пружини и щанга от C 36?
Започната от konzoll, 30 яну 2012 - 18:26:03
13 мнения по тази тема
Публикувано 30 януари 2012 - 18:26
Здравейте колеги искам да ви попитам, дали е добра идеята за смяна на моите пружини (елеганс) с такива от C 36, защото ми изпаднаха на добра цена. Някой знае ли дали ще паснат и каква ще е разликата?Благодаря ви.
Публикувано 30 януари 2012 - 19:31
Нали си наясно ,че те са по-къси и по-твърди , респективно колата ти ще друса и ще е по-сложна за управление (тротоари , преспи , камъни и др.) Аз лично не виждам смисъл от мерцедес (евридейка) който вместо да се съобразява с моите желания ,аз да се съобразявам с него. Твоя работа си е , мисля ,че няма проблем за монтажа ,но ще трябва да смениш и амортисьорите ,зависи дали търсиш спортно усещане?
NO PAIN - NO GAIN!
Публикувано 30 януари 2012 - 19:44
Колега да прав си, и аз си мислех същото като тебе.Няма смисъл ако звема пружините, ще трябват и други работи, с други думи започна ли няма спиране и всичко е навързано.
Този пост е редактиран от konzoll: 30 януари 2012 - 19:47
Публикувано 05 февруари 2012 - 16:28
здр колега, аз съм със спорт и мисля, че височината на твоята кола след като смениш пружините ще стане като моята, и както каза колегата ти се съобразяваш с нея не тя с тебе. Всеки един тротоар, камък или някоя гърбица по височка си е цяло предизвикателство да я минеш. Иначе стойката на колата е много добра и в завоите е супер АКО има път, което в БГ е не много често срещано. Преди няколко дни на няма и 10см. сняг опря на пластмасите отдолу дето се вика легна на корема и няма тръгване. То със задното и без това е малко трудно тая операция пък с толкова ниска е невъзможна.
Според мен си ги дръж оригиналните и колата да слуша тебе не ти нея
Според мен си ги дръж оригиналните и колата да слуша тебе не ти нея
Не може да казват за MERCEDES, че приличал на нещо каквото и да е то...!!! Понеже не може майка ВИ да прилича на ВАС, а ВИЕ приличате на НЕЯ!!!
Публикувано 05 февруари 2012 - 21:07
Да колега отказах се от тия части, не са за нашите пътища
Публикувано 05 февруари 2012 - 21:09
Да колега отказах се от тия части, не са за нашите пътища
Това може само да означава не си го искал достатъчно
By Batev
Публикувано 05 февруари 2012 - 21:32
Може и да си прав, просто не ми стискаше да "падна", но има време за всичко и нищо не се знае .
Публикувано 06 февруари 2012 - 17:34
За 202 не знам, аз съм с 208, модификация "SPORT" с амортисьори KONI и нямам никакви ядове с височината на колата или със зимните условия
Публикувано 06 февруари 2012 - 17:38
Блазе ви. Аз на 4-ри пръста сняг няма и толкова и съм смях за околните Легна мечо на корема, пускам 1-ва и излизам от колата тя си върти аз я бутам Баща ми искаше да ми прави клип как съм се излагал
Не може да казват за MERCEDES, че приличал на нещо каквото и да е то...!!! Понеже не може майка ВИ да прилича на ВАС, а ВИЕ приличате на НЕЯ!!!
Публикувано 06 февруари 2012 - 21:59
Аз пак сам със спорт и тийн прожини отпред на -3.5 см и твърди КИБ с рязани тийн отзад на -4.5 отзад, равносметка 10 см височина до най ниската точка на колата.
Минуси : много са.
Плюсове : изглежда размазващо добре вози стабилно и в завои не марда.
Равносметка: кой го интересуват минусите щом колата ти доставя такова удоволствие.
А за зимата ако някои пита, колата сняг и сол не вижда.
Минуси : много са.
Плюсове : изглежда размазващо добре вози стабилно и в завои не марда.
Равносметка: кой го интересуват минусите щом колата ти доставя такова удоволствие.
А за зимата ако някои пита, колата сняг и сол не вижда.
Публикувано 07 февруари 2012 - 01:47
Блазе ви. Аз на 4-ри пръста сняг няма и толкова и съм смях за околните Легна мечо на корема, пускам 1-ва и излизам от колата тя си върти аз я бутам Баща ми искаше да ми прави клип как съм се излагал
Купи си едни НОВИ зимни гуми и спри да правиш сеир за съседите и минувачите
Публикувано 12 февруари 2012 - 21:10
Dunlop winter sport 3D чисто нови 4 броя. Аз не карам 2-ра ръка гуми без значение зимни/летни.
И аз не искам да правя сеир на хората ама... за това ся карам 4x4 че да не излагам марката
И аз не искам да правя сеир на хората ама... за това ся карам 4x4 че да не излагам марката
Публикувано 13 февруари 2012 - 01:39
И пак боксува????
Не е редно, от 6 години карам само мерцедеси, всяка зима съм по планините и съм слагал вериги общо 2 пъти за цялото това време. Много газ даваш явно за да се окопаваш в толкова малко сняг.
Не е редно, от 6 години карам само мерцедеси, всяка зима съм по планините и съм слагал вериги общо 2 пъти за цялото това време. Много газ даваш явно за да се окопаваш в толкова малко сняг.
Публикувано 20 септември 2013 - 17:45
И аз до сега не съм видял никакав проблем в зимни условия. Единственно я пазя от по високите ЗАМРЪЗНАЛИ преспи иначе пластмасите са достатъчно здрави за да издаржат на снега . Първата зима с 4 бр втора рака ГУДИЕР мн добре се представи , а мин година 4 бр нови ДЕБИЦА и "луната спи"
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни