Издирва се един майстор
Started by Илия Горанов, 19 Dec 2011 - 16:32:00
25 replies to this topic
Posted 10 January 2012 - 11:43
А бе няма как да не заплетена. След като госпож'ата /ицата/ по онова време е имала смелостта да се занимава с подобен вид дейност, както и в днешно време да го признава пред непознати, със убеденост твърдя че в казаното от нея има много малък процент истина. Такава минижуп дама, от онези години когато заключваха и за голи бедра, с такова минало, определено е актриса пред която 'оскарите' са ташак!
Хареса ми чуденето на колегата ДЕОдрайвър! Тогава малката Урсула е била в беда,в чужда страна и майсторът е бил част от нейното спокойствие! Наистина, как ли нашият съгражданин е разцапорил ..............
.......кожухчето на скоростното и кутийче.
Но както и да е..............дано кака Гретхен намери незабравимият БенцоМен!
Дано!
Хареса ми чуденето на колегата ДЕОдрайвър! Тогава малката Урсула е била в беда,в чужда страна и майсторът е бил част от нейното спокойствие! Наистина, как ли нашият съгражданин е разцапорил ..............
.......кожухчето на скоростното и кутийче.
Но както и да е..............дано кака Гретхен намери незабравимият БенцоМен!
Дано!
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Posted 10 January 2012 - 18:57
Mного ми е интересно,ако го открие тоя майстор какво толкова ще напише за него или по-скоро за неговия скоростен лост
Posted 10 January 2012 - 19:44
Гоуем си !
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Posted 11 January 2012 - 09:37
косМАТА ХАРИ!
Posted 24 February 2012 - 22:26
Останал ...калъфаMного ми е интересно,ако го открие тоя майстор какво толкова ще напише за него или по-скоро за неговия скоростен лост
Това ще напише
Бе не вермам у Дедо Коледа и това си е
Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител
Posted 04 December 2012 - 17:03
Мисля, че става дума за майстор на име Наско, занимава се с автоматични трансмисии и е бил на курс в мерцедес, 20 години е бил шеф на гаража на УБО/подържал е държавните коли или нещо подобно, имам му тел....
Posted 04 December 2012 - 17:43
в тая тема открих невероятна водеща нишка за сценария на следващия 007
Posted 12 December 2012 - 18:57
То добре майстора е оправил скоростната кутия ама някои питал ли го е дали е съгласен сведения за него да се разискват от знаини и незнаини лица насам натам, може пък да не му е приятно. Да не стане пакост за един , услуга за друг. Често си подхождам с недоверие и предпазливост.
Хубавото на тия теми е ,че се раздат бисери.
Хубавото на тия теми е ,че се раздат бисери.
Posted 13 December 2012 - 16:42
Интересна история. Не е ясно доколко е вярна, но определено е забавна В онези години наистина нямаше много разбиращи от Мерцедеси. А ако описаното е вярно не е много реалистично да си е ремонтирала Бенца при майстор от УБО. А и той самия вероятно не би се навил - хората се плашеха и се пазеха.
Имаше навремето един майстор, специалист по Мерцедеси, работил е на летището, имаше точно такъв гаражен сервиз, някъде в Банишора. Бай Владо се казваше. Наистина разбираше много и имаше контакти с хора и фирми, доставяше и оригинални части. За съжаление човека почина преди няколко години, беше си възрастен. Но ми се струва че е по вероятно да е попаднала на подобен майстор отколкото на някой от официален сервиз.
Любопитно ще бъде да се прочетат мемоарите. Ако има възможност я помолете, като ги напише, да прати един екземпляр в електронен вариант да ги прочетем.
Имаше навремето един майстор, специалист по Мерцедеси, работил е на летището, имаше точно такъв гаражен сервиз, някъде в Банишора. Бай Владо се казваше. Наистина разбираше много и имаше контакти с хора и фирми, доставяше и оригинални части. За съжаление човека почина преди няколко години, беше си възрастен. Но ми се струва че е по вероятно да е попаднала на подобен майстор отколкото на някой от официален сервиз.
Любопитно ще бъде да се прочетат мемоарите. Ако има възможност я помолете, като ги напише, да прати един екземпляр в електронен вариант да ги прочетем.
Edited by p22, 13 December 2012 - 16:43 .
Posted 20 December 2012 - 13:16
Тази едва ли е била член на чуждестранни служби,но определено нашите са й помогнали да си оправи скоростната кутия и да изчезне към Румъния. Майсторите със сигурност не са били много,но тази (ако наистина са я следяли) ,то той със сигурност е имал беседа по тоя въпрос и ако е жив човека още гаранция си спомни. Едва ли митниците пазят архив от преди 40г,но ако пазят със сигурност лесно ще се намери за кого е била пратка от Германия
Posted 20 December 2012 - 16:36
Нали ви казах каква е историята...Междувременно разказа каква е историята. Не е агент на МОСАД - германка е, била е от западна Германия (някои хора във форума я разконспирираха по словореда в английския език). Тогава е идвала и е помагала на българи и румънци да бягат в Западна Европа. Превеждала ги е с цитирания Мерцедес през някаква граница. Затова пише, че са я следяли службите, докато е в страната (и нищо чудно). В момента е женена за американец и живее в САЩ. Пише книга за "подвизите си" на млади години Затова и разпитва.
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users