Здр. на всички , първо да ви поздравя за страхотния форум и дано да си помагаме!!!
От една седмица съм горд собственик на Мерцедес купе Ц200 компресор - страхотен автомобил , досега съм сменил доста колички , ама тази ме грабна най много и понеже съм педант на тема подръжка на автомобил като си взема кола почвам да оправям всеки проблем за да стане като магазинна . Така.................
Като я взех я почистих оосновно разглобих половината купе , почистих салона - кожа , подменям алуминиевите панели - много бяха замърсени , сложих кори под двг и т.н.
Та сега след разучването на колата открих няколко проблема -
1. Може ли освен от волана /копчетата/ от другаде да се настрои борд компютъра , като влезна в менюто за да се придвижа нагоре/надолу ми исписва +/- а точно това копче не ми работи !!!
2. При отваряне на соларния таван като задържа в задна позиция , почват първо щорите да се прибират и след това спират и започва да бръмчи, явно машинката се мъчи и не се отваря покрива !!!
Общо взето това е засега , ако някой може да помогне , моля...

Борд комп на W203 Coupe
Започната от rrosenbg, 26 фев 2012 - 19:52:04
2 мнения по тази тема
Публикувано 26 февруари 2012 - 19:52
Публикувано 27 февруари 2012 - 18:25
Борд компа се управлява само от волана. Може да пробваш да свалиш еърбега и да провериш и почистиш всички букси.
Тавана може да се отвори ръчно, чрез един шестограм под формата на манивела. За целта се сваля плафона и там е механизмът за ръчно отваряне. Така ще може да огледаш за нередности по механизма.
Тавана може да се отвори ръчно, чрез един шестограм под формата на манивела. За целта се сваля плафона и там е механизмът за ръчно отваряне. Така ще може да огледаш за нередности по механизма.
Публикувано 27 февруари 2012 - 20:44
Мерси за отговора , май ме чака доста работа... ще пиша за резултат
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни