Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Проблем с управлението и двигателя

• Please log in to reply
2 мнения по тази тема

#1 vladislav89

vladislav89

Прохождащ

• Нови потребители
  • 9 Мнения:
  • Град:charleroi
  • Автомобил:
    mercedes e 220d

Публикувано 24 януари 2012 - 23:50

Здравейте на всички. Надявам се да ми помогнете с моя мерцедес , който е година 97 , 2.2 двигател , 70 кW. Имам два проблема с него , надявам се да ми дадете някакви съвети от какво са проблемите.
Първият проблем е като натисна спирачката и има въздух и педала пропада , и като потеглям , и като е на скорост , и при отпускането на съединителя се чува изпускане на въздух в купето. По време на движение също го има.
Вторият проблем е че от време на време губи обороти и неможе да се изфорсира и гасне. Продавача каза при покупката , да давам два пъти на контакт докато изключат лампите и третия път директно.
Благодаря предварително.

Този пост е редактиран от hammer^BaTe: 25 януари 2012 - 10:05

• 0

#2 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7501 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 29 януари 2012 - 23:51

За първия проблем - отиди в някой сервиз да ти сменят спирачната течност и да обезвъздушат системата хубаво. След това един два дни карай по-внимателно ;) Съединителите на тези модели са хидравлични и използват спирачната течност от общо казанче със спирачките, така че двата педала използват общи системи - ще се оправи и спирачката и съединителя, ще спира, ще си превключва нормално скорости и всичко ще е ОК.

При тази манипулация е добре да се провери, дали няма повреда и на стоп машинката - за всеки случай, не е задължително да има проблеми.

По втория проблем с падането на оборотите и гасненето - може да се дължи на много неща, хубаво е да се направи една диагностика. Може да е зацапана дроселова клапа, може да са и много други неща. Трудно е да се отгатне така.

Не си попълнил в профила си, в кой град си, така че трудно можем да ти препоръчаме конкретен сервиз. Ако си в София, можеш да отидеш при Хари и Лазар - има теми в тая връзка, пък и от клуба се събираме при тях (даже днес бяхме там)...
  • 0

Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Бабини деветиниclk.babailiica.comнаргиле

#3 vladislav89

vladislav89

Прохождащ

• Нови потребители
  • 9 Мнения:
  • Град:charleroi
  • Автомобил:
    mercedes e 220d

Публикувано 30 януари 2012 - 16:12

намирам се в Белгия ако бях в Балгария беше лесно за спирачките толко не ме притеснява но другия проблем прекалено ме притеснява.Защото при палене с изчакване да изгаснат лампите ми светва една лампа на таблото ЕРС и неможе да се форсира а при директно палене без чакане на лампите да изгаснат работи без никакав проблем исках да се прибирам за Балгария тия дни но маи докато не отстраня проблема немога да мрадна от тук.Дано някои ми помогне с обяснение за проблема
  • 0

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни