Чистачката полудява
Започната от jan_klod1, 06 фев 2012 - 22:56:41
5 мнения по тази тема
Публикувано 06 февруари 2012 - 22:56
Колеги от няколко дни чистачката на моята W202-ка "полудява". Като натисна пръскалките или като и задам да работи на 1-ва степен, започва да се върти супер бързо и без да спира... работи нон стоп И като изпадне в режим на "полудяване" на няколко пъти успявам да я спра, като и задам втора степен, след това първа накрая нула и така в повечето случай я спирам. Също така по някой път ми зацикля по средата на стъклото Миналата вечер карах в една гъста мъгла и точно тогава ми го направи тоя номер... направо се побърках...
Рових се в търсачката на форума и излезнаха няколко теми със сходни на моя проблем и доколкото разбрах при 202-ките проблема е от електрониката релетата. Трябва да се смаже чистачката, но не можех да попадна на теми снимки, за да видя как точно се сваля капака и къде се смазва.
Ако някой е имал такъв проблем или просто е запознат как се процедира нека удари едно рамо Също и теми със снимки по манипуалциите на чистачката ще ми бъдат мн полезни
Рових се в търсачката на форума и излезнаха няколко теми със сходни на моя проблем и доколкото разбрах при 202-ките проблема е от електрониката релетата. Трябва да се смаже чистачката, но не можех да попадна на теми снимки, за да видя как точно се сваля капака и къде се смазва.
Ако някой е имал такъв проблем или просто е запознат как се процедира нека удари едно рамо Също и теми със снимки по манипуалциите на чистачката ще ми бъдат мн полезни
Публикувано 07 февруари 2012 - 00:23
Първо трябва да установиш къде е проблема....в лоста или в механизма.
Аз мисля че е лоста, той ви е болка на Цедките.
Аз мисля че е лоста, той ви е болка на Цедките.
Този пост е редактиран от бай Васил: 07 февруари 2012 - 00:26
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 07 февруари 2012 - 01:08
Как да установя ?
Публикувано 11 септември 2012 - 12:04
При мен проблема с вклюването сама на чистачката беше в лоста. WD40 след като го отворих и проблема се реши.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни