За подгряване на седалките - какво означава това?
Започната от IvoR1, 19 дек 2011 - 20:45:23
6 мнения по тази тема
Публикувано 19 декември 2011 - 20:45
От известно време подгряването ми ми прави някакви "морафети", а именно лампичките на копчето почват да мигат като го пусна, някой знае ли какво означава това?
M112.940 inside
Публикувано 19 декември 2011 - 21:53
Означава че иска повече ток,а изглежда няма достатъчно за тях.
Едно желание,една мечта - Mercedes Benz
Публикувано 19 декември 2011 - 22:03
Означава че иска повече ток,а изглежда няма достатъчно за тях.
+1
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 19 декември 2011 - 22:08
Иво , извинявай , че ти ползвам темата ама сега като прочетох и се сетих.
На моята 124... понякога сутрин като пусна подгрева на задния джам и ми премигва.... Предполагам пак ще кажете , че иска повечко ток , но.. акумулатора ми е по-голям от предписаното и е на 2 г... Дори като паля ако радиото е пуснато , не гасне (демек не се рестартира)
На моята 124... понякога сутрин като пусна подгрева на задния джам и ми премигва.... Предполагам пак ще кажете , че иска повечко ток , но.. акумулатора ми е по-голям от предписаното и е на 2 г... Дори като паля ако радиото е пуснато , не гасне (демек не се рестартира)
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 19 декември 2011 - 22:43
Ти не съди по илюминацията на музикалното оформление ами си замери кви тоци ти прай динамото на студено.
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 20 декември 2011 - 07:12
На мойта 190-ка кат го натисна копчето един път и светват 2 лампички,а като го натисна още един път едната гасне и другата почва да мига не знам какво означава това ..
Публикувано 20 декември 2011 - 11:32
Ти не съди по илюминацията на музикалното оформление ами си замери кви тоци ти прай динамото на студено.
Мерси бай Васо
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни