Пълна диагностика в Бургас+ инсталация на печка?
Започната от dan3ata, 23 дек 2011 - 19:26:49
18 мнения по тази тема
Публикувано 23 декември 2011 - 19:26
Здравейте колеги!
След продължително умуване се стигна до заключението че ще се пътува с личния автомобил до Норвегия. Град Тромсо. Това си е доста далече, а и със спирането по разни задачи в Дания може да си откараме над 5000 км път. Налага се да се диагностицира колата и да се види какво е нужно за такъв трип. Кой сервиз в Бургас може да препоръчате. Чух доста лоши неща за Дарс Ауто. Много познати се оплакват от не компетентост и ужасно високи цени. Всякаква информация би ми била полезна. Другото което ми е доста наложително е инсталирането на печка в колата. Автомобила е w202 C230 бензин - 150 к.с.
За там знам че хората подгряват колите но тук не съм виждал такива масови практики. Не съм и ползвал такова нещо и може да се каже че съм си направо невеж по темата, така че и тук всяка информация ще ми бъде полезна! Има ли къде в Бургас да се направи такава манипулация, ориентировъчна цена и т.н.
Благодаря на всички отзовали се!
След продължително умуване се стигна до заключението че ще се пътува с личния автомобил до Норвегия. Град Тромсо. Това си е доста далече, а и със спирането по разни задачи в Дания може да си откараме над 5000 км път. Налага се да се диагностицира колата и да се види какво е нужно за такъв трип. Кой сервиз в Бургас може да препоръчате. Чух доста лоши неща за Дарс Ауто. Много познати се оплакват от не компетентост и ужасно високи цени. Всякаква информация би ми била полезна. Другото което ми е доста наложително е инсталирането на печка в колата. Автомобила е w202 C230 бензин - 150 к.с.
За там знам че хората подгряват колите но тук не съм виждал такива масови практики. Не съм и ползвал такова нещо и може да се каже че съм си направо невеж по темата, така че и тук всяка информация ще ми бъде полезна! Има ли къде в Бургас да се направи такава манипулация, ориентировъчна цена и т.н.
Благодаря на всички отзовали се!
ON THIS WORLD THERE IS NO BUSINESS, IT'S ALL PERSONAL - Vito Corleone
Публикувано 23 декември 2011 - 21:46
Малко извън темата.
Ако си сигурен в колата карай смело.
Аз се връщах от Испания със 124-ката и карахме 3ма човека нон стоп , без почивка на колата.
Както искаш ги смятай 3000км грубо казано и нямаше никакви проблеми
Ако си сигурен в колата карай смело.
Аз се връщах от Испания със 124-ката и карахме 3ма човека нон стоп , без почивка на колата.
Както искаш ги смятай 3000км грубо казано и нямаше никакви проблеми

W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 23 декември 2011 - 21:52
Колега а ти печка имаш ли си ?
И ако имаш каква е ?
И ако имаш каква е ?

