Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Новo попълнение с w203 :)какво им крадат на тези коли и как да се предпазя ?

• Please log in to reply
7 мнения по тази тема

#1 tempomat

tempomat

Прохождащ

• Нови потребители
  • 12 Мнения:
  • Град:София

Публикувано 02 декември 2011 - 21:14

Здравейте колеги,
днес си капарирах една 203-ка с доста екстри и малко се изприщих като прочетох тук, че апашите обичат да свалят разни неща от тези коли. Значи колата е с фабричен преден и заден парктроник и голямата навигация. Какво да очаквам от родните апаши ? Освен огледалата пипат ли и тези елементи ?

Освен това има два дребни (надявам се) проблеми. Единият (по-сериозният) е свързан с пасажерската предна седалка - тя от типа с многото настойки и управлението е на вратата. Предният собственик я е изключил от бушона, защото правело утечка. Иначе си работело. Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем ? Вторият е щората в багажник. Липсва нещо по релсите, защото не се застопоравя в крайна позиция - някакви щипки предполагам или ще трябва да сменям щората ?

Благодаря на отзовалите се :)
  • 0

#2 drjivago

drjivago

Майстор

• Потребители на форума
  • 1881 Мнения:
  • Автомобил:
    Вече бивш s212, e200 cdi
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 02 декември 2011 - 22:45

Здравей,

Огледалата можеш да предпазиш като разпробиеш главите на винтовете, лайсните на пактрониците също ги градат за съжаление, някои ги лепят допълнително да се свалят по-трудно. Общо взето гадна история е с тези бай ганьовски изпълнения ама :thumbdown

Този пост е редактиран от drjivago: 02 декември 2011 - 22:46

• 0

#3 Алфонсо

Алфонсо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2773 Мнения:
  • Автомобил:
    Mercedes-Benz C124- 92г 200CE -продаден
    Mercedes-Benz W210-97г E200 Avantgarde- продаден
    Mercedes-Benz C208- 99г CLK200 Kompressor-продаден
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 03 декември 2011 - 01:11

Дръж си колата в гараж или поне на охраняем паркинг, за да спиш спокойно ;)
  • 0

#4 mradulov

mradulov

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3721 Мнения:
  • Интереси:Автомобили
  • Автомобил:
    S203 220CDI Автоматик 2005г.

Публикувано 03 декември 2011 - 08:53

Навигациите не ги барат, защото за да я свалиш без да счупуш ти трябват около 2 часа. Аз съм с малка нав, която свалях и има снимки из форума.

Огледалата и стъклата на огледалата са най-честа жертва. За огледалата работиш по винтовете, а стъклата аз съм ги залепил с яко лепило, така че да счупят и да ми ги плати застрахователя.

Това с отечката в седалката е притеснително. Поискай да вклюючи седалката и пробвай всички функции. Помоли някой от клуба да дойде с теб да види колата.

Аз мога да отделя 1 час след идния понеделник.
  • 0
Mercedes-Benz - Unlike any other!

#5 tempomat

tempomat

Прохождащ

• Нови потребители
  • 12 Мнения:

Публикувано 04 декември 2011 - 16:40

Колеги, хрумвало ли му е на някой да си маркираме огледалата и стъклата на огледалата с номера на колата ? Това моментално ще ги направи непродаваеми при джамбазите на Цар Симеон и Козлодуй ? А даже и да ги продават, ще можем да си ги разпознаваме :thumbup
  • 0

#6 mradulov

mradulov

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3721 Мнения:
  • Интереси:Автомобили
  • Автомобил:
    S203 220CDI Автоматик 2005г.

Публикувано 04 декември 2011 - 22:41

Моите бяха маркирани с номер на застрахователя, който имам по цялата кола, ама пак заминаха.
Ако искаш ги маркирай с герба на МВР, ама ако не послушаш да разпробиеш винтовете и да залепиш стъклата недей рева...
  • 0
Mercedes-Benz - Unlike any other!

#7 Gangsta Man

Gangsta Man

Рапeр

• Членове на клуба
  • 3671 Мнения:
  • Град:5Rich-California
  • Автомобил:
    Mercedes-Benz W 140 S500 L
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 04 декември 2011 - 23:15

Снощи заминаха огледалата на едно приятелче в Люлин където бяха маркирани от застрохавателя...........колега спасение няма да знаеш.

Послушай колегата Радулов :)
  • 0
Публикувано изображение

By Batev

#8 tempomat

tempomat

Прохождащ

• Нови потребители
  • 12 Мнения:

Публикувано 04 декември 2011 - 23:43

Моите бяха маркирани с номер на застрахователя, който имам по цялата кола, ама пак заминаха.
Ако искаш ги маркирай с герба на МВР, ама ако не послушаш да разпробиеш винтовете и да залепиш стъклата недей рева...

Снощи заминаха огледалата на едно приятелче в Люлин където бяха маркирани от застрохавателя...........колега спасение няма да знаеш.

Послушай колегата Радулов :)

Като ви слушам, и нитачката ще играе. Мръсни гадинки наркомански. Преди години така, срещу Арена Запад, докато бях на кино ми свалиха целите фарове от едно Ауди 90. А преди ми бяха сваляли стъклата на огледалата. На Вектрата пак ми крадоха огледала. На БМВ-то - халогените заминахва на втората вечер...После карах японски коли и с тях нямаше такива драми. Сега пак съм в джаза :)
  • 0

2 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 2 гости, 0 анонимни