Музея на МБ ?
Започната от BadAngel, 26 фев 2012 - 12:18:04
24 мнения по тази тема
Публикувано 26 февруари 2012 - 12:18
момчета, в нета видях, че има музей на Мерцедес в щутгард
някой бил ли е там... как е хавата?
Публикувано 26 февруари 2012 - 16:09
Свържи се с Илия Горанов , той е ходил там , може да ти каже какви впечатления има.
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 26 февруари 2012 - 19:18
колега Горанов, можеш ли да вземеш участие по темата ? благодаря предварително
Публикувано 26 февруари 2012 - 19:21
колега Горанов, можеш ли да вземеш участие по темата ? благодаря предварително
Колега ако потърсиш в темите за изминали събори и мероприятия ще намериш много инфо и снимки.......
By Batev
Публикувано 26 февруари 2012 - 20:41
И аз съм бил там. Какво да ти кажа ....уникално е разбира се ,това марката с най-богатата история има много за показване.
п.п.Ако станеш член на клуба ,входа ти е безплатен.
п.п.Ако станеш член на клуба ,входа ти е безплатен.
NO PAIN - NO GAIN!
Публикувано 27 февруари 2012 - 02:36
абе ходих и в музея на порше... слаба работа в сравнение с на Мерцедес....
Публикувано 27 февруари 2012 - 09:42
Ето 2-3 снимки от там, а еначе е НЕЗАБРАВИМО
Този пост е редактиран от KPAHK: 27 февруари 2012 - 09:45
Публикувано 27 февруари 2012 - 13:10
момчета, в нета видях, че има музей на Мерцедес в щутгард
Невероятен музей! Бил съм там и чакам момента когато ще отида пак там, по-подготвен за разглеждане.
Публикувано 28 февруари 2012 - 23:17
А какво по-точно те интересува за музея? Бил съм там вече няколко пъти... Ако въпросът е, дали си заслужава - да 100% си заслужава.
Освен това - миналата година си организирахме и групичка от клуба с три коли, дето ходихме до Берлин за 125 годишнина на автомобила и пътьом минахме през Щутгарт и през Музея. Отделно през 2010 г. пък по покана от Щутгарт бяхме и на изпитателната писта и в стария тунел за аеродинамични изпитания. Искаше ми се и в завода да влезем. Музеят е точно пред входа на единия от заводите и има организирани посещения вътре, но последния път не стана... следващия път. Отделно има и куп интересни мероприятия, които си заслужават посещението - workshop с двигатели, който също изпуснахме... отделно всяка година тестват торнадото за гасене на пожар в музея и пускат посетители на тази дата (не знам кога ще бъде)... и т.н.
Между другото Щутгарт е доста "автомобилен" град. Там е не само Мерцедес, но и Порше. Съответно има музей и на Порше в града. Отделно има още няколко много интересни места за автоманиаците в Щутгарт - мемориалът на Даймлер, родната къща на Карл Бенц, Техническият музей и др.
Освен това - миналата година си организирахме и групичка от клуба с три коли, дето ходихме до Берлин за 125 годишнина на автомобила и пътьом минахме през Щутгарт и през Музея. Отделно през 2010 г. пък по покана от Щутгарт бяхме и на изпитателната писта и в стария тунел за аеродинамични изпитания. Искаше ми се и в завода да влезем. Музеят е точно пред входа на единия от заводите и има организирани посещения вътре, но последния път не стана... следващия път. Отделно има и куп интересни мероприятия, които си заслужават посещението - workshop с двигатели, който също изпуснахме... отделно всяка година тестват торнадото за гасене на пожар в музея и пускат посетители на тази дата (не знам кога ще бъде)... и т.н.
Между другото Щутгарт е доста "автомобилен" град. Там е не само Мерцедес, но и Порше. Съответно има музей и на Порше в града. Отделно има още няколко много интересни места за автоманиаците в Щутгарт - мемориалът на Даймлер, родната къща на Карл Бенц, Техническият музей и др.
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 05 март 2012 - 21:51
Аз също съм имал удоволствието да го посетя. Наистина незабравимо преживяване е. Подготви си батериите на фотоапарата и поне половин ден, ако смяташ да разгледаш всичко както си му е реда. Аз бях заделил 5 часа и пак не ми стигна времето.
Публикувано 06 март 2012 - 09:25
Е ако си с аудио гид и искаш да изслушаш всички разкази - има за всяка зала увод и след това за всеки експонат поотделно, може и цял ден да не ти стигне...
Освен това е интересно да се отиде за някое специално мероприятие в музея - например деня, в който пускат торнадото (има пожарогасителна система, която прави изкуствено торнадо в атриума на сградата)...
Освен това е интересно да се отиде за някое специално мероприятие в музея - например деня, в който пускат торнадото (има пожарогасителна система, която прави изкуствено торнадо в атриума на сградата)...
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Публикувано 06 март 2012 - 14:21
Е ако си с аудио гид и искаш да изслушаш всички разкази - има за всяка зала увод и след това за всеки експонат поотделно, може и цял ден да не ти стигне...
Този ден кога е ?
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 06 март 2012 - 20:38
трябва да се види на сайта на музея, и аз не знам...
Ама търсих на сайта им и не пише никъде...
Ама търсих на сайта им и не пише никъде...
Публикувано 06 март 2012 - 20:45
Аз затова те попитах
Тегава работа .. дано го обявят някъде , че всеки път споменаваш за това "торнадо" и съм се навил да го видя и аз
Тегава работа .. дано го обявят някъде , че всеки път споменаваш за това "торнадо" и съм се навил да го видя и аз
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 07 март 2012 - 09:29
Око да види, ръка да пипне - казват, че шумът от торнадото е 130 децибела и било много впечатляващо...
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни