Ако съдя по мен,за тебе знам че е разочарование. И аз предпочитам да си поправя нещо друго сам и да не давам парици за друга батерия.
И аз това имах впредвид.Парите зе друга батерия ми се свидят.
Публикувано 24 декември 2011 - 13:54
Ако съдя по мен,за тебе знам че е разочарование. И аз предпочитам да си поправя нещо друго сам и да не давам парици за друга батерия.
Публикувано 24 декември 2011 - 14:07
И аз това имах впредвид.Парите зе друга батерия ми се свидят.
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 24 декември 2011 - 15:17
Бяха хубави години,и мен ме хваща яд често...Имаше и работещи заводи дето за една бутилка водка и едно шише лимонада правеха чудеса...А сега бягай в магазина-ама това всеки го може,другото му е майката!Спомени...Весели празници на всички!Нещо дет човек не може да си поправи сам, нали.
Едно време имаше едни черни акумулатори със сменящи се клетки, аз не съм се заигравал, ама хората си ги правеха. Имаше едни дедковци с цайси с едни вилки и старите стрелкови мултицети ...по-големи от акумулаторо.........
Публикувано 24 декември 2011 - 15:42
Бяха хубави години,и мен ме хваща яд често...Имаше и работещи заводи дето за една бутилка водка и едно шише лимонада правеха чудеса...А сега бягай в магазина-ама това всеки го може,другото му е майката!Спомени...Весели празници на всички!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 05 януари 2012 - 21:40
Публикувано 14 януари 2012 - 11:41
Публикувано 17 януари 2012 - 19:30
Публикувано 17 януари 2012 - 19:40
Този пост е редактиран от бай Васил: 17 януари 2012 - 19:43
Публикувано 17 януари 2012 - 19:53
Публикувано 17 януари 2012 - 19:54
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни