Искам мечо
Започната от phoenix679, 31 дек 2011 - 05:37:36
106 мнения по тази тема
Публикувано 05 януари 2012 - 22:36
Честито за колата
Ръчката на предния капак струва някъде 12-13лв чисто нова оригинална, не се занимавай с моргаджии. За мигачите- търси жичкаджия
Ръчката на предния капак струва някъде 12-13лв чисто нова оригинална, не се занимавай с моргаджии. За мигачите- търси жичкаджия
Публикувано 05 януари 2012 - 23:38
Как заключваш? Допълнителна аларма ли е или заводска? Ама и в двата случая вероятно алармения модул си има свои релета, затова просто ти е изтрещяло релето на мигачите. За щастие обикновено са едни и същи релета за доста модули, така че няма да ти е трудно да намериш.1-Като дам мигач на лево или десно нема значение лампите не премигват,а постояно си светят(можеби некое реле) и не се чува релето да цъка.Това се получава и при аварийните,пущам ги и това е просто си светят не премигват.Страното е че когато заключа колата мигачите си премигват(2 или 3 пъти не помня).Некви идеи?
Ремонт за макс. 10лв.
Публикувано 06 януари 2012 - 00:16
Аз тъкмо си мислех че колегата е поредния лаладжия и само ни баламосва, пък той взе че си купи кола! Хайде честито! Направи си тая тема важна, и си я препрочитай от време на време... Снимай я тая кола де!
Публикувано 06 януари 2012 - 05:43
Как заключваш? Допълнителна аларма ли е или заводска? Ама и в двата случая вероятно алармения модул си има свои релета, затова просто ти е изтрещяло релето на мигачите. За щастие обикновено са едни и същи релета за доста модули, така че няма да ти е трудно да намериш.
Ремонт за макс. 10лв.
Заключвам с ключа(стария ключ)натискам копчето,няма аларма засега.
Искам да и сложа аларма,ще може ли да ми препоръчате някой професионалист в Бургас?
Публикувано 06 януари 2012 - 17:10
Е айде сега честито и многоооооооооо безаварийни километри с новия бенц.
П.П. Надписите авангард седят на лайстната на калника ,погрижи се да си идат на мястото че така седи грозно.
П.П. Надписите авангард седят на лайстната на калника ,погрижи се да си идат на мястото че така седи грозно.
Публикувано 06 януари 2012 - 19:47
Ta , какво ще кажеш за автомата
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 06 януари 2012 - 20:36
Честито! Само гуми и масло да сменяш!
Публикувано 06 януари 2012 - 20:46
Братле, да му се радваш на Мерца. И наистина да попитам и аз ,кви пари му взе, че тоя климатик ииии това, че надписа авантгарде е там и няма място на лайсната за него, е малко странно
С риск да ми се обидиш,не ме разбирай погрешно, колицата ти е хубава, със здраве да си я караш и много да те слуша, но на Генгстъ имаше по-хубав вид
С риск да ми се обидиш,не ме разбирай погрешно, колицата ти е хубава, със здраве да си я караш и много да те слуша, но на Генгстъ имаше по-хубав вид
Този пост е редактиран от machine: 06 януари 2012 - 21:24
Публикувано 06 януари 2012 - 23:01
Дадох 7.Не се обиждам на никой,парите са си мои кефа си е мои тази си я харесах тази си я купих.Всеки има право на мнение!
Относно Бенца на Генгста,наистина най харизаната в210 която съм виждал,просто уникален автомобил за нея мога да кажа само хубави неща(въпреки че на живо не съм я виждал),но не ми е била писана както и да е.Живи и здрави.
За автомата засега не съм свикнал понякога си търся съединителя(и се чуствам глупаво) но си е екстра.
Един въпрос как се влиза в борд компа?Успях само да му сменя езика от Италиянски на Английски и до там.
Относно Бенца на Генгста,наистина най харизаната в210 която съм виждал,просто уникален автомобил за нея мога да кажа само хубави неща(въпреки че на живо не съм я виждал),но не ми е била писана както и да е.Живи и здрави.
За автомата засега не съм свикнал понякога си търся съединителя(и се чуствам глупаво) но си е екстра.
Един въпрос как се влиза в борд компа?Успях само да му сменя езика от Италиянски на Английски и до там.
Публикувано 07 януари 2012 - 11:44
Първо честито!С автомата ще свикнеш лесно и бързо,така ще свикнеш,че после на ръчка няма да искаш да се качиш!За влизането в бордкомпа има много писано и в тукашния раздел и на С-класата(едно и също е)поразрови се малко.Лека полека всичко ще си дойде на мястото,с всяко ново нещо е така.
Публикувано 07 януари 2012 - 16:06
Честито!
Моля, сподели какви неща плати при рег. на швейцарски автомобил!
Моля, сподели какви неща плати при рег. на швейцарски автомобил!
Публикувано 08 януари 2012 - 00:35
Еко такса,транзитни номера,застраховка,винетка и кат регистрация.
Публикувано 10 януари 2012 - 23:24
Тя колата швейцарка ли е или италианка последно.
Публикувано 10 януари 2012 - 23:31
Италианка е. Гледах му датата картата( има я в темата за вин-а). Произведена е за Италия, но не пречи да е карана и в Швейцария
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни