Новият ми БенцЕдна кола направена с мерак!
Започната от Вай Басо, 29 дек 2011 - 19:43:04
195 мнения по тази тема
Публикувано 30 април 2012 - 21:32
Така е така е........едни по цел ден шетат, кръстосват пътищата, други цел ден лютеничка варят, за да може да избутат студентските години
Бате ама на това Равногор ми се гледа приятно а ?
А за Бенцо аз нямам какво да кажа...........бруталист е !
By Batev
Публикувано 30 април 2012 - 22:01
Абе ще ти пратя аз другия път един казан лютеница и касета хлябТака е така е........едни по цел ден шетат, кръстосват пътищата, други цел ден лютеничка варят, за да може да избутат студентските години
да спреш да мислш поне един месец за тях
а за бенца БОМБА Е
Публикувано 30 април 2012 - 22:11
ХАхахха Пацкааааа
Колеги искам да споделя с Вас една история по случай лютеничката.
Доста от Вас знаят, че с Пацката редовно си лафим, не заради друго а защото е голям ПИЧ !
Та така докато си лафим аз често му се оплаквам, че се храня само с хляб и лютеничка, щото съм студентче и т.н и т.н.
И в един хубав ден получавам смс от Еконт за пратка.Отивам си аз на Еконта, момчето от Еконта ми казва, че пратката е от Русе.
Аз нямам търпение да я отворя и да видя какво е, щото знам че е изненада.Вземам един нож разопаковам веднага в бързината и какво се показва,,,,,,,един комат хляб и един буркан с лютеничка Нема да Ви казвам как реагираха момчетата от Еконта.Добре, че града ни е малък и се познаваме та поне моабет не излезе, че по Еконта ми пращат хляб и лютеничка
И най важното за Вас лъжа за мен истина.......наистина стана така, че аз вечерях хляб и лютеничка на полеви условия.
И ако не беше именно този комат хляб и лютеничка, щях да припадна от глад
Пацка ГоУеМ си МоЙ
Колеги искам да споделя с Вас една история по случай лютеничката.
Доста от Вас знаят, че с Пацката редовно си лафим, не заради друго а защото е голям ПИЧ !
Та така докато си лафим аз често му се оплаквам, че се храня само с хляб и лютеничка, щото съм студентче и т.н и т.н.
И в един хубав ден получавам смс от Еконт за пратка.Отивам си аз на Еконта, момчето от Еконта ми казва, че пратката е от Русе.
Аз нямам търпение да я отворя и да видя какво е, щото знам че е изненада.Вземам един нож разопаковам веднага в бързината и какво се показва,,,,,,,един комат хляб и един буркан с лютеничка Нема да Ви казвам как реагираха момчетата от Еконта.Добре, че града ни е малък и се познаваме та поне моабет не излезе, че по Еконта ми пращат хляб и лютеничка
И най важното за Вас лъжа за мен истина.......наистина стана така, че аз вечерях хляб и лютеничка на полеви условия.
И ако не беше именно този комат хляб и лютеничка, щях да припадна от глад
Пацка ГоУеМ си МоЙ
By Batev
Публикувано 30 април 2012 - 23:39
Никой друг не вкарва такива бисери бате Директно в темичката си!
Публикувано 01 май 2012 - 01:17
По горите тилилейски, още 350 км днеска.
Равногор, Брацигово, Пещера........
Между Пещера и Брацигово...
между Брацигово и Равногор (около село Розово)
два завоя преди кръста на Равногор
пешеходната алея между площада и строителния техникум
горе от кръста
паркинга между пощата и кметството...
Върна ме в детството ми, благодаря!!!
... besser langsam ankommen, als zu schnell stehen bleiben ....
http://www.leggett-automotive.com/
Публикувано 01 май 2012 - 07:29
Хубавия Бенц на всякакъв пейзаж се вързва!
Публикувано 01 май 2012 - 08:51
Тито, с тея харни места и хубав, приятен и спокоен край....детството е било щастливо.
Аз често прескачам до там, много ме кефи горе в Равногор, лафя си с местните хорица - макар и забравени от държавата, винаги приветливи и усмихнати.