By Batev
Публикувано 24 декември 2011 - 10:53
3000 - 5000 км... миналото лято направихме 20000 км. с кабриолета за малко над месец... ако колата е проверена - карай смело!
За печката - не знам, аз пътувах лятото
За печката - не знам, аз пътувах лятото
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 24 декември 2011 - 15:01
Печката е голяма гимнастика,ако я нямаш въобще.Нова е около 2500лв.Втора употреба вървят от 250лв без таймер(което за мен е базмислено)до 5-600лв.Монтажа се прави само в оторизиран сервиз и например във Варна цената за монтажа е 300лв.
Публикувано 24 декември 2011 - 17:13
За тия пари ще монтирам котел на вълглища с хромиран кумин.Печката е голяма гимнастика,ако я нямаш въобще.Нова е около 2500лв.Втора употреба вървят от 250лв без таймер(което за мен е базмислено)до 5-600лв.Монтажа се прави само в оторизиран сервиз и например във Варна цената за монтажа е 300лв.
Никога не оставям магарето си в калта.
Публикувано 24 декември 2011 - 17:55
Хубаво си знае човека,прекрасно нещо е печката........колега, тука има друг колега,който в момента продава добра бензинова печка с управление а и монтажа не и е толкова труден.
Цената и е 500лв със всичко. Ако му направиш нормален пазарлък,сигурно ще я отнесеш за 450.......а по-важното е че той се занимава с това и може да ти я монтира. Потърси го в обявите........преди седмица лафих с него на лични и ми се видя разбран човек.
Мамка му, страхотно нещо е печката!
Цената и е 500лв със всичко. Ако му направиш нормален пазарлък,сигурно ще я отнесеш за 450.......а по-важното е че той се занимава с това и може да ти я монтира. Потърси го в обявите........преди седмица лафих с него на лични и ми се видя разбран човек.
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 25 декември 2011 - 03:00
За котела комин не ти трябва,защото излиза само топъл въздух!Весела Коледа!За тия пари ще монтирам котел на вълглища с хромиран кумин.
Този пост е редактиран от daimler1: 25 декември 2011 - 03:05
Публикувано 25 декември 2011 - 03:04
Вярно че колата е бензинова бе!Аз с тези дизеляци направо се обърках!Честита коледа!Хубаво си знае човека,прекрасно нещо е печката........колега, тука има друг колега,който в момента продава добра бензинова печка с управление а и монтажа не и е толкова труден.
Публикувано 26 декември 2011 - 14:18
Колеги както се казва вържи попа да ти е мирно селото! Колата не съм я карал последните 4 месеца тъй като самия аз бях в Норвегия. Караше я баща ми който е свикнал да кара Опел кадет, Фоед Ескорт или Субару от преди втората световна
Та затова ми се иска сериозна диагностика. Относно печка - може и да не бързам толкова защото най студения период може и да го изпусна - мисля да заминавам края на януари - началото на февруари. Евентуално може там да монтирам една - поне хората имат опит с тези неща. Исках да ви попитам какво мислите за следната идея:
Имам малки ръждички по колата - например под ръкохватката на багажника и на задния калник на веждата едно малко петънце. Очукана е от камъчета отпред като всяка кола карана в България. Евентуално да намеря свестен бояджия да я оправии да говоря с Мирофолио във Варна да ми я облепи цялата със фолио - било то безцветно или сиво. Притеснявам се с тамошния климат ако не направя тези процедури да не тръгне ръждата навсякъде - все пак си е болежка на модела.
И ако някой се сети за качествен сервиз за диагностика да каже че след 15-ти трябва да се почва колата!
Имам малки ръждички по колата - например под ръкохватката на багажника и на задния калник на веждата едно малко петънце. Очукана е от камъчета отпред като всяка кола карана в България. Евентуално да намеря свестен бояджия да я оправии да говоря с Мирофолио във Варна да ми я облепи цялата със фолио - било то безцветно или сиво. Притеснявам се с тамошния климат ако не направя тези процедури да не тръгне ръждата навсякъде - все пак си е болежка на модела.
И ако някой се сети за качествен сервиз за диагностика да каже че след 15-ти трябва да се почва колата!
Публикувано 27 декември 2011 - 19:46
колега ръждичките не е лошо да ги оправиш....колкото по рано толкова по добре за теб 
За фолиото окей ама виж какви са законите там.....ако е безцветно окей ама както казваш ти сивоооо знам ли
В нашата мила съседка Гърция, ако те барнат с фолио......след като си платиш глобата, после звезди три дена ще ти се въртят в главата
За фолиото окей ама виж какви са законите там.....ако е безцветно окей ама както казваш ти сивоооо знам ли
В нашата мила съседка Гърция, ако те барнат с фолио......след като си платиш глобата, после звезди три дена ще ти се въртят в главата

By Batev
Публикувано 11 януари 2012 - 10:12
Все си мисля че за една зима няма кой-знае колко да ръждяса
Публикувано 24 януари 2012 - 22:57
Дано трябва да седи там поне 2-3 години 
та затова се ориентирах към фолио. Има и едно момче в София което е казало на брат ми около 500 лв цялата кола :?
та затова се ориентирах към фолио. Има и едно момче в София което е казало на брат ми около 500 лв цялата кола :?
Публикувано 10 февруари 2012 - 11:04
Никой ли не знае колеги, насочете ме че отдавна не съм в Бургас и не ми се е налагало да търся сервиз за Мерцедес. Реших да сменям пружините и да слагам по високи - че колата май фабрично е с най ниските възможни. Тампоните на мотора също. Другото което е наболял проблем е скърцането във задницата. Доколкото успях да разбера са някакви тампони на стабилизираща щанга. Качих я на един подемник момчето каза че неможе да разбере от кой тампони скърца
Публикувано 11 февруари 2012 - 09:42
Колега имаш ЛС.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни

Виж ГАРАЖА