25 март 2012 г.
15:00 ч.
ШЕСТВИЕ !!!!
ЛЪЧ І - МЕТРО(Цариградско) , Парламент - 13:30 часа ТРЪГВАНЕ
ЛЪЧ ІІ - АРЕНА( Запад) , Парламент - 13:30 часа ТРЪГВАНЕ
ЛЪЧ ІІІ ИСТОРИЧЕСКИ МУЗЕЙ(Бояна) , Парламент - 13:30 часа ТРЪГВАНЕ
ЗА ПЕШЕХОДЦИТЕ - 15:00 ЧАСА на ПАРЛАМЕНТА!!!
НОСЕТЕ МЕТАЛНИ ТУБИ И ТУБИ ВСЯКАКВИ !!!!
Протест против високите цени на горивата !!!
Започната от JoVani, 21 мар 2012 - 11:53:10
4 мнения по тази тема
Публикувано 21 март 2012 - 11:53
Публикувано 21 март 2012 - 13:42
Колега, не разбирам какъв е смисъла пак Неделя да се прави този протест. Аз бях на единият през Февруари в Пловдив, който също беше в Неделя и ако ти кажа че бяхме не повече от 50 човека.
След това се отказах да ходя на протести, но за сметка на това не карам колата ако нямам нужда. Ходя си на работа с рейса.
За мен това е най- добрият начин на протест, като не зареждам.
След това се отказах да ходя на протести, но за сметка на това не карам колата ако нямам нужда. Ходя си на работа с рейса.
За мен това е най- добрият начин на протест, като не зареждам.
Публикувано 21 март 2012 - 18:49
Не разбрахте ли наистина, че от такива протести- дрънчане с туби и надуване на клаксони полза няма!!!
Урок как се протестира можем да вземем от южната ни съседка (за гърците говоря).
Бях участник на първия национален протест срещу цените на горивата, мисля беше 2008г. Тогава като видях какъв фарс и пародия е... реших без мене.
Протест в неделя следобед, в по-умрело време нямаше ли как да го направите?? Или по-скоро не ви ли разрешиха да го направите
Единственото което се постига с тия протести е да попречите на някой нормален човек да си осъществи плановете и дотам, нито цени ще паднат нито нищо. (примерно при един от предишните "протести" тази година за малко да ми затрудните ходенето на ски до Боровец, поради някаква суматоха на Цариградско)
Урок как се протестира можем да вземем от южната ни съседка (за гърците говоря).
Бях участник на първия национален протест срещу цените на горивата, мисля беше 2008г. Тогава като видях какъв фарс и пародия е... реших без мене.
Протест в неделя следобед, в по-умрело време нямаше ли как да го направите?? Или по-скоро не ви ли разрешиха да го направите
Единственото което се постига с тия протести е да попречите на някой нормален човек да си осъществи плановете и дотам, нито цени ще паднат нито нищо. (примерно при един от предишните "протести" тази година за малко да ми затрудните ходенето на ски до Боровец, поради някаква суматоха на Цариградско)
Публикувано 21 март 2012 - 19:20
Аз като казвах,че до лятото 3лв. нафта ще има,ама така не се издържа.Дори се предвижда нова икономическа криза заради горивата,а и като се има напредвид,че и колите ще се обезценят от това.Ако не ни смъкнат акциза и ДДС-то тия горива ще на ненормални цени.Ами сега всички други продукти и стоки като тръгна нагоре.....не ми се мисли
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни