Честито Вени!!!
Започната от ENOXELA, 19 дек 2006 - 20:26:56
50 мнения по тази тема
Публикувано 19 декември 2006 - 20:26
Тъй като тази вечер Вени едва ли има достъп до интернет, а утре едва ли ще е в състояние да говори камоли, да пише от Щастие, то имам честа да ви уведомя, че Клуба се увеличи с още една Фенка Дъщерята на Вени.
Вени, желая ви щастие и радост.
Вени, желая ви щастие и радост.
Публикувано 19 декември 2006 - 20:29
Лелееее, малеееее, пу пу, да ти е честито Венииии
Като го знам малкия сладур как е фен на мерцедес...абе и да не е фенка, да е жива, здрава, красива...и дано да не му води лоши момчета вкъщи
Като го знам малкия сладур как е фен на мерцедес...абе и да не е фенка, да е жива, здрава, красива...и дано да не му води лоши момчета вкъщи
Публикувано 19 декември 2006 - 20:58
Честито и от мен. Да ти е жива и здрава!
Публикувано 19 декември 2006 - 20:59
Да му е ЧЕСТИТА рожбата на Колегата!!!
Жива, здрава всичко най най!!! :FlagMB: :
Жива, здрава всичко най най!!! :FlagMB: :
Mercedes-Benz W201
Публикувано 19 декември 2006 - 21:00
и-хаа ,да е жива,здрава и весела...братче и сестриче,класика.Ама в комбито има място за още Честито!
Blood, Sweat and Diesel !
Публикувано 19 декември 2006 - 21:02
Супер :FlagMB: да ти е жива и здрава щерката приятелю, и много да те радва
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Публикувано 19 декември 2006 - 21:21
Ето какво му трябва сега на Вени
Публикувано 19 декември 2006 - 21:42
Много щасте,радост и да ти е здрава и вечно усмихната щерката.В този най-вълнуващ момент,бих искал да ти пожелая върху теб да се изсипе цялата любов и уважение на света,нежност и доброта...и нека очакващите те безсънни нощи бъдат най-сладкия наркотик в живота ти.
Още веднъж - Честито
Още веднъж - Честито
Публикувано 19 декември 2006 - 22:13
: :
Браво, Венич, честито!!! Да е жива и здрава щерката, да порасне голямо и красиво момиче и да те зарадва един ден с един малък Венелинчо До колкото си спомням термина беше за четвъртък, но явно е нямала търпение да се запознае с батко си Още веднъж честито и от тебе другата седмица.
Браво, Венич, честито!!! Да е жива и здрава щерката, да порасне голямо и красиво момиче и да те зарадва един ден с един малък Венелинчо До колкото си спомням термина беше за четвъртък, но явно е нямала търпение да се запознае с батко си Още веднъж честито и от тебе другата седмица.
... besser langsam ankommen, als zu schnell stehen bleiben ....
http://www.leggett-automotive.com/
http://www.leggett-automotive.com/
Публикувано 19 декември 2006 - 22:25
Честито Вени да ви е жива и здрава и да ви радва. И много да я слушате! Как се казва? :ok:
Най-доброто или нищо!
Публикувано 19 декември 2006 - 22:36
Честито и от мен. Да ти е жива и здрава дъщеричката и много да ви радва теб и цялото ти семейство.
Публикувано 19 декември 2006 - 22:47
Да ти е жива и здрава!
Публикувано 19 декември 2006 - 22:58
Да ти е честита рожбата и от един дядо с две внучки.само да сте живи и здрави пък всичко си идва по реда.Още веднаж честито.
Публикувано 19 декември 2006 - 23:20
ЧЕСТИТО!!! Да ти е жива и здрава :ok: Нека те радва както и комбито :FlagMB:
В тази криза няма пари за ракия,а жената купила хляб!
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни