С Пожелания за Весели празници
Започната от ENOXELA, 24 дек 2006 - 20:15:53
22 мнения по тази тема
Публикувано 26 декември 2006 - 11:56
Честита Коледа на всички!!!
Весело прекарване не Новогодишната нощ!! :
Всичко най най!!! : :FlagMB:
Пожелавам на всеки през новата 2007г. да се сдобие с такъв Мерцедес какъвто...винаги е мечтал да има!! : :FlagMB:
Весело прекарване не Новогодишната нощ!! :
Всичко най най!!! : :FlagMB:
Пожелавам на всеки през новата 2007г. да се сдобие с такъв Мерцедес какъвто...винаги е мечтал да има!! : :FlagMB:
Mercedes-Benz W201
Публикувано 26 декември 2006 - 12:57
Всичко хубаво и от мен.
Повече здраве, късмет и повече мерцедеси покрай нас... :FlagMB:
Повече здраве, късмет и повече мерцедеси покрай нас... :FlagMB:
Dark Inside The Night
Публикувано 27 декември 2006 - 11:37
Весели Празници и от мен
Публикувано 27 декември 2006 - 18:00
ЧЕСТИТА КОЛЕДА, и много успешна НОВА ГОДИНА от името на КЛУБ ВОЛВО БЪЛГАРИЯ! Преследвайте целите и мечтите си, нека те да се сбъдват, за да има нови. Само здраве и любов, да има всичко останало само ще дойде. Нека СИЛАТА да е с всички нас. Много весело изкарване на празниците, много топлина и уют във всеки дом. НАЗДРАВЕ!
Just keep on walking
Публикувано 27 декември 2006 - 18:56
Айде колеги,наздраве и от мен!Всичко най-най(да не се повтарям да пиша едно и също : то наистина е ясно кое е най-важното)!!!..Искам само да допълня към добрите пожелания отправени от всички Вас и още едно-ако ще ставаме европейци от догодина,както уж е по план,то нека по най-бързия начин да се "европеизираме"(очовечим) по отношение на културата на движение ,щото сега сме под всякаква критика..всички видехме кво се случи през тази г.-що народ си отиде ей така,за няма нищо...Та,безпроблемна и спорна да е следващата:всеки да пристига жив и здрав за където е тръгнал!!!.И ако е дал Господ-всеки да се обзаведе с по-модерна и надеждна кола,естествено знаете от коя марка!!! : :FlagMB: :
"Марката е като живо същество-нейният авторитет расте или се уронва все повече с течение на времето..."
Публикувано 27 декември 2006 - 18:58
Честита коледа и от мен и много щастлива нова година ви желая!!!
:FlagMB:
:FlagMB:
3 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни