Някои от колегите вече знаете, че търся кола за моя приятелка.(казва се Ками)
Тя беше лудо влюбена в Сеат Ибиза от 2002-2003г. но от 10-дневното ни търсене не можахме да намерим нищо читаво.
Аз още в началото исках да я кача на някой Мерцедес, но тя не та не. Били и големи пък не искала с 2/3 врати, но тъй като не можахме да намерим ибиза с 4/5 врати минах ме на ибиза 2/3 врати, обаче и ибиза 2/3 врати не можахме да намерим.
Докато обикаляхме къде ли не по София и другите градове аз все и показвах ЦЛК, но тя все не та не, но явно вече на последната изморена от каране ибиза, която гледахме и писна от тях и ми каза да и потърса цлк до 6500-7000лв ако може да е със газ и регистрирана.
Молбата ми е ако може да ми помогнете да и намера нещо читаво за тези пари, пък живот и здраве ако си вземе ЦЛК, веднага и правя регистрация във форума и вече ще си имаме 2 Камита.
Нали трябва да уголемяваме клуба пък и още едно момиче няма да ни е никак в излишак
Ето какво гледах вече:
1.Тази за която писах в чат-темата че ще ходя да я гледам не излезе много читава.
2. http://nfs.mobile.bg...6996&f1=details
Тази беше доста запазена вътре, но отвън си имаше леки забележки, както се вижда на снимката бронята се разминава при десния фар, абе много не я гледах отвън понеже преди това го накарах да запали и запали с много въртене, не държеше обороти, не можеше да се изфорсира, прекъсваше абе ужас направо. Питах продавача какво става с перфектната му кола( по негови думи) и той каза, че сигурно е мокра още, понеже скоро са я мили. Пожелах му лек ден и си тръгнах.
3. http://nfs.mobile.bg...4684&f1=details
И тази имаше забележки по-външния вид. Всички ъгли и на 2-те бронии бяха ожулени.Вътре също беше доста захабена. Не съм я палил, защото не ми хвана око състоянието и, но ако не се намери нищо може да ходи да се види по-обстойно. Все пак си има 3-ключа и е с кожа.
Тези 3-те съм гледал до сега. Давай те предложения ако може.
Може и нещо до 5500-6000лв без газова и регистрация.
Edited by rado32, 28 March 2012 - 11:31 .