Може ли да развея знамето на клуба на протест с/у горивата
Започната от mechoka 77, 01 мар 2012 - 11:03:53
4 мнения по тази тема
Публикувано 01 март 2012 - 11:03
Миналата седмица в Благоевград се проведе грандиозен протест срещу цените на горивата.Над 200 коли се включиха в протеста.Не успях да участвам и много съжалавам.
Въпроса ми е към Управителния съвет на клуба-мога ли на последващ протест да развея клубното знаме, да знаят хората че и ние, въпреки че караме мерцедеси ни тежат тези безбожни цени на горивата.
П.п На протеста не видях много бенцове.
Благодаря предварително.
Въпроса ми е към Управителния съвет на клуба-мога ли на последващ протест да развея клубното знаме, да знаят хората че и ние, въпреки че караме мерцедеси ни тежат тези безбожни цени на горивата.
П.п На протеста не видях много бенцове.
Благодаря предварително.
Публикувано 01 март 2012 - 12:11
Можеш, разбира се.
Къде ще е протеста, в Благоевград ли? Аз в София ходя, сега на последния не успях, ама ако има пак - там съм
То цените тежат на всички, няма мерцедеси, няма ферарита...
пп
ти нали не ходиш с това от аватара
Къде ще е протеста, в Благоевград ли? Аз в София ходя, сега на последния не успях, ама ако има пак - там съм
То цените тежат на всички, няма мерцедеси, няма ферарита...
пп
ти нали не ходиш с това от аватара
Ignore list: fiveq, Наско, krasch
Публикувано 01 март 2012 - 15:37
Благодаря,имам вече официално разрешение.Чакам следващия протест и закачам клубния флаг на купето.
п.п Не не ходя с тази цистерна от аватара на протестите.
п.п Не не ходя с тази цистерна от аватара на протестите.
Публикувано 01 март 2012 - 21:11
да знаят хората че и ние, въпреки че караме мерцедеси ни тежат тези безбожни цени на горивата.
Ако има някой досетлив и наблюдателен журналист, от това би излязъл приличен репортаж.
Този пост е редактиран от бай Васил: 01 март 2012 - 21:11
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 01 март 2012 - 21:27
Наско за другата седмица взимам и аз знамето и само ми се обаждаш и идвам и аз

By Batev
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни

Виж ГАРАЖА