Даймлер, Пацка,Гейнгст', тенкс
Този пост е редактиран от бай Васил: 01 май 2012 - 09:25
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 01 май 2012 - 09:09
Кой е навит, да тръгваме към Копривщица? Марто?
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 01 май 2012 - 11:02
Тито, с тея харни места и хубав, приятен и спокоен край....детството е било щастливо.
Аз често прескачам до там, много ме кефи горе в Равногор, лафя си с местните хорица - макар и забравени от държавата, винаги приветливи и усмихнати.
Беше и още как... днес децата могат само да мечтаят за такова...
Качи ли се до Атолука? Още 5-6 км. по много живописно пътче има вилна зона с около 350-400 вили. Имам там една вълшебна къщичка, където до миналото лято нямаше обхват на мобилни мрежи
Много ще ми е драго, ако към август месец решиш да направиш още едно посещение на района
Прикачени файлове
... besser langsam ankommen, als zu schnell stehen bleiben ....
Публикувано 01 май 2012 - 11:38
Качи ли се до Атолука? Още 5-6 км. по много живописно пътче има вилна зона с около 350-400 вили. Имам там една вълшебна къщичка, където до миналото лято нямаше обхват на мобилни мрежи
Много ще ми е драго, ако към август месец решиш да направиш още едно посещение на района
Е,ич не си лош.
Не дразниш,никак.
Завиждам ти за къщенцето,ама добронамерено.
Не хапи този,който може да те изяде.
Публикувано 01 май 2012 - 20:50
Публикувано 01 май 2012 - 20:54
На драго сърце ще реша. С най голямо удоволствие бих го посетил отново и отново.
Много благодаря!
Публикувано 02 май 2012 - 02:50
Бай Василе, евала за старанието, лъснато W124 си е направо мечта както и да го гледа и коментира човек, чак ти се радвам. Еи такива хора кадето детското живее в тях ме кефят. Във форума преди пишех и четях, но си затрих регистрацията, от скоро чета и пиша пак и определено ми изглеждаш земен и народен човек, затова макар и може би малко нахално си позволявам да те поздравя с една ВЕЛИКА песен и дано ти хареса . Живи и здрави всички.
Този пост е редактиран от Ванюша: 02 май 2012 - 02:51
Публикувано 02 май 2012 - 09:06
Ооооо, мноооого благодаря за прекрасният поздрав и думи! Жегваш ме в душата!
Споменът :
Преди няколко години, Хайдушка поляна, поредни безпроблемни км през гората със 124 докато пристигна, разкоша на родната ни природа и бит за района, богата софра, голяма компания истински Приятели - почти всички с насълзени очи от живото ВЕЛИКО изпълнение на леля Валя Балканска и няколко каба гайди сред дебрите и дебелите борове на историческото място което е подсланяло и бранило някога, български юнаци.
Още един път, мерси! Не случайно Делю е в космоса!!!
Ето и от мен нещо, за всички истински Българи! .
Споменът :
Преди няколко години, Хайдушка поляна, поредни безпроблемни км през гората със 124 докато пристигна, разкоша на родната ни природа и бит за района, богата софра, голяма компания истински Приятели - почти всички с насълзени очи от живото ВЕЛИКО изпълнение на леля Валя Балканска и няколко каба гайди сред дебрите и дебелите борове на историческото място което е подсланяло и бранило някога, български юнаци.
Още един път, мерси! Не случайно Делю е в космоса!!!
Ето и от мен нещо, за всички истински Българи! .
Този пост е редактиран от бай Васил: 02 май 2012 - 09:11
Публикувано 02 май 2012 - 14:18
Радвам се, че ти е харесал . Иначе гледам обичаш патуванията из РОДНИТЕ карасоти и като прочетох за Каба Гаидата се сетих за събора в Гела ако не си ходил, можеш да го посетиш, пак е в този раион http://www.bgizlet.c...id=80&Itemid=80 . За ВАЛЯ БАЛКАНСКА, коментара е изличен само при мисълта за изпълненията и настръхвам .
Този пост е редактиран от Ванюша: 02 май 2012 - 14:19
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни