Сигнализация за предпазни колани
Започната от Bili, 15 фев 2012 - 20:21:53
17 мнения по тази тема
Публикувано 15 февруари 2012 - 20:21
Някой задавал ли си е въпросът, защо W 210 няма никаква сигнализация за незакопчан предпазен колан, за разлика от W 124.
Поне моите са така. Винаги карам с колан и по някога наистина се забравя, но няма какво да ми напомни.
Или можеби нещо в моята не работи?
Някой ако има някакво обяснение....
Поне моите са така. Винаги карам с колан и по някога наистина се забравя, но няма какво да ми напомни.
Или можеби нещо в моята не работи?
Някой ако има някакво обяснение....
Публикувано 15 февруари 2012 - 20:27
Колега тази функция се включва и изключва с Стар тул, в твоя случаи е изключена.
Публикувано 15 февруари 2012 - 20:33
Какво е това, мойеш ли да ми обясниш как да я включа тази функция, че въобще не съм в час?
Публикувано 15 февруари 2012 - 21:00
а така и аз се интересувам от тази функция, как става включването й?
Предполагам става чрез стар диагнозис, но така ли е наистина ?
Публикувано 15 февруари 2012 - 21:04
Публикувано 16 февруари 2012 - 11:33
Bili, Стар тул или да го кажем както трябва Star Diagnosis е компютър с софтуер и хардуер за диагностика и програмиране ма Мерцедес. Той програмира и активира всяка функция на автомобила.
В моя случай тои е обикновен лаптоп на които имам инсталиран Стар и хардуера за които сам платил доста пари които всащност варши цялата работа.
В моя случай тои е обикновен лаптоп на които имам инсталиран Стар и хардуера за които сам платил доста пари които всащност варши цялата работа.
Публикувано 16 февруари 2012 - 11:36
Да Стар го активира , на мен ми се е налагало да дезактивирам повече от 20 колана , и да активирам само един моя след като го дезактивирах.
Сащо активация на предопреждение за лимит на скороста дневни светлини и още куп неща.
Публикувано 16 февруари 2012 - 11:39
Дали случайно го има е на 202-ка.Не че ще го включа, но все пак ми е интересно дали има, защото тикото ми има сигнализация и ако 202-ките и 210-ките нямат ще е до известна степен минус за тях.
Имаго на всеки мерцедес с електроника , имам предвид че на всички преди 95 електроника е малко растегливо и неточно понятие, сащо както да кажеш че правец осмица е компютър щото тои си е чист калкулатор.
Публикувано 16 февруари 2012 - 12:50
Да Стар го активира , на мен ми се е налагало да дезактивирам повече от 20 колана , и да активирам само един моя след като го дезактивирах.
Сащо активация на предопреждение за лимит на скороста дневни светлини и още куп неща.
ООО, щом има тази възможност, да се отключват такива функции, като ограничение на скоростта, слагане на коланите, със сигурност ще ги включа, няма начин просто. Много ти благодаря за инфото А може ли да кажеш още какви др. функции на 210-те могат да се пуснат
Публикувано 16 февруари 2012 - 21:16
Това за светлините и лимита на скоростта предполагам че е за по-нови модели мерцедес нали?
На моята 202-ка от 1996г. дали ги има тези функции.
На 202 след 95 ги има само дето тя исползва по стара версия на стар наречена дас но тои сащо е наличен и при най новия стар, за пример 163 исползва сащата електроника както при 202, 208 и 210.
Публикувано 16 февруари 2012 - 21:20
ООО, щом има тази възможност, да се отключват такива функции, като ограничение на скоростта, слагане на коланите, със сигурност ще ги включа, няма начин просто. Много ти благодаря за инфото А може ли да кажеш още какви др. функции на 210-те могат да се пуснат
След някои и друг ден като си оправя лаптопа на който ми е стар тула ще го пусна в тестов симулативен режим и ще ти кажа какви функции има , но за да ти дам точен списак ще ми трябва номера на шасито ти за да задам точно твоята кола, така ще знам кои пакети са ти инсталирани.
Публикувано 17 февруари 2012 - 10:34
Номера на шасито съм го пратил на ЛС, на колегата
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни