Здравейте колеги!
Днес както си карах купето без да ми светка лампата за акомулатора че не зарежда, колата започна да губи мошност, да отслабват фаровете в последствие светна и абс-а, спря парното и колата за около 2 километра напълно умря...чудя се какво може да е станало след като алтернатора зарежда премерихме го дава 14.3V , акомулатора е на 3 месеца 65ah и той е в изправност. Утре колата отива на майстор, и идеята ми е някой ако е имал подобен проблем да сподели решението му за да не ме метнат и да ми вземат 1 куп пари за глупости. Предварително ви благодаря.
W124 200CE 92год. проблем с токовете...
Започната от h4ck, 08 фев 2012 - 19:33:46
3 мнения по тази тема
Публикувано 08 февруари 2012 - 19:33
Публикувано 09 февруари 2012 - 00:04
Релето?
Едно желание,една мечта - Mercedes Benz
Публикувано 09 февруари 2012 - 09:45
Релето?
+1
---------------------------
Колега, преди да идеш на майстор, намери алуминиевото реле с предпазител и прозрачно капаче, зад капака, до акумулатора.
Купи един контакт спрей и го напръскай отвсякъде, даже намери начин да го нацъкаш и вътре.....после изчакваш половин час да се изветри....поставяш и би трябвало да няма проблеми.
Другият по-качествен вариант е да отвориш релето и да го занесеш на ел.техник да презапои всичките му спойки.
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 09 февруари 2012 - 11:59
Да колеги оказа се релето, не ме излъгаха благодаря ви.
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни