Проблем с ускорението при ц200компресор
Започната от besenn_sotadjia, 10 фев 2012 - 11:10:41
23 мнения по тази тема
Публикувано 10 февруари 2012 - 11:10
Здравеите,нов сьм в саита и това ми е пьрвата тема,затова ще ви помоля да ми помогнете с моя проблем.Проблема ми е следният,колата ми е ц200 компресор 99година 192коня купето е 202-ка.Колата като цяло е супер,но като трьгне да набира вьрви яко до 3000 оборота и после забива муцуната се 1 се запушва и малко преди 4000-оборота се отпушва се 1 и се изстрелва като стрела.Проблемьт е,4е това забиване мн хора ми казаха,4е не трябва да го има а като се влю4и компресора трябвало да вьрви яко докато не спра да подавам газ.Моля някои,ако знае нещо по вьпроса да пише и да помогне с някакво мнение.Благодаря предварително.
13102011212.jpg 177,19K 87 Брой сваляния
МОД: Koлега, правописът ти е еталон, трябва да влезе в хрониките! Пунктуацията ти е правилна, значи не си неграмотен... Ама честно, що не го написа като бял човек, ами го изтресе така?
13102011212.jpg 177,19K 87 Брой сваляния
МОД: Koлега, правописът ти е еталон, трябва да влезе в хрониките! Пунктуацията ти е правилна, значи не си неграмотен... Ама честно, що не го написа като бял човек, ами го изтресе така?
Публикувано 10 февруари 2012 - 16:25
Със сигурност колата не работи добре. Моето аматьорско мнение е че проблема ти е: свещи, филтри, бензинова помпа....На празни обороти как е?
Мисля че е най-добре да отидеш на диагностика, че така през монитора е тредно да се диагностицира....
Мисля че е най-добре да отидеш на диагностика, че така през монитора е тредно да се диагностицира....
Публикувано 10 февруари 2012 - 17:17
Свещите са ок,маслен,вьздушен,горивен филтьр и тоя на купето ги смених преди 50км,помпата е наред,явно е нещо друго,но мерси все пак,отворен сьм и за други мнения.Прав си,4е е време за диагностика.Пишете,4е тоя звяр трябва да по4не да вьрви.И си взимам бележка за правописната грешка.
Публикувано 10 февруари 2012 - 17:20
Забравих да добавя,че на празни обороти колата работи супер,оборотите не мьрдат.И относно ч-то мьрзеше ме да го тьрся.Даваите още мнения.Мерси
Публикувано 10 февруари 2012 - 17:31
Колега,
Диагностиката е източник на много ценна информация. Ако можеш мини някъде където имат Стар Диагноза, в най-лошия случай Карсофт.
И си вземи разпечатката с кодовете. Пусни я тук за да умуваме заедно.
Диагностиката е източник на много ценна информация. Ако можеш мини някъде където имат Стар Диагноза, в най-лошия случай Карсофт.
И си вземи разпечатката с кодовете. Пусни я тук за да умуваме заедно.
Публикувано 10 февруари 2012 - 17:37
Ще го направя,при пьрва вьзможност и ще ги пусна тук.Понеже повечето пьти,когато сьм я рьчкал е била с малко бензин,когато го е правила това,вьзможно ли е да е от това,4е не стига бензин на компресора?Сьжалявам,ако ми е глупав вьпроса,но хич не сьм в час с тия компресори и на какьв принцип работят.
Публикувано 16 февруари 2012 - 16:52
На компреспрът не му трябва никакъв бензин Ремъкът върти както всички останали ролки, така и тази на компресора. Този вид автомобили пати най-често от дебитомер, нищо чудно там да ти се крие проблема.
Публикувано 16 февруари 2012 - 17:18
Мерси за мнението,но засега тия дни проблема с ускорението изчезна,но ще имам предвид и тва с дебитомера.
Публикувано 17 април 2012 - 10:52
Моля и тази тема да я затворите,проблема е решен.Мерси
Публикувано 17 април 2012 - 10:56
Как се реши проблемът?
Публикувано 17 април 2012 - 11:20
Еми колега,колко и странно да звучи,тоя проблем го имаше само когато няма бензин колата и я настьпвам и тогава забиваше муцуната,но това само,когато свети лампата за горивото,кога има бензин,тоя проблем го няма,така че немога да ти дам логичен отговор.
Публикувано 17 април 2012 - 15:26
Проблема го реши, като си напълни резервоара викаш
На мен, като собственик на кола с такъв двигател, ми звучи невероятно, но щом казваш че се е оправила дано да е така.
На мен, като собственик на кола с такъв двигател, ми звучи невероятно, но щом казваш че се е оправила дано да е така.
Публикувано 17 април 2012 - 15:42
Обяснението ми е доста тьпо,но наистина сега проблема го няма,може и друго да е било,нямам идея.
Публикувано 18 април 2012 - 10:54
колега и аз имам подобен проблем.колата е същата самоче е на газ някои път върви а друг път неще.сменял съм кабели свещи бубина на диагностика всичко е нормално
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни