Откраднати лайсни със сензори!
Започната от clk, 14 дек 2011 - 22:22:01
40 мнения по тази тема
Публикувано 14 декември 2011 - 22:22
Здравейте момчета! Вчера през ноща са ми откраднали двете предни лайсни със шесте сензора. Моля който има някаква информация за кражбата да ми пише на ЛС! На паркиралата 7ца до мен са й откраднали огледалцата. Събирам информация, все от някъде може да изкочи нещо. Това е темата в другия мерцедес форум http://mercedes-bulg...e/lajsniki-clk/
Публикувано 14 декември 2011 - 23:16
последните 3 седмици има масови кражби.
Постоянно ми звънят за тези лайсни за моделите W203, W208.
В Банишора за 1 седмица откраднаха на 10тина коли джантите с гумите.
От ж.к модерно предградие-масово климатроници и команд панели и еърбег от мерцедеси..
да не говорим че пред лабиринта ме срещна едно средно на ръст, леко здраво момче, на вид нормално, но с кървясали очи, което искаше пари за да иде в клиника да му зашият НАРЯЗАНАТА РЪКА!!! бях шокиран... даже аз се вързах и му дадох 2 лв... оказа се че е наркоман, който се самонарязва за да го съжалят и да му дават пари. А през нощта--познайте какво прави.
Постоянно ми звънят за тези лайсни за моделите W203, W208.
В Банишора за 1 седмица откраднаха на 10тина коли джантите с гумите.
От ж.к модерно предградие-масово климатроници и команд панели и еърбег от мерцедеси..
да не говорим че пред лабиринта ме срещна едно средно на ръст, леко здраво момче, на вид нормално, но с кървясали очи, което искаше пари за да иде в клиника да му зашият НАРЯЗАНАТА РЪКА!!! бях шокиран... даже аз се вързах и му дадох 2 лв... оказа се че е наркоман, който се самонарязва за да го съжалят и да му дават пари. А през нощта--познайте какво прави.
Публикувано 14 декември 2011 - 23:25
Тцтцтцтц бахти боклуците.....огин да ги изгори !
Не един или два пъти съм разглобавял брони и просто идея си нямам как са ги свалили от външната страна.....а пък да не говорим и че после ще им вършат работа.
Аз от вътрешната страна като ги свалям се чупат чат-пат щипки па камо ли от външната.
Съжалявам колега, просто ситуацията е трагична !
Не един или два пъти съм разглобавял брони и просто идея си нямам как са ги свалили от външната страна.....а пък да не говорим и че после ще им вършат работа.
Аз от вътрешната страна като ги свалям се чупат чат-пат щипки па камо ли от външната.
Съжалявам колега, просто ситуацията е трагична !
By Batev
Публикувано 14 декември 2011 - 23:29
Колега извинявай, че ти го казвам ама темата е безсмислена. Какво по-точно очакваш?
Вариант 1 - крадеца е регистриран тук и ти признава
Вариант 2 - съфорумците контактуват с автоджамбази, които се хвалят какво са откраднали предната вечер
Вариант 3 - някой регистриран тук е видял кой точно ти в взел лайсните
Съжалявам много за случката, знам колко ти е неприятно сега, но по-добре поразпитай в твоя си квартал, който между другото също не си споменал.
Вариант 1 - крадеца е регистриран тук и ти признава
Вариант 2 - съфорумците контактуват с автоджамбази, които се хвалят какво са откраднали предната вечер
Вариант 3 - някой регистриран тук е видял кой точно ти в взел лайсните
Съжалявам много за случката, знам колко ти е неприятно сега, но по-добре поразпитай в твоя си квартал, който между другото също не си споменал.
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 14 декември 2011 - 23:31
Мише квартала е небеизвестният Дружба 2
By Batev
Публикувано 14 декември 2011 - 23:34
Еми в такъв случай една студена вода и толкоз... Има шанс да са пуснати за продажба някъде, но най-вероятно са поръчани и вече монтирани. От такава дружба неам нужда.
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 14 декември 2011 - 23:39
Мише от ясно по ясно е, че по форумите инфо няма как да излезе, но човека го разбирам до някъде.....надеждата умира последна.
Все се надяваш, някой да знае нещо по въпроса......да е чул да е видял........
Все се надяваш, някой да знае нещо по въпроса......да е чул да е видял........
By Batev
Публикувано 15 декември 2011 - 00:36
В такъв случай да не бях се обаждал на застрахователя и след това на полиция, по негово искане. Всеки човек познава и се запознава с хора от всякакви сфери. Може да има зъб на някой такъв и да изтече информация, тогава лично аз ще отида да си сваля собствените лайсни и сензорите от поръчвача. За сега никой не пее тук около мен. Реших да пусна тема, макар и шанса на това начинание да е малък, инфо все от някъде може и да дойде.
Gangsta Man, щипките може и да са ги счупили, лайсните са по-евтини от сензорите. За продажба ако са ги пуснали не ги откривам все още. Подскажете къде освен моргите могат да се купят. По-скоро ми се струва че някой си комплектова CLKто.
Gangsta Man, щипките може и да са ги счупили, лайсните са по-евтини от сензорите. За продажба ако са ги пуснали не ги откривам все още. Подскажете къде освен моргите могат да се купят. По-скоро ми се струва че някой си комплектова CLKто.
Публикувано 15 декември 2011 - 00:55
Lorinser, картинката описана от теб е доста черна. Това трябва да са групи действащи в даден район, за да набавят информация за паркираните автомобили. Или самият собственик, но при моят случай едва ли е той, защото на една 7ца паркирала до мен й свалиха огледалцата.
Публикувано 15 декември 2011 - 01:48
Колега, според мен е по вероятно лайсните да са си заминали, именно заради самите датчици.За да ги свалят те са поръчани, а за да са поръчани най вероятно вече са някоя кола.Много се съмнявам, че ще ги откриеш в обява.По важното в момента е да си обезопасиш огледалата, за да може случката да не се повтаря.
By Batev
Публикувано 15 декември 2011 - 11:36
Е не мога да се примиря, че са ми бръкнали в джоба. Започвам да издирвам CLKта. Вчера огледах най-близките до мен. Обаче сензорите май стават и на S и на C класи. А може и на всякакви класи, не знам. Доста безнадежно звучи. Да, най-вероятно е поръчка. И са монтирани вече. ...
Публикувано 15 декември 2011 - 12:22
Виж на автопазара в Горубляне... често крадените неща в източния край на София се появявт там.
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 15 декември 2011 - 13:02
Здрасти,
виж това, също е от вчера:
http://www.mercedes-...showtopic=37342
Най-вероятно, обаче е просто съвпадение.
Поздрави и успех!
Поздрави и успех!
Този пост е редактиран от Praetorian: 15 декември 2011 - 13:07
Публикувано 15 декември 2011 - 13:21
в моя квартал хванаха някакви с червен бус, които крадели джанти, но комшията ми (полицай) каза че сигурно са щели да ги пуснат поради липса на доказателства... така е в България, трябва всичко да ни е заградено и с охрана
Публикувано 15 декември 2011 - 13:34
Praetorian, благодаря ти! Не са мойте. Съвпадение е. Мойте са цилиндрични сини със сиво и Мерцедес номерът се различава. Иначе са бош и мойте.Здрасти,
Поздрави и успех!
Илия Горанов, ще се разходя до горубляне сега, мерси!
Lorinser, на такива хора директно сеч на ръката със сатър, да не пипа повече.
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни