Както знаете резервоара е разделен на две полувини като има преливник между тях. Горивото от първата полувина отива до двигателя, а от там обратната нафта отива във втората полувина, като тя трябва да прелива в първата. Е да ама не. Когато горивото в първата полувина свърши, колата гасне и няма палене. Тоест не мога да карам колата с гориво по-малко от половин резервоар. Смених преливника в резервоара, но проблема остава? Някой някакви идеи?
Интересен проблем с W209по горивната система?
Започната от Grozdanov, 28 дек 2011 - 17:59:55
4 мнения по тази тема
Публикувано 28 декември 2011 - 17:59
Публикувано 28 декември 2011 - 20:20
Смени помпата.
Публикувано 13 януари 2012 - 10:47
Коя помпа колега? В резервоара помпа няма. Може да има проблем в подкачващата помпа.Смени помпата.
Този пост е редактиран от Grozdanov: 13 януари 2012 - 16:36
Публикувано 09 февруари 2012 - 19:02
Имам същия проблем и аз. Когато нафтата намалее (в последната четвъртина) и колата работи повече време на място (около час примерно), изгасва и няма запалване след това. Имам 5 литра нафта в багажника, наливам е в резервоара и след около десетина завъртания, колата пали отново. Съмнявам се проблема да не би да е в подкачващата помпа и когато колата работи на място да няма хубаво налягане, следователно като се прехвърли обратната нафта само в едната полувина на резервоара, другата остава празна и колата гасне. Някой да има информация по този проблем?
Публикувано 10 юли 2012 - 16:24
Здравейте,
Смених подкачващата помпа, но проблема остана. Някой да има идеи?
Смених подкачващата помпа, но проблема остана. Някой да има идеи?
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни