Новата ми кола
Започната от Blond, 29 фев 2012 - 22:10:56
76 мнения по тази тема
Публикувано 10 март 2012 - 07:26
От вчера вече е с пребоядисани брони, че имаше забележки по тях. Оправиха ми и пръскалките, дето мият фаровете. Да видим дали в понеделник ще дойде и мигача за дясното огледало и след това... Трябва да си запиша на диск Бари Уайт и да си купя "джентълменски" ръкавици.
Публикувано 10 март 2012 - 10:32
Какво им беше развалено на пръскалките,чичо Веско?
Публикувано 10 март 2012 - 18:01
Пръскалките "пикаеха", а не правеха силна струя. В момента мога спокойно да си взема душ от пръскалките на фаровете, даже няма нужда от сапун, защото си има препарат в течноста.
А сега имам нов повод да се хваля - днес си взех четири джанти от Маргел, монтирах им летните гуми (оказа се че могат да изкарат около 10000км) и сега чакам с нетърпение да дойде средата на април и да си ги сложа за постоянно. Много мислих дали да не "скоча" на 17-ки, но разумът и меката возия надделяха и джантите са 16 цола.
А сега имам нов повод да се хваля - днес си взех четири джанти от Маргел, монтирах им летните гуми (оказа се че могат да изкарат около 10000км) и сега чакам с нетърпение да дойде средата на април и да си ги сложа за постоянно. Много мислих дали да не "скоча" на 17-ки, но разумът и меката возия надделяха и джантите са 16 цола.
Прикачени файлове
Публикувано 10 март 2012 - 18:04
Честито бате Веско ! 
Малко ми е стрнно да ги асимилирам все още , но е точно моя стил джанта... спицииии и то отворени...

Малко ми е стрнно да ги асимилирам все още , но е точно моя стил джанта... спицииии и то отворени...

Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...

Публикувано 10 март 2012 - 18:44
Барни щори или фолио на джамовете и си 6чка+

W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 10 март 2012 - 19:08
Честито бате,Веско,имай предвид че Маргелските джанти са много меки.
Не хапи този,който може да те изяде.
Публикувано 10 март 2012 - 19:17
На задните врати има фабрично щори, а на задното стъкло съм пробвал с щора, ама не ми харесва.
Павка, все се надявам Sparco да са читава марка. Днес продавачът ми каза, че марката е на OZ. На купето си имах едни италиански Fondmetal и бях впечатлен от здравината им. Нито веднъж не съм ги носил на изправяне. Другото което трябва да ме "пази" е размера 16 цола и нормалните гуми.
Те и за Dezent казваха, че са меки, ама аз моите на Цетката не съм ги изправял досега, въпреки че ги карам само зимата.
Павка, все се надявам Sparco да са читава марка. Днес продавачът ми каза, че марката е на OZ. На купето си имах едни италиански Fondmetal и бях впечатлен от здравината им. Нито веднъж не съм ги носил на изправяне. Другото което трябва да ме "пази" е размера 16 цола и нормалните гуми.
Те и за Dezent казваха, че са меки, ама аз моите на Цетката не съм ги изправял досега, въпреки че ги карам само зимата.
Публикувано 10 март 2012 - 19:59
Честити да са ти и безпроблемни 
Имам приятел със Спарко джанта на а3ка турбалан и вече 2ра година не му се е налагало да изправя джанти
По негови думи са здрави , а аз му вярвам
Бат Веско някво намаление за тез джанти ползва ли ?
Защото аз писах в темата за намаления от Маргел , че имам 20 процента ама досега никой не ме е потърсил освен 1 момче и свършихме работа

Имам приятел със Спарко джанта на а3ка турбалан и вече 2ра година не му се е налагало да изправя джанти

По негови думи са здрави , а аз му вярвам

Бат Веско някво намаление за тез джанти ползва ли ?
Защото аз писах в темата за намаления от Маргел , че имам 20 процента ама досега никой не ме е потърсил освен 1 момче и свършихме работа

Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 10 март 2012 - 20:36
Дадоха ми 20% през службата. Но процентиите варират според това дали те го внасят или друг.
Насо, да не си сменил телефона?
Насо, да не си сменил телефона?
Публикувано 10 март 2012 - 20:49
Това е хубаво 
Не е сменен - от няколко месеца е изкл.

Не е сменен - от няколко месеца е изкл.

Този пост е редактиран от Наско: 10 март 2012 - 20:50
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 10 март 2012 - 21:06
Страшни джанти бат Веско 
Наистина много и отиват на колата
Не вервам да са меки
Мисля си, че са читави джантета
Спарко не са куча марка

Наистина много и отиват на колата

Не вервам да са меки

Мисля си, че са читави джантета

Спарко не са куча марка

By Batev
Публикувано 18 март 2012 - 17:56
Колата на живо е даже още по добра

Mercedes 400 SE (W140) 286 hp - Specs & Performance
Когато първата кола е здрав Бенц, марката остава до живот!
Публикувано 19 март 2012 - 07:58
+1Колата на живо е даже още по добра
Публикувано 24 март 2012 - 08:02
Продължаваме със забавленията покрай колата.
При предишният собственик е имало чупене на стъкло и са му задигнали дървенията около скоростния лост. За съжаление човекът не е намерил същият капак и е сложил друг, който на цвят си е еднакъв с фурнира в колата, но му липсва бутона за включване и изключване на парктроника. В момента е включен постояно и представете си какво става като спра на сфетофар или пешеходна пътека и ми мине някой близо до бронята - почва едно пищене, не си е работа.
Та питането ми е - може ли да си намеря едно такова бутонче, за изключване на PTS, или трябва да си търся комплект капака с бутона?
Кога ли някой ще ме научи как се търси парт номер с ЕПЦ-то и с този някой колко ли бира ще изпием?
При предишният собственик е имало чупене на стъкло и са му задигнали дървенията около скоростния лост. За съжаление човекът не е намерил същият капак и е сложил друг, който на цвят си е еднакъв с фурнира в колата, но му липсва бутона за включване и изключване на парктроника. В момента е включен постояно и представете си какво става като спра на сфетофар или пешеходна пътека и ми мине някой близо до бронята - почва едно пищене, не си е работа.
Та питането ми е - може ли да си намеря едно такова бутонче, за изключване на PTS, или трябва да си търся комплект капака с бутона?
Кога ли някой ще ме научи как се търси парт номер с ЕПЦ-то и с този някой колко ли бира ще изпием?
Прикачени файлове
Публикувано 28 март 2012 - 14:20
Веско, честита придобивка! Да си я караш с кеф и безаварийно! Най-готния модел Е-класа си взел... страхотна е. И аз бая се колебах между такава и МЛ-а, но жената каза джипка и наклони везните....
Много ти е хубава наистина - със здраве да си се возите цялото семейство.

Много ти е хубава наистина - със здраве да си се возите цялото семейство.
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни