Новo попълнение с w203 :)какво им крадат на тези коли и как да се предпазя ?
Започната от tempomat, 02 дек 2011 - 21:14:34
7 мнения по тази тема
Публикувано 02 декември 2011 - 21:14
Здравейте колеги,
днес си капарирах една 203-ка с доста екстри и малко се изприщих като прочетох тук, че апашите обичат да свалят разни неща от тези коли. Значи колата е с фабричен преден и заден парктроник и голямата навигация. Какво да очаквам от родните апаши ? Освен огледалата пипат ли и тези елементи ?
Освен това има два дребни (надявам се) проблеми. Единият (по-сериозният) е свързан с пасажерската предна седалка - тя от типа с многото настойки и управлението е на вратата. Предният собственик я е изключил от бушона, защото правело утечка. Иначе си работело. Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем ? Вторият е щората в багажник. Липсва нещо по релсите, защото не се застопоравя в крайна позиция - някакви щипки предполагам или ще трябва да сменям щората ?
Благодаря на отзовалите се
днес си капарирах една 203-ка с доста екстри и малко се изприщих като прочетох тук, че апашите обичат да свалят разни неща от тези коли. Значи колата е с фабричен преден и заден парктроник и голямата навигация. Какво да очаквам от родните апаши ? Освен огледалата пипат ли и тези елементи ?
Освен това има два дребни (надявам се) проблеми. Единият (по-сериозният) е свързан с пасажерската предна седалка - тя от типа с многото настойки и управлението е на вратата. Предният собственик я е изключил от бушона, защото правело утечка. Иначе си работело. Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем ? Вторият е щората в багажник. Липсва нещо по релсите, защото не се застопоравя в крайна позиция - някакви щипки предполагам или ще трябва да сменям щората ?
Благодаря на отзовалите се
Публикувано 02 декември 2011 - 22:45
Здравей,
Огледалата можеш да предпазиш като разпробиеш главите на винтовете, лайсните на пактрониците също ги градат за съжаление, някои ги лепят допълнително да се свалят по-трудно. Общо взето гадна история е с тези бай ганьовски изпълнения ама
Огледалата можеш да предпазиш като разпробиеш главите на винтовете, лайсните на пактрониците също ги градат за съжаление, някои ги лепят допълнително да се свалят по-трудно. Общо взето гадна история е с тези бай ганьовски изпълнения ама
Този пост е редактиран от drjivago: 02 декември 2011 - 22:46
Публикувано 03 декември 2011 - 01:11
Дръж си колата в гараж или поне на охраняем паркинг, за да спиш спокойно
Публикувано 03 декември 2011 - 08:53
Навигациите не ги барат, защото за да я свалиш без да счупуш ти трябват около 2 часа. Аз съм с малка нав, която свалях и има снимки из форума.
Огледалата и стъклата на огледалата са най-честа жертва. За огледалата работиш по винтовете, а стъклата аз съм ги залепил с яко лепило, така че да счупят и да ми ги плати застрахователя.
Това с отечката в седалката е притеснително. Поискай да вклюючи седалката и пробвай всички функции. Помоли някой от клуба да дойде с теб да види колата.
Аз мога да отделя 1 час след идния понеделник.
Огледалата и стъклата на огледалата са най-честа жертва. За огледалата работиш по винтовете, а стъклата аз съм ги залепил с яко лепило, така че да счупят и да ми ги плати застрахователя.
Това с отечката в седалката е притеснително. Поискай да вклюючи седалката и пробвай всички функции. Помоли някой от клуба да дойде с теб да види колата.
Аз мога да отделя 1 час след идния понеделник.
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 04 декември 2011 - 16:40
Колеги, хрумвало ли му е на някой да си маркираме огледалата и стъклата на огледалата с номера на колата ? Това моментално ще ги направи непродаваеми при джамбазите на Цар Симеон и Козлодуй ? А даже и да ги продават, ще можем да си ги разпознаваме
Публикувано 04 декември 2011 - 22:41
Моите бяха маркирани с номер на застрахователя, който имам по цялата кола, ама пак заминаха.
Ако искаш ги маркирай с герба на МВР, ама ако не послушаш да разпробиеш винтовете и да залепиш стъклата недей рева...
Ако искаш ги маркирай с герба на МВР, ама ако не послушаш да разпробиеш винтовете и да залепиш стъклата недей рева...
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 04 декември 2011 - 23:15
Снощи заминаха огледалата на едно приятелче в Люлин където бяха маркирани от застрохавателя...........колега спасение няма да знаеш.
Послушай колегата Радулов
By Batev
Публикувано 04 декември 2011 - 23:43
Моите бяха маркирани с номер на застрахователя, който имам по цялата кола, ама пак заминаха.
Снощи заминаха огледалата на едно приятелче в Люлин където бяха маркирани от застрохавателя...........колега спасение няма да знаеш.
Като ви слушам, и нитачката ще играе. Мръсни гадинки наркомански. Преди години така, срещу Арена Запад, докато бях на кино ми свалиха целите фарове от едно Ауди 90. А преди ми бяха сваляли стъклата на огледалата. На Вектрата пак ми крадоха огледала. На БМВ-то - халогените заминахва на втората вечер...После карах японски коли и с тях нямаше такива драми. Сега пак съм в джаза
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни