото и всичко е точно.
Решетката-сменяш я с друга, някакъв бартер.
Обаче заложна къща и Италия, внимавай, тия коли от Италия, да не стане в някой момент да те викат в РПУ-то
  • 0

#13 rado32

rado32

Майстор

• Потребители на форума
  • 1197 Мнения:
  • Автомобил:
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 28 март 2012 - 21:33

Черните стъкла-махаш фолиото и всичко е точно.
Решетката-сменяш я с друга, някакъв бартер.
Обаче заложна къща и Италия, внимавай, тия коли от Италия, да не стане в някой момент да те викат в РПУ-то

Хмммм...
Тя е регистрирана, мисля че не трябва да има проблеми.
Ако има вариант да се провери - казвай те, но сигурно трябва да имам човек в кат. :( :(
  • 0
Публикувано изображение

#14 machine

machine

Напреднал

• Потребители на форума
  • 503 Мнения:
  • Автомобил:
    W210
    E 290 TD
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 28 март 2012 - 21:42

До колкото съм запознат, при данъчните измами, за коли от Италия и САЩ, те може да са регистрирани в Бг и след определен период от време, от съответната страна, подават оплакване, за неизплатени сметки-данъци, застраховки и вс.такива, за колата. Тя се обявява за издирване, намират я в нашата държавица, откарват ти я в наказателния паркинг на МВР, във Враня, разправяш се с глупости и ти я връщат на отговорно пазене, като не можеш да я продадеш. Иначе не може да се провери в МВР, дали е някакваа измама, ако преди това, от сътоветната страна, колата не е пусната за издирване. Затова с т.нар. "италианки" е риск, донякъде. В този т.нар. "паркинг" голяма част от колите са с пластини на "Капитолия".
Но може и колата да не е такава нищо, че е от заложна къща. Просто бъди по-внимателен. Колата, ако ти е харесала, пробвай се, вземи я, всичко е до късмет :)
  • 0

#15 rado32

rado32

Майстор

• Потребители на форума
  • 1197 Мнения:
  • Автомобил:
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 28 март 2012 - 21:48

До колкото съм запознат, при данъчните измами, за коли от Италия и САЩ, те може да са регистрирани в Бг и след определен период от време, от съответната страна, подават оплакване, за неизплатени сметки-данъци, застраховки и вс.такива, за колата. Тя се обявява за издирване, намират я в нашата държавица, откарват ти я в наказателния паркинг на МВР, във Враня, разправяш се с глупости и ти я връщат на отговорно пазене, като не можеш да я продадеш. Иначе не може да се провери в МВР, дали е някакваа измама, ако преди това, от сътоветната страна, колата не е пусната за издирване. Затова с т.нар. "италианки" е риск, донякъде. В този т.нар. "паркинг" голяма част от колите са с пластини на "Капитолия".
Но може и колата да не е такава нищо, че е от заложна къща. Просто бъди по-внимателен. Колата, ако ти е харесала, пробвай се, вземи я, всичко е до късмет :)

Мерси колега.
В семейството имаме 2 италианки и до сега сме нямали проблеми. Дано и с тази да няма проблеми.(ако ни хареса де)
  • 0
Публикувано изображение

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни