инфо за климатика(парното)?
Започната от kaikata1, 12 фев 2012 - 17:01:24
11 мнения по тази тема
Публикувано 12 февруари 2012 - 17:01
колеги колата в Е200 1998г. с климатик,моля кажете как трябва да се борави с парното и с климатика с тези врътки(бял,син,червен цвят) че май има различни режими през различните сезони? А аз вече разбрах че когато червената лампичка на копчето ЕС свети тогава климатика не работи,нали е така? Благодаря предварително!!!
Публикувано 12 февруари 2012 - 17:29
Така е колега, но не ти ли беше интересно да разгледаш дали не е коментирано досега във форума по тази тема.
Публикувано 12 февруари 2012 - 18:49
не не съм гледал! просто искам едно елементарно обяснение,нищо друго!
Публикувано 12 февруари 2012 - 22:45
не не съм гледал! просто искам едно елементарно обяснение,нищо друго!
А ако се поставиш на наше място дали ще ти е приятно всеки ден да пишеш и обясняваш едни и същи неща ?!?!
Хора, не се подигравайте с труда на тази шепа хора, които пишат и обясняват тук !
Този форум има търсачка.
Този форум си има раздели и подраздели, където тези елементарни неща са обяснени.
Мислиш ли че времето да пуснеш нова тема е по малко отколкото да си намериш необходимото инфо ?
Без лоши чувства разбира се, но моля Ви следващият път проверете, и ако не намерите необходимото Ви инфо тогава пуснете нова тема.
Поздрави

By Batev
Публикувано 13 февруари 2012 - 13:14
а ти вместо тази лекция можеше да напишеш с два реда това което ме интересува! (ако знаеш де)
Публикувано 13 февруари 2012 - 18:43
ееее ако не беше ти незнам какво щях да правя??? Сигурно лятото да карам на парно а зимата на климатик! Направо съм ти задължен хвала на такива велики умове като тебе!
Публикувано 13 февруари 2012 - 22:07
Възхитен съм от толкова рядко интелигентен човек като теб! Даже да си призная ми е малко неудобно да водя диалог с такъв професионален инженер в автомобилните науки. Иска ми се да просветиш неуките(разбира се ако не ти коства много умствена работа разбира се) през есента и пролетта как трябва да оправляваме макар и невежо нашите скромни превозни средства? Предварително се извинявам,че това за сезоните не го видях от google, но ми се иска такъв корифей като теб лично да ме благослови с неземните си познания по темата!
Публикувано 13 февруари 2012 - 22:40
Баси мохабета дето си го правите тука

Публикувано 14 февруари 2012 - 06:42
Чак ми стана неудобно - верно толкова нежно си говорите двамцата тук (vencislav и kaikata1), че ми иде тихо да затворя вратата след себе си, щото може да почнете да се гушкате. 
А сега по-сериозно:
kaikata1, ако продължаваш така да се озъбваш на всяка забележка, която ти се прави и не се постараваш преди всяко питане да видиш дали аджеба не е обяснено в някоя тема вече - убеден съм ще си оставаш без отговор. Не е случайно, че най-горе вдясно има поставена търсачка - с правилния набор от думи ще намериш почти всичко, което те интересува във форума.

А сега по-сериозно:
kaikata1, ако продължаваш така да се озъбваш на всяка забележка, която ти се прави и не се постараваш преди всяко питане да видиш дали аджеба не е обяснено в някоя тема вече - убеден съм ще си оставаш без отговор. Не е случайно, че най-горе вдясно има поставена търсачка - с правилния набор от думи ще намериш почти всичко, което те интересува във форума.
Публикувано 14 февруари 2012 - 09:06
kaikata1, давам ти една баничка до утре, че днес е специален ден... да не се изпокарате излишно.
Това колко са ти оригинални заядливите постове е една друга тема, моля те не прилагай този си талант повече тук!
Утре ти пада забраната за писане, ти прецени дали ти харесва тук или не!
М/у другото: пуснал си 2 теми по един и същ въпрос. По първата са ти отговорили... защо беше нужно да пускаш втора тема на следващия ден, да се заяждаш и да стигаме до тук?
Това колко са ти оригинални заядливите постове е една друга тема, моля те не прилагай този си талант повече тук!
Утре ти пада забраната за писане, ти прецени дали ти харесва тук или не!
М/у другото: пуснал си 2 теми по един и същ въпрос. По първата са ти отговорили... защо беше нужно да пускаш втора тема на следващия ден, да се заяждаш и да стигаме до тук?
- Secret, shall I tell you? Grand Master of Jedi Order am I. Won this job in a raffle I did, think you? 'How did you know, how did you know, Master Yoda?' Master Yoda knows these things. His job it is.
Публикувано 03 юли 2012 - 00:45
Здравейте колеги,
наскоро придобих един МБ модел е320 4матик 2000г комби авангард V6.Има ли вариант климатроника да работи на самотек без да е включен на топло или студено.Доста време го човъркам без успех....
наскоро придобих един МБ модел е320 4матик 2000г комби авангард V6.Има ли вариант климатроника да работи на самотек без да е включен на топло или студено.Доста време го човъркам без успех....
Публикувано 03 юли 2012 - 08:37
Аз лично не разбрах за какво иде реч при климатроника ти. Моля за пояснение на "климатроника да работи на самотек без да е включен на топло или студено".
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни