Jump to content

•  

Photo
- - - - -

Борд комп на W203 Coupe

• Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 rrosenbg

rrosenbg

Прохождащ

• Нови потребители
  • 10 Posts:
  • Град:Бургас
  • Автомобил:
    mercedes c2oo kompressor coupe 2001g

Posted 26 February 2012 - 19:52

Здр. на всички , първо да ви поздравя за страхотния форум и дано да си помагаме!!!
От една седмица съм горд собственик на Мерцедес купе Ц200 компресор - страхотен автомобил , досега съм сменил доста колички , ама тази ме грабна най много и понеже съм педант на тема подръжка на автомобил като си взема кола почвам да оправям всеки проблем за да стане като магазинна . Така.................
Като я взех я почистих оосновно разглобих половината купе , почистих салона - кожа , подменям алуминиевите панели - много бяха замърсени , сложих кори под двг и т.н.
Та сега след разучването на колата открих няколко проблема -
1. Може ли освен от волана /копчетата/ от другаде да се настрои борд компютъра , като влезна в менюто за да се придвижа нагоре/надолу ми исписва +/- а точно това копче не ми работи !!!
2. При отваряне на соларния таван като задържа в задна позиция , почват първо щорите да се прибират и след това спират и започва да бръмчи, явно машинката се мъчи и не се отваря покрива !!!
Общо взето това е засега , ако някой може да помогне , моля...
  • 0

#2 VIPER

VIPER

Чирак

• Потребители на форума
  • 161 Posts:
  • Град:Плевен
  • Автомобил:
    S203, C200 CDI, Classic, 2005

Posted 27 February 2012 - 18:25

Борд компа се управлява само от волана. Може да пробваш да свалиш еърбега и да провериш и почистиш всички букси.
Тавана може да се отвори ръчно, чрез един шестограм под формата на манивела. За целта се сваля плафона и там е механизмът за ръчно отваряне. Така ще може да огледаш за нередности по механизма.
  • 0

#3 rrosenbg

rrosenbg

Прохождащ

• Нови потребители
  • 10 Posts:
  • Град:Бургас
  • Автомобил:
    mercedes c2oo kompressor coupe 2001g

Posted 27 February 2012 - 20:44

Мерси за отговора , май ме чака доста работа... ще пиша за резултат
  • 0