Новият ми БенцЕдна кола направена с мерак!
Започната от Вай Басо, 29 дек 2011 - 19:43:04
195 мнения по тази тема
Публикувано 30 декември 2011 - 10:57
Бай Васо просто поклон
Станал е УНИКАЛЕН !!
Пожелавам ти винаги да те радва и слуша така както до сега , че и повече , и само приятни емоции да ти носи.
Най-накрая... След много препятствия , машината е завършена - и то.. по най-добрия и красив начин !
П.с .... Гейнгста... закарай още 7-8 очиларки... и една-две торби с пари.. и може да се замисли
Като ти пееше радиото... , че искаш 124 - ти.. не.. та не.. А кво стана ся ? Сам искаш
Станал е УНИКАЛЕН !!
Пожелавам ти винаги да те радва и слуша така както до сега , че и повече , и само приятни емоции да ти носи.
Най-накрая... След много препятствия , машината е завършена - и то.. по най-добрия и красив начин !
П.с .... Гейнгста... закарай още 7-8 очиларки... и една-две торби с пари.. и може да се замисли
Като ти пееше радиото... , че искаш 124 - ти.. не.. та не.. А кво стана ся ? Сам искаш
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 30 декември 2011 - 11:19
Направил си го по-добре от нов!Страхотен завършек на годината!Потръпвам от удовлетворение че още има такива хора като теб!Весело посрещане на новата година!
Публикувано 30 декември 2011 - 12:02
Павка, помниш ли как му говорех и го потупвах по калнника .......' Още малко моето момче, още малко' .....и съм го казвал от душа,не за смешка или друго.
Как да го дам, та аз му се радвам повече отколкото преди 10 години на 3 годишната ми S класа.
Един месец от работата ми е приминал в търсене на правилният и отговарящ точно на мястото си винт,болт,гумичка или скобка. Имало е моменти когато по 3 часа съм търсил нещо,което мога да направя по начин по който никой не би забелязал че не е като от фабриката, но съм тъсил точното, защото съм знел че така трябва да бъде
Незнам! Щастлив съм момчета! Просто не мога да го опиша! А като чета..........още повече и повече.
Още един път голямо благодаря на:
истинският ми Приятел Пацката
на малкото ми братче Гейнгста
на теб
на Аспо....мр Биг
на Гената EPG
на Марто
на Любо
на Делян за хубавите части
на Стрелец
на всички за подкрепата които са идвали под навеса,Хулигана,Веско,Мимо и мноого други,
на всички с които въртяхме скарата
Много,много са...вълнувам се и не мога да ги изброя точно,простете. Просто това е истината!
Когато я запалих ми се насълзиха очите. Който ще да ми се смее! Това съм Аз! Един реален,много серт но адски чувствен мъж!
Благодаря ви за пореден път! Респект и огромно уважение към всичките ми нови Приятели тук! Бай Васил ще върне добрината!
Как да го дам, та аз му се радвам повече отколкото преди 10 години на 3 годишната ми S класа.
Един месец от работата ми е приминал в търсене на правилният и отговарящ точно на мястото си винт,болт,гумичка или скобка. Имало е моменти когато по 3 часа съм търсил нещо,което мога да направя по начин по който никой не би забелязал че не е като от фабриката, но съм тъсил точното, защото съм знел че така трябва да бъде
Незнам! Щастлив съм момчета! Просто не мога да го опиша! А като чета..........още повече и повече.
Още един път голямо благодаря на:
истинският ми Приятел Пацката
на малкото ми братче Гейнгста
на теб
на Аспо....мр Биг
на Гената EPG
на Марто
на Любо
на Делян за хубавите части
на Стрелец
на всички за подкрепата които са идвали под навеса,Хулигана,Веско,Мимо и мноого други,
на всички с които въртяхме скарата
Много,много са...вълнувам се и не мога да ги изброя точно,простете. Просто това е истината!
Когато я запалих ми се насълзиха очите. Който ще да ми се смее! Това съм Аз! Един реален,много серт но адски чувствен мъж!
Благодаря ви за пореден път! Респект и огромно уважение към всичките ми нови Приятели тук! Бай Васил ще върне добрината!
Този пост е редактиран от бай Васил: 30 декември 2011 - 14:52
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 30 декември 2011 - 13:15
уникална
Публикувано 30 декември 2011 - 13:17
Респект за желанието и постоянството, колата е перфектна, със здраве и безаварийно да си я караш
ex C124 220 '94
ex CL203 200 Kompressor SportCoupe '02
ex W163 270 CDI '03
ex W203 200 Kompressor '01
ex CL203 200 Kompressor SportCoupe '02
ex W163 270 CDI '03
ex W203 200 Kompressor '01
Публикувано 30 декември 2011 - 14:29
Евала
Публикувано 30 декември 2011 - 15:07
Ееее, Васе... стана бе
Ще мина след празниците да я видя на живо.
Но от снимките се вижда, че е станала невероятна!
Евала за труда, евала и за това, че не си правил никакви компромиси по него.
Такива коли наистина имат душа вече, нека те радва дълги години!
Поклон!
Ще мина след празниците да я видя на живо.
Но от снимките се вижда, че е станала невероятна!
Евала за труда, евала и за това, че не си правил никакви компромиси по него.
Такива коли наистина имат душа вече, нека те радва дълги години!
Поклон!
Ignore list: fiveq, Наско, krasch
Публикувано 30 декември 2011 - 17:09
Бате кога ще качиш снимките отвътре........айде, че излъскан и на мен ми е много любопитно как изглежда
By Batev
Публикувано 30 декември 2011 - 17:28
Колата е наистина слънце.
Поздравления за упорития труд. Желая много безаварийни километри.
Кефи ме надписа Final Edition. Отначало си милех че пише Sportline там, но после видях снимката, която Венцислав беше постнал.
Браво!
Кефи ме надписа Final Edition. Отначало си милех че пише Sportline там, но после видях снимката, която Венцислав беше постнал.
Браво!
Публикувано 30 декември 2011 - 17:43
Колата е наистина слънце.
Браво!
Не Стани, Венцислав го е пуснал като допълнение. Моя надпис е спортлайн, но е там защото под него има отвори за мигачи,нали купето е италианец, то имаше само един калник а другия дойде пак с дупка. Аз обаче не обичам мигач там, а трябваше да сложа и те тека надписите се озоваха горе. Ама седят много добре.
Този пост е редактиран от бай Васил: 30 декември 2011 - 17:45
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 30 декември 2011 - 17:49
Ашколсун......лъскачка, лъскачка Кожата мое и да почека малко не е проблем
За пръв път виждам 124 с толкова много екстри
Да пратиш много поздрави на женичката
За пръв път виждам 124 с толкова много екстри
Да пратиш много поздрави на женичката
By Batev
Публикувано 30 декември 2011 - 17:52
И тя ти изпраща!
Публикувано 30 декември 2011 - 18:25
Просто !!! Колата е уникална , личи си колко мерак е вложен в нея. Пожелавам ти да те радва много години и много безаварийни километри с нея.
Публикувано 30 декември 2011 - 18:36
Брей...това е втората тема след онази тема за S V12ката, която ме развълнува така...
Колата е пипната маниакално...и...антрацитено черна евала!
е...хубава е колата, но момичето в колата е по-хубава!
Имаш адмирациите ми бай Василе!
Колата е пипната маниакално...и...антрацитено черна евала!
е...хубава е колата, но момичето в колата е по-хубава!
Имаш адмирациите ми бай Василе!
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни