Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Скъса ми нервичките

• Please log in to reply
106 мнения по тази тема

#106 staniola

staniola

Майстор

• Потребители на форума
  • 1736 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    W201 190D '93 продаден :(
    W140 400SE '92 продаден :(
    S210 E280 4matic '00
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 05 март 2012 - 20:45

И аз не се шегувам : ))
На Мерцедеса, може и там да е така но не съм виждал и не мога да кажа.
На джага натискаш ръчната и колата стой без да пипаш каквото и да е, нормално все пак е на ръчна : ) И в момента който пипнеш газта ръчната се освобождава и колата тръгва.
Предполагам така е и на мерника.
  • 0
Mercedes 400 SE (W140) 286 hp - Specs & Performance

Когато първата кола е здрав Бенц, марката остава до живот!

#107 mbthepower

mbthepower

Майстор

• Потребители на форума
  • 2833 Мнения:
  • Град:Pleven D'ge
  • Автомобил:
    w140 s300 дизелак

Публикувано 28 март 2012 - 21:12

Някакви идеи за едно проблемче :) Общо взето колата от окачване и спирачки е в добро състояние , има за смяна само една биалетка , няма разбити тампони , щанги манги , всичко е проверено преди месец , спирачките и те са проверени преди 2 седмици.
Колата няма проблеми със спирането , не светят никакви лампи по таблото , мотора работи като гласа на Валя Балканска :)

Следния проблем , карам си аз от Габрово за Троян и след това до Плевен , всичко без проблеми от към ускорение и спиране.
Но се появи едно МОМЕНТНО виене от лявата страна на предницата.И то много много рядко , появява се само при натискане леко на спирачката , след лекото натискане на спирачката това виене изчезва ( виенето е като на вятър ) първо го забелязах слабичко да вие , но след като тръгнах от Троян , абе натискам леко спирачката и вече се чува как вие нещо от лявата страна ( може да е ехо ) но се чува там . Това се чуваше при натискане на 10тина пъти на спирачките , след това изчезна.
А возех едно страшно пиченце , дори то чу виенето и вика тука скърца нещо и аз и викам не се притеснявай ще стигнем :D Срам срам :D
Каране в Плевен около 20 км , нямаше никакви проблеми , ударих 3-4 стабилни кик довна , върви си колата ( дори да не е там проблема )
Колата , гарантирам , че е в топ състояние , какво вие незнам :) Утре ще разглобя колелото и ще видя :D

Другия вариант е , да съм много просто същество и ми вие от отворения шибидах , да върти въздуха и аз да си мисля , че има проблем , защото с женската се бяхме заприказвали и бях отворил шибидаха , случвало ми се е да вие така на 124-ката ама от лявата страна , когато е отворен прозорец или шибидах.
Или съм много прост или много се вглеждам в нещата :D
  • 0
Публикувано изображение Публикувано изображение

W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни