Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Пътна помощ от СБАнякой ползвал ли е?

• Please log in to reply
2 мнения по тази тема

#1 Praetorian

Praetorian

Salat Küchenchef

• Потребители на форума
  • 1682 Мнения:
  • Град:Europe
  • Интереси:Немски премиуми задължително с резервна гума.
  • Автомобил:
    W212, R56

Публикувано 18 декември 2011 - 18:05

Здравейте колеги,

от известно време се мисля, дали да не си взема най-малката карта за членство в СБА (най-вече, ако се наложи някъде нужда от пътна помощ).

Доста неща ме притесняват в тази организация (например картата дава намаление от 10-20% от цените на останалите им услуги, но тези цени ги НЯМА онлайн :huh )

Иначе този член от общите условия кърти (явно са имали много добри причини да го въведат):

"17. При поведение от страна на член /абонат/ на СБА, въвеждащо в заблуждение представителите на СБА (повикване на пътна помощ без необходимост, предоставяне на невярна информация и др. подобни, както и грубо отношение с представителите на СБА), пътната помощ не се оказва. Членството /Абонаментът/ в СБА се счита за прекратено, без да се възстановяват платените за картата средства." :coolgrin

Та искам да питам, някой от вас закъсвал ли е и викал ли е СБА (като член или не) и как се е развила случката. :)

Поздрави!
  • 0

#2 anarchymisc

anarchymisc

Чирак

• Потребители на форума
  • 163 Мнения:
  • Град:Плевен/София
  • Автомобил:
    W124 250DTurbo '92
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 18 декември 2011 - 20:43

Аз, с предишната ми кола. Караха я с колесар, бяха учтиви, но подпряха 16 годишната ми шкода директно за тънката ламарина под пасажерските крака, в резултат на което се получи огромна бабуна там. Естествено, замазаха положението, въпреки че го видях с очите си. Даваха ми ток на мерцедеса веднъж след това, бяха учтиви пак, и нямаше никакъв проблем. И двата пъти не са ми искали пари. Дано съм бил полезен :)
  • 0

#3 zhivago

zhivago

Чирак

• Потребители на форума
  • 101 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    ML W163, 2.7 CDI.

Публикувано 18 декември 2011 - 22:17

Аз съм им бил клиент 5 години без последната поради отсъствие от БГ , и съм им ползвал услугите.Бил съм доволен от тях но моят случай беше по-различен.Докато им бях клиент имаше опция "репатриране до най–близкият сервиз на СБА ,офицялен сервиз,или до местодомуване на автомобила по талон" (образно казано) и ми го докараха до София от 450км, но беше проблема в автоматика и сами се отказаха да помагат на място! Не мога да дам мнение ако е по–прост проблема дали няма да настояват да го закарат в сервиз на СБА и там да ти смъкнат кожата?
  • 0

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни