Полиране
Започната от machine, 29 дек 2011 - 19:51:59
19 мнения по тази тема
Публикувано 29 декември 2011 - 19:51
Колеги, споделете какво мислите за полирането на автомобил. На колко време се прави, получават лис е разни странични ефекти - като петна, които си личат, много ли се отнема от лака. За полирането съм се насочил към СОФАВТО, но искам да споделите мнения положителни и негативни. УДачен вариант ли е след полирането, за да задържа блясъка след всяко миене на колата, да използвам вакса?
Публикувано 29 декември 2011 - 20:18
Аз моята си я полирам два пъти в годината.Ако ти е много изхабен лака, не е препоръчително......
Полирай смело........само ще те изкефи......нищо повече
Петна да излезат няма страшно.......поне досега на мен не ми се е случвало
Полирай смело........само ще те изкефи......нищо повече
Петна да излезат няма страшно.......поне досега на мен не ми се е случвало
By Batev
Публикувано 29 декември 2011 - 20:39
Колега,
по принцип полирането включва шкурки и след това пасти.Питай ги дали ще използват шкурки или само пасти.Ако колата се пастира както трябва от човек който си разбира от работата не би трябвало да се тревожиш за дебелината на лака.Блясъка след това си стои поне година.А вакси можеш да нанасяш когато можеш и имаш време.Също така ако се пастира от някой който не е съвсем на ясно с нещата после почва да се бели лака.В единия случай го прегряват, а в другия го изтъняват прекалено много в стремежа да извадят всички драскотини.
по принцип полирането включва шкурки и след това пасти.Питай ги дали ще използват шкурки или само пасти.Ако колата се пастира както трябва от човек който си разбира от работата не би трябвало да се тревожиш за дебелината на лака.Блясъка след това си стои поне година.А вакси можеш да нанасяш когато можеш и имаш време.Също така ако се пастира от някой който не е съвсем на ясно с нещата после почва да се бели лака.В единия случай го прегряват, а в другия го изтъняват прекалено много в стремежа да извадят всички драскотини.
Публикувано 29 декември 2011 - 20:49
Точно от беленето на лака ме е страх. За тези в СОФАВТО съм чувал само хубави неща, но не ми се поверява колата на някой друг. А ваксата дали придава и тя блясък, заглажда ли драскотините?
Публикувано 29 декември 2011 - 21:44
. За тези в СОФАВТО съм чувал само хубави неща, но не ми се поверява колата на някой друг.
Колега полирането не е толкова голяма философия, за която я мислиш.И колегата big bass както и колегата Рошен са бояджии и съм сигурен, че ще ти свършат работа поне на половина пари от тези, които ще дадеш с Софавто.
Вакси пляскай нема старшно
By Batev
Публикувано 29 декември 2011 - 22:00
Ами,може и към тях да се обърна. За парите-навил съм се,колкото толкова, важното е да се направи като хората-качествено. А за ваксите-охааааа:Д
Публикувано 29 декември 2011 - 22:04
Повярвай ми, че колегите от форума ще се погрижат подобаващо за колата ти
By Batev
Публикувано 29 декември 2011 - 22:23
със сигурност
Публикувано 09 май 2012 - 06:58
Здравейте,
аз съм нов във форума и затова искам да попитам някой знае ли човек в Благоевград на който мога да се доверя за пастиране/полиране?
аз съм нов във форума и затова искам да попитам някой знае ли човек в Благоевград на който мога да се доверя за пастиране/полиране?
Кучета не са ме хапали, само хора...
Публикувано 09 май 2012 - 08:18
Здравейте,
Относно полирането ,горешто препоръчвам Иван от Екстериорен автомобилен дизайн.
Ето и линка:https://sites.google...orcardetailing/
Момчето си разбира от работата.Не е от тези по автомивките и работи много професионално.Ако за някой мусе струва че е скъпо ,може да следите сайта му .
От време на време прави промоционални пакети.
Относно полирането ,горешто препоръчвам Иван от Екстериорен автомобилен дизайн.
Ето и линка:https://sites.google...orcardetailing/
Момчето си разбира от работата.Не е от тези по автомивките и работи много професионално.Ако за някой мусе струва че е скъпо ,може да следите сайта му .
От време на време прави промоционални пакети.
W124 E320 -94г
Публикувано 09 май 2012 - 09:23
Благодарско, търсех някой в Благоевград, но накрая май ще отида до София
Публикувано 09 май 2012 - 09:38
за Благоевград ще обади ГАНГСТЕРА като се появи.
Пък ти до Шопия така или иначе трябва да дойдеш да почерпиш за новата кола
Пък ти до Шопия така или иначе трябва да дойдеш да почерпиш за новата кола
Публикувано 09 май 2012 - 12:11
ха-ха, то се знае!
Публикувано 03 юли 2012 - 19:21
В Софавто на моята 20 годишна любовница направо и направиха пълна промяна. Всички драскотини по вратите направени "услужливо" от колежките със служебните коли в паркинга на Бизнес парка изчезнаха. Даже надраните лайсни полираха и сега вече нищо не се забелязва. Отделно вътре салонът направо свети! Драскотините по джантите също бяха тонирани. Салонът вместо с вода го почистват с нещо подобно на химическо чистене и когато си я взимаш е напълно суха. Направо нямам думи как са я преобразили. Горещо препоръчвам Софавто в Зимния дворец в София. Ето и няколко снимки набързо нащракани още в центъра. А на слънце направо свети. Вече само в нея се оглеждамТочно от беленето на лака ме е страх. За тези в СОФАВТО съм чувал само хубави неща, но не ми се поверява колата на някой друг. А ваксата дали придава и тя блясък, заглажда ли драскотините?
Прикачени файлове
Този пост е редактиран от HERMES: 03 юли 2012 - 19:25
Публикувано 03 юли 2012 - 22:34
А цената колега каква е?
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни