Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Въздушно окачване на V Class

• Please log in to reply
9 мнения по тази тема

#1 DimiDim

DimiDim

Прохождащ

• Нови потребители
  • 5 Мнения:
  • Град:София

Публикувано 24 декември 2011 - 11:56

Здравейте, колеги. Имам един въпрос, какви пружини могат да се сложат на мястото на въздушните възглавници? Чул съм, че стават пружините за кабина на Роман, но не съм го видял. Ако някой знае нещо, ориентирайте ме.
  • 0

#2 Вай Басо

Вай Басо

Бамбашка!

• Потребители на форума
  • 5604 Мнения:
  • Автомобил:
    W124 220E/E220 тотално рециклиран 2011г

http://forums.mbclub.bg/topic/31677-/
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 24 декември 2011 - 17:37

Здравейте, колеги. Имам един въпрос, какви пружини могат да се сложат на мястото на въздушните възглавници? Чул съм, че стават пружините за кабина на Роман, но не съм го видял. Ако някой знае нещо, ориентирайте ме.

Баааце,както казва Богомил........ти изтепа рибата в голям периметър .Публикувано изображение

Нема ли същия Vан с оригинални пружини.

РоманПубликувано изображение

• 0

Вари го,печи го,бенца си е Бенц!

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!

#3 Васил Колев

Васил Колев

Чирак

• Потребители на форума
  • 124 Мнения:
  • Град:Пловдив
  • Автомобил:
    Мерцедес

Публикувано 24 декември 2011 - 17:39

Стават и от МАЗ :yahoo
  • 0

#4 DimiDim

DimiDim

Прохождащ

• Нови потребители
  • 5 Мнения:

Публикувано 24 декември 2011 - 18:22

Баааце,както казва Богомил........ти изтепа рибата в голям периметър .Публикувано изображение

Нема ли същия Vан с оригинални пружини.

РоманПубликувано изображение

Баааце, ако ставаше, щях ли да питам и да поствам тема??? Като не разбираш, не се заяждай! А същия Бус, Няма пружини отзад. Визирам Въздушното окачване, в случай че не си догледал. Не "говоря" за Вито!!!
  • 1

#5 DimiDim

DimiDim

Прохождащ

• Нови потребители
  • 5 Мнения:

Публикувано 24 декември 2011 - 18:50

Стават и от МАЗ :yahoo

Като стават от МАЗ, давам ти въздушните възглавници за задния мост и дай пружините да ги пробвам. Аз съм карал МАЗ някога. :harabe
  • 0

#6 Вай Басо

Вай Басо

Бамбашка!

• Потребители на форума
  • 5604 Мнения:
  • Автомобил:

ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 24 декември 2011 - 19:03

Баааце, ако ставаше, щях ли да питам и да поствам тема??? Като не разбираш, не се заяждай! А същия Бус, Няма пружини отзад. Визирам Въздушното окачване, в случай че не си догледал. Не "говоря" за Вито!!!

А бе не знам,къде виде че се заяждам, но виждам че добре се справяш с предизвикването на негативни настроения.

Аз с тебе няма да се разправям, щото ми е празнично а и ич не ме е еня за Ром'анската ти доработка! Исках да ти помогна!..... но явно ти много ги разбираш и смятам да те заеба да се оправяш с модераторите.

Тури си пружини от трамвай ако искаш! Никаде не съм уточнил че става дума за Вито! Ти не си уточнил! Във V клас не влиза само твоето съоражение!Публикувано изображение
  • 0

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!

#7 DimiDim

DimiDim

Прохождащ

• Нови потребители
  • 5 Мнения:

Публикувано 24 декември 2011 - 19:21

А бе не знам,къде виде че се заяждам, но виждам че добре се справяш с предизвикването на негативни настроения.

Аз с тебе няма да се разправям, щото ми е празнично а и ич не ме е еня за Ром'анската ти доработка! Исках да ти помогна!..... но явно ти много ги разбираш и смятам да те заеба да се оправяш с модераторите.

Тури си пружини от трамвай ако искаш! Никаде не съм уточнил че става дума за Вито! Ти не си уточнил! Във V клас не влиза само твоето съоражение!Публикувано изображение

Наздраве! Весела Коледа!
  • 0

#8 Вай Басо

Вай Басо

Бамбашка!

• Потребители на форума
  • 5604 Мнения:
  • Автомобил:

ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 24 декември 2011 - 19:24

Наздраве! Весела Коледа!

Весела Коледа ! Наздраве!

• 0

#9 bulgarbai

bulgarbai

Прохождащ

• Нови потребители
  • 1 Мнения:
  • Автомобил:
    V 2000

Публикувано 27 декември 2011 - 11:27

Здравейте и честита Коледа.

Аз съм чувал от доста места, че се слагат от Вито и лягат безпроблемно. Не ми става ясно само, дали ти държиш да са различни (в случая от Роман).

• 0

#10 DimiDim

DimiDim

Прохождащ

• Нови потребители
  • 5 Мнения:

Публикувано 27 декември 2011 - 12:57

Здравейте и честита Коледа.

Аз съм чувал от доста места, че се слагат от Вито и лягат безпроблемно. Не ми става ясно само, дали ти държиш да са различни (в случая от Роман).

Честито Рождество и на теб :) От Вито стават безпроблемно? Много Благодаря, колега!
  • 0

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни