Светлини на Ц200
Започната от gilza, 19 дек 2011 - 17:18:16
7 мнения по тази тема
Публикувано 19 декември 2011 - 17:18
Здравейте колеги,имам още един проблем,който е доста дразнещ за мен,не мога да се справя с регулирането на светлините.Регулирам ги на къси да светят добре(заставаме с колега с същия автомобил и ги настройвам по неговите),и щом включа дългите десния фар бие нагоре убииствено.Та въпроса ми е дали дългите светлини могат да се регулират независимо от късите ,защото по тъмни участъци ще ослепя и гаргите.Почвам да си мисля че този десния фар нещо не му е наред,коментирам с колеги,някой казват че може да бил от кола с десен волан,но на мен не ми звучи сериозно.Не срещнах никъде такъв проблем в форума,ако може да помогне някой ще съм му благодарен.УСПЕХ
п.с.фара е от тези с халогена под късата светлина
п.с.фара е от тези с халогена под късата светлина
Публикувано 20 декември 2011 - 17:10
Колега,регулира се целия фар,понеже рефлектора е цял.Провери си крушките дали са наместени правилно на местата си.Ако е леко измърдала крушка,променя ъгъла на рефлектора и фаро свети у тиквите...
А дали си с правилните и еднакви ли са ти ламбите...
Публикувано 20 декември 2011 - 17:18
Предполагам съм с верните крушкиКолега,регулира се целия фар,понеже рефлектора е цял.Провери си крушките дали са наместени правилно на местата си.Ако е леко измърдала крушка,променя ъгъла на рефлектора и фаро свети у тиквите...
къси-H7
дълги-H1
Публикувано 20 декември 2011 - 17:24
Аз съм съм с 4 бр Н1 и 2бр.Н3за халогените.Колата ми е преди фейса,незнам твоятя коя година е но,преди и след фейса имат разлика във фаровете...Провери дали са еднакви фаровете,някой преди теб може да сторил такава магария!
Публикувано 20 декември 2011 - 23:07
Възможно е да завъртиш крушката в гнездото и да бие настрани, знам го от личен опит! Свали крушката, огледай я как се слага и я постави отново!
Публикувано 21 декември 2011 - 08:27
моята също е преди фейса,1997г.W202,но сега ме заинтригува че си с различни крушки от моите,а доколкото за смяна на фаровете,единия го смених с някакъв тайвански(по каско)това е левия,но с него мисля нямам проблем.Десния е като прожектор в небето,а е Valeo.............Аз съм съм с 4 бр Н1 и 2бр.Н3за халогените.Колата ми е преди фейса,незнам твоятя коя година е но,преди и след фейса имат разлика във фаровете...Провери дали са еднакви фаровете,някой преди теб може да сторил такава магария!
Публикувано 21 декември 2011 - 13:02
Това дават по каталог за моята,предполагам и за теб.
Прикачени файлове
Публикувано 22 декември 2011 - 09:29
При мен явно не е така,защото и самите клеми са различни,така че проблема си остава,май ще сменям проблемния(десен)фар.Това дават по каталог за моята,предполагам и за теб.
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни